- 14 Aralık 2013
- 579
- 531
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #53.301
Canım teşekkür ederim. Bana da dimag diye bişey verdi. İşe yaramazsa osteocare isteyeyim bende öyleyse. Yastık hangisinden aldın cnm?Canım geçmiş olsun hamile yastığı çok iyi geliyo sırt ağrılarına ben n 11 den 90 liraya almıştım şimdi ne bel ne sırt ağrım var doğum sonrasındada kullanabiliyosun bebiş emzirirken yatırırken bi de doktoruna danış bana osteocare verdi önce magvital kullanmıştım çok faydasını görmedim kalçamda hamilelik yeli dedikleri bi ağrı vardı osteocare tüm ağrılarıma iyi geldi yerleşince iyileşmesi zorlaşıyo malesef tedbirini al bi an önce
Aaaaa gözün aydın canım. Ne güzel problemsiz bir doğum olmuş çok sevindimKızlar 34+4 te 2310 gram olarak spinal sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Yine sancım olunca dr a gittim. Hemen alıyoruz dedi. Ciğer geliştirici iğne de olduğu için herhangi bir sağlık problemi yaşamadık çok şükür. Sütüm de geldi. Ayağa kalkıp yürümeye bile başladım :) korkmayın sakın. Darısı başınıza :)
Nasıl ya sen de mi doğuruyorsunHadi gözün aydın cnm böyle giderse bizdende bi doğum haberi gelecek sağlık probleminiz olmadığına çok sevindim darısı başımıza
benim de 1 haftam kaldı,mapusdakiler gibi gün sayıyorum aiyy Allah ım sen yardım etBugün işteki son günüm....doğuma kadar iyi bir tatili hakettim sanırım....
amiiinya ne tatil insan uykuya dalamıyo... Her yeri ağrıyoo... Bide ağırlık... Ayyy Allah yardımcımız olsun...
Geçmiş olsun canımGünaydn kızlar, hasta oldm,başım ağrıyo, burnm tıkalı
İnşallah canım gerçekten psikoloji bozuldu normal yaparsam kalkarm demstm ama sanırım yine muhtaç olcamAyy canim ya kiyamam sana, bende hep yatmak zorunda oldugum icin seni cok iyi anliyorum. Esim isten gelene kadar mutfaga bile gidemedigim icin bende sehpama konanlarla idare ediyorum. Tabi bunlarda insanin psikolojisini cok bozuyor, bide esin bile olsa surekli birilerine muhtac olup biseyler istemek insani yipratiyor. Gececek bugunler insallah, saglikla dogsun bebislerimiz hepsini unutturacak Allahin izniyle.
Canım yapabilirmiyiz bilmiyorum eşim beni çiğner yine götürür çocuğu bide böle ilgili davraniyolar ya sınır oluyon arayıp nasılsn demekle ilgili olunmaz ayy beni aradı koli yemek gondercem dedi çocuk gibi sevndm annemn yaptıkları bitmsti ne oldu biliyo musun gonderememis ve oturp sulalece yemişler ve bunu bana anlattı ay pturdm agladm ben iyi olsam kimseye muhtaç olmam çok iyi pastamida yaparm cocugumada bakarım bana diyodu bebeği alanlar bi babaanne bunu der mi kilosu zayıf diorm yoo kilolu dio bak 2yi geçmiş diyo ama kendi kardeşi cocuklarna Ole değil bi anne gelini sevmeyeblr anlarm ama oğlunu torununuda mi sevmez bana daha 3aylikken sen nie sezaryana larsisin sezaryan ol dedi butun millete duyurmuş normal istediğimi şimdi ters diye sevinio olsun ben sezaryan istiyordum diyo onun isteği daha önemli haklı tabi doktor bana dedi 5cm acikligm var bebek dönse pat diye doğar doktorum bile üzüldü düşünsene daha çok para alacagna rağmen ahhh kiyamam sizde bizim gibisinzbeyaz değildi canım,yeşil amblaj olanlardan.beyaz olan premıum care oluyor sanırım.Yeşil amblaj prima yenidoğan yaıyor üzerinde.
Bilmem sormadım
kaçlısını aldın 30 'a ?Ben zaten prima düşünmüyorum,merakdan soruyorum
yok kızlar aktif urun değil,noral standlarda,her zman satılan urun yani. Premıum care oldugu ıcın fıyat farkı olabılır evt,gerçi ne farkı var onuda bılmıyorumBu arada dalin ıslak mendıllerı 3 lü paket çok uygundu ben aldım bu hafta.
evet oluyor canım,heleki bırde bebek tersse,ayaklarıyla çivi çakıyo bazen,kitliyo insanı
Bence senin şuan ilgiye ihtiyacın var ondan yıkıp geçmişsin eşini.Yanında kımseler olmayınca,durumda ayağa bıle kalkamaz iken tek basına evde olmak yıpratmış seni.Anlıyorum.Sabret,bak bnm kv.de 15 dk uzakda oturuyor arabayla,hala işe gelıyorum gıdıyorum sen yoruluyorsundur,bu aksamda gelın bızde yıyın demez asla,bı kap yemek yapmış ınsan hiç değildir.Geçen aksam mısafır gelıcekmiş arayıp çağırıyo,mısafır geleceğinide en son soyluyor,hepimizi bir aradan çıkartacak aklınca.Ayy ben senden dertlıyım,bnde eşime dedim geçen,hep benım annem,hep benm babam...Sizinkilerden ne ılgı ne alaka...Bebek bı doğsun acısını çıkartırız canm merak etmeTorunu görmek için can atacaklar,bizde ballandırıcaz göstememek için
Aynen canım benim acikligm 5cm ya dönse doğar en axndan o açıklığı cektm karşılığı olurdu bebekte zayıf zaten yanı dogumdan sonra yine yatcamValla ben de bi deneyeyim dedim ama kaç gün oldu daha yapmadım her yolu denemek lazım sezaryen de çok korkulacak bi şey değil bence tabi gönül isterki normal dogsun ama en ideali bebek için en uygun olanı hayirlisiyla al kucağına gerisi ayrıntı
aaa öle mi cnm.?bulunmuomuş die duymuştm bnde belkide bu yüzdencanımcım şimdi aralık annelerinde okudum humana isim değiştirmiş mamsel olmuş diyolar
HahahahahhhSorma öyle fena sıkıştım ki kociş geldi kurubiyeleri almaya da kaapıda nöbet tuttu işedim mmmmmsabaha kadar çiş yapmam gibi hemde
benimde sonBugün işteki son günüm....doğuma kadar iyi bir tatili hakettim sanırım....
Bugün işteki son günüm....doğuma kadar iyi bir tatili hakettim sanırım....
Bende bi korku var niyeyse sütüm gelmicekmiş dieValla eczanelerde kesin vardır da bende hatırlamıyorum 4 sene geçti benim de bi ara almam lazım yine:) ben sonrasında pek ihtiyaç duymamistim süt bi gelince zaten çocuğun ihtiyacindan fazlası oluyor sütüm gelir mi gelmez mi diye dusunmemek lazım kesin gelecek diye sartlanmak ve hep emzirmek lazım emdikce geliyor çünkü ben kızıma iki yaşında biraktirdim meğer bayagi sutum varmış ve çocuk resmen sütle doyuyormus hasta olduğunda da bir numaralı kurtarıcı oluyor emmesi emzirmek çok güzel bi duygu Rabbim hepimize sağlıkla tattirsin inşallah tekrar
İnşallah canım gerçekten psikoloji bozuldu normal yaparsam kalkarm demstm ama sanırım yine muhtaç olcam
Ayyy hayırlı olsunn canımmm..ne güzelll çok sevindimmm senin adına..Allahım analı babalı büyütsün inşallahhhKızlar 34+4 te 2310 gram olarak spinal sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Yine sancım olunca dr a gittim. Hemen alıyoruz dedi. Ciğer geliştirici iğne de olduğu için herhangi bir sağlık problemi yaşamadık çok şükür. Sütüm de geldi. Ayağa kalkıp yürümeye bile başladım :) korkmayın sakın. Darısı başınıza :)
Patır patır başlıcaz cnm bence :))vay be bi doğum haberi daha bu ay çok alıcaz bu haberlerden anlaşılan @sevgidelisiyim allah analı babalı büyütsün canım
A
aaa öle mi cnm.?bulunmuomuş die duymuştm bnde belkide bu yüzden
Kıyamam sana ben yaa..bebişine kavuşcaksın kuzum ağlama mutlu ol artık onunla ilgileniceksn herşey çok daha güzel olucak inşAnne damarim kabardi sanirm canım baya agladm nolcak bu hormonlar
Patır patır başlıcaz cnm bence :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?