2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canımcım hiç belli olmaz bende aşağıya baskı hissediorum sürekli oraya tekme atıo gbi ama benim 32.haftadan beri dönük duruo kanala girmiş kızım ama bende normal yapamıorum maalesef (

allah korumuş canım. bende hep aynada gözüm.ne olacak bu trafik bilmem çare bulmaları şart

Günaydınnnnn annişlerrr
Gece gece amma konuşmuşsunuz hee oku oku bitmedi :))
Evde olmak ne harika bişimiş yaa
Günaydın canım ne güzel ya bende evde olmak istiyorum artık bugün 33 bitti daha 37 ye kdar dayanabilecek miyim acaba 29 aralık çoğumuz o zaman doğum yapmış olck ya ben hala çalışıo olcm

Günaydın canım ne güzel ya bende evde olmak istiyorum artık bugün 33 bitti daha 37 ye kdar dayanabilecek miyim acaba 29 aralık çoğumuz o zaman doğum yapmış olck ya ben hala çalışıo olcm
ben de bugün 32+0 ım.
37ye kadar çalışır raporumu bugun aldım.
tam 5 hafta sonra 6 ocağa kadar çalışacağım
kuzucuğum 2200 gr olmuş :)

Kendimi hic iyi hissetmiyorum. Kalbim ensemde agzimda atiyo artik. Nefes alamiyorum bayilicak gibiyim. Dun aksam kaynanama sinir oldum yine butun gece taktim agladim. Bi ara kendimden gectim aglamaktan. Dayanamiyorum artik kizimi alip gitmek istiyorum cok uzaklara.

ben de bugün 32+0 ım.
37ye kadar çalışır raporumu bugun aldım.
tam 5 hafta sonra 6 ocağa kadar çalışacağım
kuzucuğum 2200 gr olmuş :)
bi hafta varms aramızda canm bende gecen çarşamba aldm raporu ama artk zor gelıyo çalışmak yatmak istiorum bakalm dayanabilecek miyiz 37 ye kadar

bi hafta varms aramızda canm bende gecen çarşamba aldm raporu ama artk zor gelıyo çalışmak yatmak istiorum bakalm dayanabilecek miyiz 37 ye kadar
aynen canım.
bir de ben sezeryan olacağım.
iznim bitince muhtemelen 1 hafta sonra doğuma gireceğim.
artık sağlıkla gelsin de bebeklerimiz.
kendini yormamaya çalış.

ahh bu kaynanalar ya nie rahat durmuyolar canm sıkma canını kızını düşün bak o iyi olsun hersey güzel olacak inşallah o da etkilenir senin üzülmenden ama

a evet ben de doguma yakin bu civarda kilo kaybi olurmus diye okumustum,hatta gece bile okudum arastirma yaparken hakkinda hayirlisi boyleyse..belki de boyle anlik sisiren seyler yemis sismissindir,o gitmistir
Belkide belkide çünkü işteyken falan elim ayağım hep şişti 2gündür evdeim ve şişliklerim indi :)) umarım daha fazla almam ama almazsamda strese girerim bu sefer nie almıom acaba die manyakmıyım neyim

Ben valla 35e kadar dayanabildim ayrıldım artık cnmm ztn 38de alcak son dkya kadar çalışmıyom dinleneim azıcıkta dedim bakarsın sende duruma göre

kimse icin uzulup aglamaya degmiyor hele ki hamileyken.. uzme kendini onlar uzulsun sen takma kafana hicbise,elinde degil bunu da biliyoruz ama iste..ben de diyodum gidecem uzaklara da zaten uzakta tekim daha nereye gideceksem dedign halsizlikler hepimizde var.. ben de baya cekiyorum Allah hepimize kolaylik versn. kendini bebisini dusun sadece

Merhaba merhaba esim artik cok kiziyo, butun gunun kk'de geciyo ondan boynun omzun agriyo telefona bakmakdan diyo yasak getirdi o varken bakamiyorum ya ama ise gitmisken hepsini okudum gecede uyuyamiyorum zaten, kiz bi yandan legen kemiklerimle oynuyo, ikide bi cis, su icme derken bi bakmissin sabah olmus. Ama yinede gunler gecmiyor 7.aya kadar cabuk gectide ondan sonrasi gun sayiyorum resmen

Çok geçmiş olsun.. Travma dediğin sen darbe falan aldın mı? Yoksa korkudan falan mı öyle ayrılmış plesanta..
Sagol canim, trafikte ondeki araba durunca biz durduk ama arkamizdaki araba duramayip cok siddetli carpti. 11. Haftamda olmustu bu olay ama acisini 4 gun hastanede 2 ayda evde yatarak cektim, simdide erken dogum tehdidinden yatiyorum hayirlisiyla, saglikla dogar insallah.

yahu ben şu kaynanaları anlayamıyorum.
neden biz gelinleri evlat gibi görmezler
erkek bebek anneleri ne olur sizler bunu oğullarınız evlendiğinde unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…