- 11 Ocak 2015
- 815
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #53.581
Ya yabanci isimler diye rahat rahat yazdim canin istesin istemezdim :)kızlar dedikleriniz ne bilmiyorum amA benimde canım istedi
Evet :) Turk yemekleri de cok seviyorum ama dedigin gibi orda ki seylere de alisiyorsun onca sene, yoklugu belli oluyor baya. Kibbeling de guzeldir evet, agzinin tadini biliyosunyirim yirimm cok degil kararinda yirim senin icinee kolay mi onca yil burda yasadin yedin simdi de hatirlattm sana ben pek denedim burda yemegi,kibbeling cok hos sosuyla ozellikle hem de balik sonucta :) genelde boyle turk yemekleri takiliom hehe
Yok ya ne kırılıcağım konuşuyoruz herkes fikrini söylüyor ne olduki bir mi kırıldı anlamadımEwt canım ama sende kırılma ne olur yanlış bişi demedim inşallahh:)
Evet :) Turk yemekleri de cok seviyorum ama dedigin gibi orda ki seylere de alisiyorsun onca sene, yoklugu belli oluyor baya. Kibbeling de guzeldir evet, agzinin tadini biliyosun
Bol bol ye, icimden bir ses bebekler dogunca o tempoyla baya kilo verecez diyor :)
Kan ilacı ve magnezyum gebelikte ishal yapıyo çok güzelKızlar kabızlık yaşayan oldumu neler kullandınız çok fenayım
ben üniversiteye ilk başladığımda 21 gün şaka gibi ama yapamadım.. acillik oldum..Kızlar kabızlık yaşayan oldumu neler kullandınız çok fenayım
Valla senin su kayinvaldeyi bir dovsek ibretlik yani.... her seye de karisilmaz ki..... aaa bu ne canim boyle:_(allah kolaylik versin nevrotik kadinaKızlar hepimiz çok gerginiz ya ben dünden beri ağlıyorum 1bucuk kilo vermisim kızım hareketsiz oda üzüldü sanrm ama dönmeye de niyeti yok cadinin..neyse benim aklıma fikir geldi en iyisi toplanıp kaynanami dovelim koca gobeklerimizle
aynen hiç belli olmaz. ya zaten ınsan neyı ıstemezse o gelır basınaSurrender sana fark ettirmeden,hissettirmeden,yavaastaaannn yavastaannn,alttaan alttaaaann normal doguma mi goturuo nedir doktorun bi bakarsin beklemissin birden sancin geldi ve kolayca yaptin dogumu.. ay hic belli olmaz hani
Nerde bu link bende bakmak istiyorumwayyy sırf ödül alayım dıye yaptın he
iyiki sormusum
yoksa sorunlu oldgunuzu düşünürdüm
Ya yabanci isimler diye rahat rahat yazdim canin istesin istemezdim :)
Patat bildigimiz patates kizartmasi aslinda ama coook daha lezzetlisi :)
Nasıl oldun cnm
Bebeğimin hareketlerini hissetmediğimde aynı anda aklıma hep en kötü şey geliyor..demek istemiyorum işte.. kaybetme korkum hat safhada.. biraz dürtünce tekmeliyor tabi rahatlıyorum.. sonra kendime kızıyorum.. elimde değil.. ilk bebeğimi kaybettim çünkü ..paylaşmak istedim.. şu an bile çok duygusalım..
Kızlar kabızlık yaşayan oldumu neler kullandınız çok fenayım
saol tatlım...canim benimmm Allah icimizdeki korkulari hafifletsn ins.. basin sagolsun kaybin icin.ben de kotu hissettgmde acaba bebek iyi mi diye düşünüyorum ama sonra oynuyor ben de rahatliyorum. anneyiz biz anne,guzel seyler dusun yaz rahatla hatta biz hep dinleriz..
içebiliyorsan aç karnına magnezyum içKızlar kabızlık yaşayan oldumu neler kullandınız çok fenayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?