- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.461
Canımcım hiç belli olmaz bende aşağıya baskı hissediorum sürekli oraya tekme atıo gbi ama benim 32.haftadan beri dönük duruo kanala girmiş kızım ama bende normal yapamıorum maalesefYarın doktora gidiyoz çok heyecanliyim ya döndü mu acaba tekmeler aşağıda hissediom ama ufff.acaba kaç kilo oldu yüzünü gösterecek mi doktor sezaryan tarihi vercek mi iyi mi acaba sagligi nasi aklımda deli sorularr nasi geçecek bugun.:)))
Evet canim kaza esnasindaki travmaya bagli plasentada 2 cm ayrilma olmustu. Kazadan sonra kasik agrim oldu hep, bende normal sandidiydim, zaten 3 gun sonra cok yogun kanamayla hastaneye yattim, 4 gunde anca cikabildim. Cok sukur ki oglum bana sımsıkı tutundu, birakmadi beni.
O zamandan bi korku kaldi bende her an arkadan araba carpcak gibi, dortluleri falan yakiyoruz hep, farketsinler bizi diye. Insanlar ne bicim araba kullaniyor anlamis degilim. Allaha emanetiz.
Günaydın canım ne güzel ya bende evde olmak istiyorum artıkGünaydınnnnn annişlerrr
Gece gece amma konuşmuşsunuz hee oku oku bitmedi :))
Evde olmak ne harika bişimiş yaa
bende ilk prima alıyım demiştim. ikinci pakette direk kaliteyi düşürücemBi beze biirr sürü para gidiyo nerde ucuzu var ona alıştırmak lazım, dokunmadıktan sonra problem yok40 günde 200-250 tl falan harcadık sadece beze
valla bende Premium care aldım birde 2 paket
Süper ozmn belkide artık kilo almam :)) 85e kadar kendime sınır belirlemiştim :))
Eet normalde öle sürpriz yaparmış arkadaşlar ama türkiyede farklı bir hal aldı bu tamamen oyüzden bizde burdaki şekliyle yapıoruz canımm maksat eğlenmekBaby shower yapacak var mı bunu arkadaşların planlaması gerekiyormuş normalde
ben de bugün 32+0 ım.Günaydın canım ne güzel ya bende evde olmak istiyorum artıkbugün 33 bitti daha 37 ye kdar dayanabilecek miyim acaba 29 aralık çoğumuz o zaman doğum yapmış olck ya ben hala çalışıo olcm
bi hafta varms aramızda canm bende gecen çarşamba aldm raporu ama artk zor gelıyo çalışmak yatmak istiorum bakalm dayanabilecek miyiz 37 ye kadarben de bugün 32+0 ım.
37ye kadar çalışır raporumu bugun aldım.
tam 5 hafta sonra 6 ocağa kadar çalışacağım
kuzucuğum 2200 gr olmuş :)
aynen canım.bi hafta varms aramızda canm bende gecen çarşamba aldm raporu ama artk zor gelıyo çalışmak yatmak istiorum bakalm dayanabilecek miyiz 37 ye kadar
ahh bu kaynanalar ya nie rahat durmuyolar canm sıkma canını kızını düşün bak o iyi olsun hersey güzel olacak inşallah o da etkilenir senin üzülmenden amaKendimi hic iyi hissetmiyorum. Kalbim ensemde agzimda atiyo artik. Nefes alamiyorum bayilicak gibiyim. Dun aksam kaynanama sinir oldum yine butun gece taktim agladim. Bi ara kendimden gectim aglamaktan. Dayanamiyorum artik kizimi alip gitmek istiyorum cok uzaklara.
Belkide belkide çünkü işteyken falan elim ayağım hep şişti 2gündür evdeim ve şişliklerim indi :)) umarım daha fazla almam ama almazsamda strese girerim bu sefer nie almıom acaba die manyakmıyım neyima evet ben de doguma yakin bu civarda kilo kaybi olurmus diye okumustum,hatta gece bile okudum arastirma yaparkenhakkinda hayirlisi boyleyse..belki de boyle anlik sisiren seyler yemis sismissindir,o gitmistir
Umarımmm o almaya devam ederde ben veririm :))Bebişin aldığı sürece senin vermenin bir sakıncası yok. Keşke ben de versem. Amiiiinnnnnm
Ben valla 35e kadar dayanabildim ayrıldım artık cnmm ztn 38de alcak son dkya kadar çalışmıyom dinleneim azıcıkta dedimGünaydın canım ne güzel ya bende evde olmak istiyorum artıkbugün 33 bitti daha 37 ye kdar dayanabilecek miyim acaba 29 aralık çoğumuz o zaman doğum yapmış olck ya ben hala çalışıo olcm
Kendimi hic iyi hissetmiyorum. Kalbim ensemde agzimda atiyo artik. Nefes alamiyorum bayilicak gibiyim. Dun aksam kaynanama sinir oldum yine butun gece taktim agladim. Bi ara kendimden gectim aglamaktan. Dayanamiyorum artik kizimi alip gitmek istiyorum cok uzaklara.
Valla herkes korkutuo asıl son haftalarda alınıo falan die :)3 hafta kaldı zaten ne kadar alabilrz ki daha
Sagol canim, trafikte ondeki araba durunca biz durduk ama arkamizdaki araba duramayip cok siddetli carpti. 11. Haftamda olmustu bu olay ama acisini 4 gun hastanede 2 ayda evde yatarak cektim, simdide erken dogum tehdidinden yatiyorumÇok geçmiş olsun.. Travma dediğin sen darbe falan aldın mı? Yoksa korkudan falan mı öyle ayrılmış plesanta..
yahu ben şu kaynanaları anlayamıyorum.Kendimi hic iyi hissetmiyorum. Kalbim ensemde agzimda atiyo artik. Nefes alamiyorum bayilicak gibiyim. Dun aksam kaynanama sinir oldum yine butun gece taktim agladim. Bi ara kendimden gectim aglamaktan. Dayanamiyorum artik kizimi alip gitmek istiyorum cok uzaklara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?