• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dısarda gezınce kızların vücuduna bakıyorum yaa :KK53: kotlarını aşeriyorum
düşün durumumu...
benımkı de '' veremezsın sen artık'' deyıp sinir edıyor benı. veremezsem gösterırım sana gününü diyorum
sinir olmaya basladım yaa:KK17:
Aklı sıra gaza getiriodur :KK14: verilecek kuzum..aynen gecen mavide 2 kot 99 tl idi ay içim gitti ..ama nasıl alcam ki :KK11:

dısarda gezınce kızların vücuduna bakıyorum yaa :KK53: kotlarını aşeriyorum
düşün durumumu...
benımkı de '' veremezsın sen artık'' deyıp sinir edıyor benı. veremezsem gösterırım sana gününü diyorum
sinir olmaya basladım yaa:KK17:
Allahtan benimkide benimle beraber kilo aldi aksamlari meyve verme bana demeye basladi :KK53: sabret dogurunca ot yemeye baslicaz diyorum :KK45: bende kiskaniyorum kizlari gordukce yaa ya veremezsek kilolari :KK43:

Verilmez mi kıazzz:KK67: ablam kendi bedenine dönmekle kalmadı bi bedende ekstra küçülüp 36 oldu :cool: ama göbiş için mekik şart:KK70: aslında çaresi de var...bol bol bebek emzirmek ve koca emzirmek :KK70:

Bak ya adaamaaa neler yediriğ :KK70: atom sonra deki üle herif ben hamişim vericem doğunca sana ne oldi :cool: sur bu saatte adama eziyetsin :KK70: ay iii bende sebamedden vazgeçmişitm alayım o zaman :KK71:
Ikimizinde 9 aylik gobeklerimiz oldu iste ne guzel :KK45: benim gobek kalirsa takilirlar beraber :KK14:

Back
X