- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #53.261
İnş canım benimbebeğine kavuşuyorsun annesi üzülme
Canım sinhissettiğim degisiklik kasik bacak ağrısi vardı o günlerde birde bebek hiç durmuyordu cnm gece hep hareket gündüz hep hareket inanılmaz baskı yapıyordu hem alttan hemde karnımi kocaman bombe yapıyordu bunlar aslında normal şeyler ama dedigim gibi hiç durmadı o 3 4 gün boyunca....karnım taş gibiydi hep okadar ilaçlar serumlar yinede durduramadı bizimkini
Zaten herkese atar yaptm canm kaynanama daha bise demedm ama eşime dedim ablama anneme onların suçu yk ablam uzakta annem hafta sonları gelebilyo ama ben sürekli yatthgmdan bazen hicbise yiyemiyorum eşim işten gelmezseCanım sıkma canını
Güzel beslenmeye devam et
21 Aralığa çok var
Hem önemli olan bebişin sağlığı
Anne damarim kabardi sanirm canım baya agladm nolcak bu hormonlarCanım benimmm hayırlısı olsun de sıkma canını bebeğine kavuşmana az kaldı
Ay canım inşallah ama düşünemiyorum ck ağlıyorum sezaryandan korktgmdan mi insanlara olan sisteminden mi bilmiyorumsakin bozma moralini canim,dogunca alir ins kilo hepsi aliyo Allahn izniyle.senin bebisin de boyle findik,hayirlisi olsn kucagina al kendin besle guzel dusun..
yk canm baskasna gitmem çünkü benim acilmam tek anlayan bu doktordu güvenmem ama been çok korkuyorumCanım moralini bozma başka bir doktora da gitsen nasıl olur? Hem sezeryana kötü gözle bakmamak lazım, hakkında hayırlısı olsun inşAllah...
İnşallah canım benimcanını sıkma canım bebişin sağlıkla gelsin inşalllah
Ole canım hayırlısı olsunneyin ne olacagı bilinmez
stres yapma kendıne. hayırlısı olsun
Evet canım zaten herkese atar yaptm kimse bana bakmio DİE esimle dünden beri tartsyrm annen gelmiyo DİE herkesin düzeni var diyo bana sen git diyo ben bu halde nasıl şehir degstreym çok sinirlym çok annem hafta sonları gelebilyo oda babamla otobüsle geliolar kiyamam ama kaynanamlarn arabaları var gelebilirler ama arayp sadece 2sa konusuyo nasıl oldun..herşeyin hayırlısı sağlıkla gelsin kuzucuk kilosu hiç önemli değil.Ben 2 kilo doğmuşum küvözde bile kalmamışım.hiç canını sıkma ayın 21 kadar daha zaman var toparlar kendini
Ay canım inşallah ama düşünemiyorum ck ağlıyorum sezaryandan korktgmdan mi insanlara olan sisteminden mi bilmiyorum
İnşallah canım brnimmCanimm hic moralini bozma artik risk yok allahin izniyle. Bana drim 36 bitti artik gelsede gelir sikinti olmaz dedi.arkadasmnda bebegi 36 da alindi kocaman oldu bile hic sikma canini insalah hersey daha guzel olucak
Canim benim yaaa insallah gecicek seninki geçtiğinde bizimkiler baslicak :) benim ikiside olucak insallah guzelce atlatiiriz bu zamanlarıBen iyim cnm dikiş yerleri zor tabiki kalkıp otururken yalnız yapamıyorsun Allahtan eşim yanımda herşeyimle o ilgileniyor bugun annem ılık duş aldırdı yemek yaptı kızlar sakın eşinizle yalnız kalmayı dusunmeyin yeterki biri olsun yanınızda kayınvalide sevmeseniz de olsun yemeğinizi yapması lazım herdaim sıcak çorbanız kayısı suyunuz hoşafınız hazır olmalı gecelikler kirlendi hastanede eve geldik direk yıkadılar utulediler.....eşiniz sadece size yetişiyor soylim birde sut sağıyoruz tabi biz erken olduğu için....temizlik yemeğe bayan lazım unutmayın
Kiyamam canm benim yani kimsesizlik ck zor bilirim sancim tutugnda bikere ben ambulansı aradım cagirdm tek gittim hayırlısı olsun tabi ama niyeyse çok üzülüyorum sezaryan olacagma okadr yattm yine yatcam sezaryan sevmiom bide kaynanm ikide bir ben 16yasnda dogurdm dio bana daha 3aylikken sezaryan ol normal doğum yapamzsn dedgnde yaparm ben normal istyrm demstm hay dilimi essek arısı soksunaglama tatlim yaa bebisin de uzulur bakk annecim ben gelcem niye agliyosun dersen hayirlisini isteyensin hem,en hayirlisi neyse o olsun oyle dusun bebisinin gelisine odaklan.
kaynana falan da amaannn takma kafani da salla gitsn milleti,annisin de gelebildigi kadar geliyosa dogunca daha sık gelir ins. bak bnm kimsem yok ne kadar uzaktayim,annemi getircektm o da yatti. esimle artik ne kadar olursa o kadar bakacaz birbirmize ve bebegimize. napalim kismetmzde ne varsa onu yasiyoruz uzulme
İnş canım bakanim yok ama inşallah sagolCRAZYBEL canım hayırlısı olsun üzülme sakın. Son haftalarda bebişler daha hızlı kilo alıyo. Benim yeğenim 2700 gr doğdu 36. Haftada ve küveze fln da girmedi. hem senin sütün daha yararlı olur daha hızlı büyür.
O zaman canım bol bol dua edelim miniğin sağlıcakla gelsin İnşAllah...yk canm baskasna gitmem çünkü benim acilmam tek anlayan bu doktordu güvenmem ama been çok korkuyorum
Bana Ole bise demiyo canım olcmuyoda sadece suyuma bakiyo catima bakiyo nstye bagliyo kilosuna kordonun bakiyo hiç o ölçümü bilmiyorum acilmam varya ben yemedigimde n alamadım canım ama sağlık olsn bol ye üzülmeHiç üzme kendini hayrın nerden geleceği belli olmaz belki de budur hayırlı olan:) benimde bebeğim 34 ü bitirdi ve sadece iki kilo iki hafta sonrada anca 2300 olurr seninki gibi çok üzülmemeye çalışıyorum sen de üzme kendini de bebeğini de... Bişi sormak istiyorum sana şimdi bebeğin ölçümleri varya onlar hangi haftalarda gözüküyo? Benimkilerin hepsi ayrı telden çalıyo karın bölgesi de 2 hafta geri kiloyu da belirleyen o ölçümmüş öyle olunca da kilo hep az çıkıyo
İnşallah bitanem sagolO zaman canım bol bol dua edelim miniğin sağlıcakla gelsin İnşAllah...
İnş canım benim çok sagolcanım inş sıkıntı olmaz 21 aralığa kadar, çok şükür 36 oldun artık çok sıkıntı olmaz canım benim
Canım ya nasıl azki benim senin haftanda daha azdı biara kilo aldı hatta buraya gelip heyecanlandım yazdim sonra tekrar durduCnm sıkma canını bnm ki de 1300 gr henüz ve kilo alımı azaldı. Haftaya da öyle olursa alabilirim dedi beni düşün. 2300 çok iyi. 2 kiloyu geçmiş küvöze bile girmez belki. Kilo alımı azalınca olan kilosu da düşmeye başlıyormuş bebek sıkıntıya girdiği için. Erken alması daha iyi öyle bi durumda
Amin kuzumCanim moralini bozma herseyde bir hayir vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?