- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #53.281
İnşallah canım tekim genelde ama yapalım balı inşallah alır biraz toparlar madem korkulu Rüyam sezaryan olcamCanim geçen gün arkadaş söyledi bal şerbeti yapıp iciyormus o hakiki balla bebeğe kilo aldiriyormus 4 kilodan fazla doğdu bebeği bide hurma ve muz dedi sen doğana kadar yemeye içmeye bak kilosu altta haftasına göre alınacak kilodan çok da düşük değil gibi geldi doğana kadar alır daha 3 e yakın olur e o da yeter
Aaaaa cimcimmmm dogum yaptinmi sennn bikac gundur giremiyrmmm hayirli olsunnn allah anali babali buyumeyi nasip etsin ins.Ciddimisin aynı hafta ve günde olmuş bebislerimiz...ama benimki küvez de suan.....tebrik ederim sağlıkla büyüsün inş ☺
Valla bende de bi değişiklik yok sweetcim yaaa.. ayni senin gibi endişeliyimAyyy benn göğüsler aynı duruo yaaa sinir oluorummm onlara :))
Doktoruma söledim doğumla beraber dolcaklar bi hormon gitcek başka bi hormon gelcek falan filan bişiler dedi ama korkuorum ya gelmezse die amannn uff..
Ayy canim ya kiyamam sana, bende hep yatmak zorunda oldugum icin seni cok iyi anliyorum. Esim isten gelene kadar mutfaga bile gidemedigim icin bende sehpama konanlarla idare ediyorum. Tabi bunlarda insanin psikolojisini cok bozuyor, bide esin bile olsa surekli birilerine muhtac olup biseyler istemek insani yipratiyor. Gececek bugunler insallah, saglikla dogsun bebislerimiz hepsini unutturacak Allahin izniyle.Zaten herkese atar yaptm canm kaynanama daha bise demedm ama eşime dedim ablama anneme onların suçu yk ablam uzakta annem hafta sonları gelebilyo ama ben sürekli yatthgmdan bazen hicbise yiyemiyorum eşim işten gelmezse
Can'ım yeni duydum Allah tez zamanda bebişine kavuşmayı nasip etsin. Yolunda dimi herşeyBen iyim cnm dikiş yerleri zor tabiki kalkıp otururken yalnız yapamıyorsun Allahtan eşim yanımda herşeyimle o ilgileniyor bugun annem ılık duş aldırdı yemek yaptı kızlar sakın eşinizle yalnız kalmayı dusunmeyin yeterki biri olsun yanınızda kayınvalide sevmeseniz de olsun yemeğinizi yapması lazım herdaim sıcak çorbanız kayısı suyunuz hoşafınız hazır olmalı gecelikler kirlendi hastanede eve geldik direk yıkadılar utulediler.....eşiniz sadece size yetişiyor soylim birde sut sağıyoruz tabi biz erken olduğu için....temizlik yemeğe bayan lazım unutmayın
Ayyyy amaninnnnnnKızlar 34+4 te 2310 gram olarak spinal sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Yine sancım olunca dr a gittim. Hemen alıyoruz dedi. Ciğer geliştirici iğne de olduğu için herhangi bir sağlık problemi yaşamadık çok şükür. Sütüm de geldi. Ayağa kalkıp yürümeye bile başladım :) korkmayın sakın. Darısı başınıza :)
kizlar sizin bebisler de hareket ederken karninizi asiri geriyo mu? aci veren sanki boyle karnimi yarip cikcak gbi acitiyo her hareketi benmkinin..
beyaz değildi canım,yeşil amblaj olanlardan.beyaz olan premıum care oluyor sanırım.Yeşil amblaj prima yenidoğan yaıyor üzerinde.prima yeşil olan mı beyaz olanmı canım
Bilmem sormadımneden öyle fiyat
kaçlısını aldın 30 'a ?Ben zaten prima düşünmüyorum,merakdan soruyorumbende çok şaşırdıme bebekten premium care 30 liraya aldım ben.. kazıklandım mı acaba
bende 30 a almıstım.
aman zaten A101 e gelıp 3 günde bitiyor. süreklı degıldır heralde dımı?
öyleyse eger süper bişi olurama sanmam yaa
her yerde 30 orda yarı fıyat
aktüel olabılır
olmazsa da bundan sonra bezler oradan
yok kızlar aktif urun değil,noral standlarda,her zman satılan urun yani. Premıum care oldugu ıcın fıyat farkı olabılır evt,gerçi ne farkı var onuda bılmıyorumyarın gidicem oraya zaten bi bakıp sanada haber veririm..
Aktüel kataloğunda yoktu bu hafta.. saedece dalin ıslak mendili var..
yarı fiyatına resmen .. bizim ki premium care olduğu için mi böyle ki acaba
evet oluyor canım,heleki bırde bebek tersse,ayaklarıyla çivi çakıyo bazen,kitliyo insanıKızlar bebeginiz asagi tarafa baski uyguladiginda oraya agri vuruyormu yani degisik bisey oluyor biri beni aydinlatsin please :))
Ay canım inşallah ama düşünemiyorum ck ağlıyorum sezaryandan korktgmdan mi insanlara olan sisteminden mi bilmiyorum
İki gündür bende senin gibiyim hatta korktum bişey mi oluyor diye burda sorcaktım demek ki normalmiş aynı haftalardayız acıtmaya başladı artık bebiş
Youtuboyy niye izliyon öyle şeyleri ben hayatta bakamamikinciyi doğuranlar bile diyo ben ilkinde cahildim tecrübesizdim laylaylom geçti doğum ama ikincisinde biliyom nelerin beklediğini böyle daha zor diyolar.cehalet mutluluktur bacım
Artık çok geçIzlemeyin öyle şeyler. Bilmeden bazı şeyleri yaşamak daha kolay.
Çok şükür :) valla değişiyo cnım ya bazen alıyo bazen veriyo.. 43 günde 500 gr aldı toplam.. Normal diyolar ama hayırlısı bakalımAy ne guzel bi haber cok sevindim cnm.Kaç günde kaç kilo aldı. Bnm de erken doğum riskim var ondan sordum.
birden siddetlendiyse bu acitmalar demek ki normal.. baska arkdsta da aynisi oluyo,sende de bende de.. bebisler buyuyo demek
Bende daha hazırlamadım hiç bir şey valla
Hayırlı olsun, maşallah bebişeKızlar 34+4 te 2310 gram olarak spinal sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Yine sancım olunca dr a gittim. Hemen alıyoruz dedi. Ciğer geliştirici iğne de olduğu için herhangi bir sağlık problemi yaşamadık çok şükür. Sütüm de geldi. Ayağa kalkıp yürümeye bile başladım :) korkmayın sakın. Darısı başınıza :)
Valla ben de bi deneyeyim dedim ama kaç gün oldu daha yapmadım her yolu denemek lazım sezaryen de çok korkulacak bi şey değil bence tabi gönül isterki normal dogsun ama en ideali bebek için en uygun olanı hayirlisiyla al kucağına gerisi ayrıntıİnşallah canım tekim genelde ama yapalım balı inşallah alır biraz toparlar madem korkulu Rüyam sezaryan olcam
ya ne tatil insan uykuya dalamıyo... Her yeri ağrıyoo... Bide ağırlık... Ayyy Allah yardımcımız olsun...Bugün işteki son günüm....doğuma kadar iyi bir tatili hakettim sanırım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?