• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 65
Aralık annelerine girdim ayy sıkıldım ya ..nedir bu normal doğum aşkı ya :KK57: daraldım ya...:KK11:

ben oraya gırınce başım dönuyor :KK48:
dikkatımı cektı, cesaretlerıne hayran kaldım :KK53:
Cogu kisinin takvimi bile bitmis bekliyolar helal olsun vallahi. Insallah biz o kadar beklemeyiz. Bide suni sanci diye bi gercek var okudukca anladimki bulasilmamasi gerekiyor. o_O

Cogu kisinin takvimi bile bitmis bekliyolar helal olsun vallahi. Insallah biz o kadar beklemeyiz. Bide suni sanci diye bi gercek var okudukca anladimki bulasilmamasi gerekiyor. o_O
Allah aratmasın bence uzak dur..ilk defa nts bağlandım yanımdaki yatağa serumlu kadın yanında ablası ...20 dk mahvetti beni..suni sancı istemiş bağır bağır ..alın içimden diyo..ebe diyo az kaldı işte bak bu sancıları istemiyoz biz ..nefesini tut it bilmem ne...amannnnnn işte sezeryan die bapırdı durdu

aynen. ama işte içlerinde sezeryandan korkan da var, sırf o yuzden normalı secıyorlar.
her ınsanın korkusu farklı işte :KK48:

Back
X