- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #55.861
Eki Görüntüle 1713280 durumum bu yani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1713280 durumum bu yani![]()
geçmişim seniTartildinmi hic kac oldu ?Benim 21.8 kilo oldu
![]()
marka önemlı mı bilmiyorum. vefa aldım.gecenin bu vakti capsler ...
çıldırdınız artık..boza ne marka aldın surr? Gecen gün bende değişik içeçek aradoıım durdum en son sırma elma suyuna abandım ya
![]()
ben oraya gırınce başım dönuyorAralık annelerine girdim ayy sıkıldım ya ..nedir bu normal doğum aşkı yadaraldım ya...
![]()
Hay masallah bizegeçmişim seni23 çıktım
Anlamaz olurmuyuk yaşıyozmarka önemlı mı bilmiyorum. vefa aldım.
ne kadar bezmıslıgımızı anlatmak ıstedık![]()
herkesın harcı değil tabiHay masallah bize![]()
Aralık annelerine girdim ayy sıkıldım ya ..nedir bu normal doğum aşkı yadaraldım ya...
![]()
Cogu kisinin takvimi bile bitmis bekliyolar helal olsun vallahi. Insallah biz o kadar beklemeyiz. Bide suni sanci diye bi gercek var okudukca anladimki bulasilmamasi gerekiyor.ben oraya gırınce başım dönuyor
dikkatımı cektı, cesaretlerıne hayran kaldım![]()
içecegını içmişsin sen işteAnlamaz olurmuyuk yaşıyozne bilim a101 de vardı da
bana gına geldi ..kv sürekli ne zmaan dr gün verdi mi die..her konuşmada aynı..sıkıldım gün yok ya dedim belli değil..üfff
![]()
ne zaman gelecekti?Annem gelsin gidip doğurcam ..![]()
Allah aratmasın bence uzak dur..ilk defa nts bağlandım yanımdaki yatağa serumlu kadın yanında ablası ...20 dk mahvetti beni..suni sancı istemiş bağır bağır ..alın içimden diyo..ebe diyo az kaldı işte bak bu sancıları istemiyoz biz ..nefesini tut it bilmem ne...amannnnnn işte sezeryan die bapırdı durduCogu kisinin takvimi bile bitmis bekliyolar helal olsun vallahi. Insallah biz o kadar beklemeyiz. Bide suni sanci diye bi gercek var okudukca anladimki bulasilmamasi gerekiyor.![]()
aynen. ama işte içlerinde sezeryandan korkan da var, sırf o yuzden normalı secıyorlar.Cogu kisinin takvimi bile bitmis bekliyolar helal olsun vallahi. Insallah biz o kadar beklemeyiz. Bide suni sanci diye bi gercek var okudukca anladimki bulasilmamasi gerekiyor.![]()