2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

oglun herkesten inatci cikti yanii saglikli olsun da artik onemlisi bu elbette.. bnmki hep yapiyo bunu demek bise olsa ben anlayamicm Allah etmesin.. kerata bunlar yaa. yakinda cikcak ins dmi hastaneden bebisin ?

Canım sıkma canını
Güzel beslenmeye devam et
21 Aralığa çok var
Hem önemli olan bebişin sağlığı
Zaten herkese atar yaptm canm kaynanama daha bise demedm ama eşime dedim ablama anneme onların suçu yk ablam uzakta annem hafta sonları gelebilyo ama ben sürekli yatthgmdan bazen hicbise yiyemiyorum eşim işten gelmezse

sakin bozma moralini canim,dogunca alir ins kilo hepsi aliyo Allahn izniyle.senin bebisin de boyle findik,hayirlisi olsn kucagina al kendin besle guzel dusun..
Ay canım inşallah ama düşünemiyorum ck ağlıyorum sezaryandan korktgmdan mi insanlara olan sisteminden mi bilmiyorum

herşeyin hayırlısı sağlıkla gelsin kuzucuk kilosu hiç önemli değil.Ben 2 kilo doğmuşum küvözde bile kalmamışım.hiç canını sıkma ayın 21 kadar daha zaman var toparlar kendini
Evet canım zaten herkese atar yaptm kimse bana bakmio DİE esimle dünden beri tartsyrm annen gelmiyo DİE herkesin düzeni var diyo bana sen git diyo ben bu halde nasıl şehir degstreym çok sinirlym çok annem hafta sonları gelebilyo oda babamla otobüsle geliolar kiyamam ama kaynanamlarn arabaları var gelebilirler ama arayp sadece 2sa konusuyo nasıl oldun..

Ay canım inşallah ama düşünemiyorum ck ağlıyorum sezaryandan korktgmdan mi insanlara olan sisteminden mi bilmiyorum

aglama tatlim yaa bebisin de uzulur bakk annecim ben gelcem niye agliyosun der sen hayirlisini isteyensin hem,en hayirlisi neyse o olsun oyle dusun bebisinin gelisine odaklan.

kaynana falan da amaannn takma kafani da salla gitsn milleti,annisin de gelebildigi kadar geliyosa dogunca daha sık gelir ins. bak bnm kimsem yok ne kadar uzaktayim,annemi getircektm o da yatti. esimle artik ne kadar olursa o kadar bakacaz birbirmize ve bebegimize. napalim kismetmzde ne varsa onu yasiyoruz uzulme

Canim benim yaaa insallah gecicek seninki geçtiğinde bizimkiler baslicak :) benim ikiside olucak insallah guzelce atlatiiriz bu zamanları

Kiyamam canm benim yani kimsesizlik ck zor bilirim sancim tutugnda bikere ben ambulansı aradım cagirdm tek gittim hayırlısı olsun tabi ama niyeyse çok üzülüyorum sezaryan olacagma okadr yattm yine yatcam sezaryan sevmiom bide kaynanm ikide bir ben 16yasnda dogurdm dio bana daha 3aylikken sezaryan ol normal doğum yapamzsn dedgnde yaparm ben normal istyrm demstm hay dilimi essek arısı soksun

Bana Ole bise demiyo canım olcmuyoda sadece suyuma bakiyo catima bakiyo nstye bagliyo kilosuna kordonun bakiyo hiç o ölçümü bilmiyorum acilmam varya ben yemedigimde n alamadım canım ama sağlık olsn bol ye üzülme

Canım ya nasıl azki benim senin haftanda daha azdı biara kilo aldı hatta buraya gelip heyecanlandım yazdim sonra tekrar durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…