• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah aratmasın bence uzak dur..ilk defa nts bağlandım yanımdaki yatağa serumlu kadın yanında ablası ...20 dk mahvetti beni..suni sancı istemiş bağır bağır ..alın içimden diyo..ebe diyo az kaldı işte bak bu sancıları istemiyoz biz ..nefesini tut it bilmem ne...amannnnnn işte sezeryan die bapırdı durdu
Hem suni sanciyi kabul edip hem sezaryen istemek cok sacma geliyo bana.

Hem suni sanciyi kabul edip hem sezaryen istemek cok sacma geliyo bana.
E işte acı fazla geldi kaç saatir öyleydi kimbilir..o kadar dayandın azcık daha dur diyodu ebe..böyleleri hep beni bulur..başka bi günde 5 aylıkken kadının biiri hastanede yanıma oturup dedi ki 6 ayımda benimde karnımda öldü bebeğim diye...halaaa aklıma geldikçe sinirleniyom densiz insanlar :KK62:

senden daha sabırsız demek ki :KK53:
aman gelsın boşver, işini gücünü yemegını falan yapar.
Ay annem yapmaz mı :KK200: bende ağzı açıklardanım ..gece kenddi gırtlak sesime uyanıyorum:KK59: haguırtutt diye bi nefes tıkanmasımı ne oluyo :KK70: oha diyom ama kociş alıştı kıpırtıya sese sürekli ıhlama ohlmaya ...oğluşu bi süre aramızda yatırcaz :KK16::KK68:

E işte acı fazla geldi kaç saatir öyleydi kimbilir..o kadar dayandın azcık daha dur diyodu ebe..böyleleri hep beni bulur..başka bi günde 5 aylıkken kadının biiri hastanede yanıma oturup dedi ki 6 ayımda benimde karnımda öldü bebeğim diye...halaaa aklıma geldikçe sinirleniyom densiz insanlar :KK62:
Yani ne gerek varmis bunu soylemesine. Zaten evhamliyiz her dakika insanin aklina takiliyo biri kotu bisey soyleyince...

Ay annem yapmaz mı :KK200: bende ağzı açıklardanım ..gece kenddi gırtlak sesime uyanıyorum:KK59: haguırtutt diye bi nefes tıkanmasımı ne oluyo :KK70: oha diyom ama kociş alıştı kıpırtıya sese sürekli ıhlama ohlmaya ...oğluşu bi süre aramızda yatırcaz :KK16::KK68:
ben korkarım yatırmaya aramıza
ezeriz falan :KK70:
bende bazen o hagurtt tarzı sese uyanıyorum. ulen ne hale gelmişim ben yaa
o incecık bellı, kibarcık yapılı vücudum, narincik yapım ne hale geldı :KK53:

Benimki horul horul uyuyo valla :KK53: bide uykusunda konusuyo :KK53: bebegi nasil odamizda yatiricaz diyorum bende sesinden uyunmuyo adamin

ben korkarım yatırmaya aramıza
ezeriz falan :KK70:
bende bazen o hagurtt tarzı sese uyanıyorum. ulen ne hale gelmişim ben yaa
o incecık bellı, kibarcık yapılı vücudum, narincik yapım ne hale geldı :KK53:
Aynen yaa ..ufacık bişidim..geçen gün pc ye 3. Ayda çekip annemlere attuğum karnıma baktım öldüm yaaa ne heves hergün büyüse die bakıp duruyodum :KK70:kociş dedi yine böyle olcanmı kariş be :KK70:

Aynen yaa ..ufacık bişidim..geçen gün pc ye 3. Ayda çekip annemlere attuğum karnıma baktım öldüm yaaa ne heves hergün büyüse die bakıp duruyodum :KK70:kociş dedi yine böyle olcanmı kariş be :KK70:
dısarda gezınce kızların vücuduna bakıyorum yaa :KK53: kotlarını aşeriyorum
düşün durumumu...
benımkı de '' veremezsın sen artık'' deyıp sinir edıyor benı. veremezsem gösterırım sana gününü diyorum
sinir olmaya basladım yaa:KK17:

Back
X