- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #53.321
Seninde mi öle canımm :)Valla bende de bi değişiklik yok sweetcim yaaa.. ayni senin gibi endişeliyim
Aynı durumdayım canım ben sordum..bebek doğduktan sonra incek dedi,hormonların değişince gelicek dedi bilmiorum artık gelenlerinki nasıl gelioki ama ozmn dimigöğsümün hiç büyüdüğünü sanmıyorum..sıvı falanda gelmeye başlamadı. sütüm olmazsa diye cok korkuyorum. oysaki rüyaalrımda bile bebeğimi emzirirken görüyorum kendimi.doktora sormayı düşünüyorum bu konuyu.
aranızda soran var mı?
Canim miyomlarin alinmayacakmi dogumdabazen düşünüyorum hamileliğin başından beri ağrı acı çekiyorsun.Doğumdan sonra bunlar geçinceeski halime dönünce tuhaf gelirmi diye düşünüyorum.Bir yandan da ya bu myomlar ağrı yapmaya devam ederse diye korkuyorum.Kafamda deli sorularsanırım 9 aydır evde olmanın verdiği depresyon halleri.Artık göbeğim iyce acıyor otursam acıyor,yatsam kalksam acıyor.baskı cabası
brnde bilmiorumki neler var içinde ama kuşburnu çayı gbi rengi var bi bildiğim o :))kimi piyasadam kalktı diyo kimi de isim değiştirdi diyo bilemedim bi araştırnak lazım neler var ki içinde zararlı bişey değildir heralde eczanede satıldığına göre sağlık bakanlığı onaylıdır di mi
Bnmde ocak başı görünüo ama aralık sonunda gelcek :)) doktorum normal yapalkm bi deneyelim dio hayır diorum ısrarla olmaz kesin alın diorum :)) bi bakalım dio 38de çatı yapalım dio bence çok rahat doğurursun dio olmazsa keser alırım ben dio ama hayır diorum piss dalga geçio benimle yaa çok eğlenioayy bizim ocak sonu görünüyo ama belli olmaz böyle sürpriz doğumları görünce tırsıom
Ayy bende cok korkuyorum canm.9 gunum kaldi stres basti.senin gibi tez zamanda saglikla kurtaririz insallah hepbirlikteSaol cnm küçücük çok tatlı benim gibi mizmiz nazli acı çekmekten korkan biri doğum yaptı dusunsenize :)
Hayirlisi olsun canimm aralik annesi olucan sende o zamn kismetse allah saglikla kucaginiza almayi kabul etsinKızlar bende fazla giremiyorum yoğunluktan. Merak edenler varsa doğum tarihim 22 aralık olarak belirlendi sezeryanla doğum yapıcam. Şimdilik yolunda herşey. Vücut iyice ağırlaştı son hafta çalışmam sanırım. Hazırlıklarla uğraşıyorum. Kayınvalidem gelicek eskişehirden Bi hasta bakıcı yengem var o gelicek yalnız kalmıcam herhalde.
belki normaldir son haftalarda kilo alımı durması.. en son kaç kiloydu?Kuzum sıkma canını artık her şey olacağına varıyor. Muhtemelen benim de erken doğum olacak bebek iki haftadır hiç kilo almamış
Seninde mi Ole canım ya yiyo musun almiyo yoksa sende mi yiyosun en son kactiKuzum sıkma canını artık her şey olacağına varıyor. Muhtemelen benim de erken doğum olacak bebek iki haftadır hiç kilo almamış
İnşallah canım insallahKıyamam sana ben yaa..bebişine kavuşcaksın kuzum ağlama mutlu ol artık onunla ilgileniceksn herşey çok daha güzel olucak inş
Sen yinede yormamaya calisYaa her gün böyle olmz inşallah masayı bile zor topladm ayakta durunca hemen agryo
Aynen oyleyim canim.koltukda uzanirken bir ayagimi otekinin ustune getiremiyorum,yorgani kaldiramiyorum ayagimla dusun yani.cati agrisi diyolar canim baskidanBu bacak arasından ayağımızın başladığı yerlerde ağrısı olan var mı ? Özellikle sabahları uyandıgımda yürümekte zorşanıyorum..bacaklarımı ayıramıyorumne ki bu kasık altımı leğenmi ne bu ya ne bu
Bende bu aralar izlesemmi izlemesemmi diyerek cesaret edipde acamiyorum, zaten alttan keseceklerine ustten kessinler yaBen önceleri çok cesurdum görsen
Şimdi eser kslmadı o hslimden
Bi de epizyotominin açılmasj ve dikilmesini izleyince ...
Aminn canım amin... hadi yaaa, ben nazar değmesin süper uyuyorum... Ama kesin yine erken kalkarımya ne tatil insan uykuya dalamıyo... Her yeri ağrıyoo... Bide ağırlık... Ayyy Allah yardımcımız olsun...
Aynen canım, sayılı pek çabuk geçti umarım evde beklerken de bu kadar çabuk geçer.. Ama dediğin gibi evdeki hazırlıklar da bir hayli fazla hepsini sonraya bırakmıştım çünkü.. Artık bebiş gelmeden hepsini halledebilirim umarım.. Bu erken doğumlar gözümü korkuttu açıkcasıbenim de 1 haftam kaldı,mapusdakiler gibi gün sayıyorum aiyy Allah ım sen yardım et
Evdeki hazırlıklara yoğunlaşırsın artık,ne güzel.
amiiin
Valla bende senin gibiyim tik yok bende de daha once sormustum burda onceden sutu gelmeyen sonradan bol olanlar olmus ins bizimde olurgöğsümün hiç büyüdüğünü sanmıyorum..sıvı falanda gelmeye başlamadı. sütüm olmazsa diye cok korkuyorum. oysaki rüyaalrımda bile bebeğimi emzirirken görüyorum kendimi.doktora sormayı düşünüyorum bu konuyu.
aranızda soran var mı?
Canım bende sıkılacağımı düşünüyordum, ama annem geldi o zaman daha bi eğlenceli olur diye umuyorum... Hazırlıklarımız var tabi onları hallederiz, hani sende kendine başka uğraşlar bul yoksa gercekten netten sürekli bişeyler okumak insanı bunaltıyor..benimde haftaya cuma son ..ama evde cok sıkılacagımı düşünüyorum her ne kadar okulda yoruluyor olsamda, bebek hariç bişeylerle mesgul oluyordu kafam.
böyle dogumu düşün bebeği düşün, netten sunu oku bunu oku, çok kafama takıyorum.sizinde öyle mi oluyor?
İzleme bence boşverBende bu aralar izlesemmi izlemesemmi diyerek cesaret edipde acamiyorum, zaten alttan keseceklerine ustten kessinler ya
Benim hayvan gibi oldu memisler, ben bile korkuyorum ya gelmezse diye, dusunsene butun memeler gitmis mahvolmus hicbisey giyemiyorum, ve hicbiseye yaramiyo... Kuzenim dogum yaptiginda ergen kiz gibiydi oluk oluk geliyodu valla hic korkmayin. Allah korusun ya bol sutlerimiz olsu hepimizin insallahValla bende senin gibiyim tik yok bende de daha once sormustum burda onceden sutu gelmeyen sonradan bol olanlar olmus ins bizimde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?