• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hickirik olabilir mi canim, benim genelde hickirdiginda oyle oluyor cunku

grup açılmıyor malesef

bende denedim.bulamadım yeni grup.açalım mi ne dersiniz ???

Hayırlı. Olsun dualarım seninle allah evladını sağlıkla. Kocasinan almayi nasip. Etsin
burda da biz bizeyiz ama yazdıklarimizi herkes görüyor ve çoğu sadece okuyup.geçiyo

20 kişi var evet ama üye olmayan da okuyo siz bilirsiniz
bende öyle doguracagim kısmetse kızımı sa çatır çatır doğurdum oğlumu da öyle doguracagim inşallah

HiÇıkrık diyorlar ama bilemedim.benimde öyle. Oluyo niyeymis ki ?
valla.doğurmak için can atıyorum ama nerde bu gidişle bi sen bi de ben 40. Haftayı bekleyeceğiz galiba

Ilk.doğumda dikiş vardı hemde öyle 3 tane filan değil baya 7_8 belki de fazlası ama bende ilkten korkudan cisimi bile yapamadım baktım bişiy olmuyo sonra unuttum hatta dikişler kendi kendine gidiyo dikişler. Aldırmaya bile gitmiyosun ipler kendi eriyormus :)
maşallah hayırlı olsun duaların seninle allah yardimci olsun Rabbim evladini kucagina almayi nasip etsin darısı başımıza insallahhh
yok cnm hıçkırık değil onu ayırabiliyorum tık tık atıyor onda ama bu farklı. nefes alırken göğsün aşağı yukarı hareket eder ya o şekilde hareket..

Kızlar birsey sorucam. Bnm hastane kanı siz bulun 3 kişi hazirda olsun dedi. Bütün özel hastanelerde aynı mı oluyor. Bnm A- olduğu için onu da kafaya takiyorum
Normalde dogum oncesi onlarin en az 2 unite kani hazirda bulundurmalari gerekiyor canim. Acil bi durum olursa diyede taze kan vermek icin birilerini ayarlayabilirsin sen sadece benim bildigim.

Allahimmm nasil sevindim bi bilsen. o kadar dua ettin ve ettik senin icin :) simdi hayirli dogumlar olsun ins cnm,hayirlisi tabi ama gonlundeki olsun dogum sekli olarak ins..bidaha donmesin bucuruk :)
İnşallah bebeğim çok sağol çok tesekkur ederim benimde dualarim sende nasi durumlar gittin mi doktora

CRAZYBEL CRAZYBEL kııııııız nası sevindim. kıçını kaşı bol dua et böyle devam etsin. maşşallaahhhhhh 2700 daha nolsun :))))
Ayy yavrm sorma çok sagol okadar mutluyummm ki doktor dio naptin kız:))çok güçlüsün dedi ay neler dedi beni övdü sakalastik eşim bi kiskandi bi kiskandi :D kiloda muza ve süte çok yuklendim kuzum haberin olsun:)

Yaa duzgun bisey bulamadim.bulduklarimda vakitli geleneyecekti.oda suslemesi yapmayacaz.okadar fotografci ayarladik ama napim odamizda süssüz olsun.kizlarim susler odamizi
iki balon şişirip duvara asın canım,güzel birde pikeni götür oda da güzel bişeyler olsun,bnm hastanenin çarşaf ve pike rengi dehşetti mesela :KK53:
Ne güzel canım halletmissin
eh işte,gereksiz işler tamam,gerekliler bekliyor :KK70::rolleyes:

bi sorum var kizlar,cidden merak ediyorum. dun vucut temizligi yaparken dikkatmi cekti comeldigimde asagisi cok sis,bugun de lavaboda farke ettm. pecete kullanirken cok bariz sislik hissettim,sanki o kadar cok dayanmis ki o bolgeye kafasiyla,cok ittiriyor gibi. sizde de oyle bise var mi? bugun ebe biraz girmis kafasiyla pelvise dedi,zaten baski da yapıyor 3gundur. bi sorayim dedim

Canım benım çömelmeme gerek yok,ayakdayken bile fark edılıyor.Bence normal netıcede 3 kg bebebk var hemen ustunde şuan.Şişlik elbette var,eskisi gibi olması anormal.Tek sinir bozucu yanı rengınınde değişmesi.Umuyorum doğumdan sonra eski haline döner :KK19:

Ya nasıl desem dün geceden beri bu kadar sık wc gittiğimi bilmiom..ay rüyada gördüm doğurmasam annem gelmeden...bilemedim ya kasılma ara ara...bel aprısıda var azcuk..off daha dursun ama yaaa:KK34:
Ayyy çok heyecanlı,nişanın geldi hee :21: Hadi bakalım:KK200:

ne zaman basımı yastıga koysam nefesım yetmıyor, agzım açık yatmak zorunda kalıyorum. var mı benım gibi olan?
Bende de ciddi yatarken nefes sorunu var kızlar,hatta eşim hırıltılı uyuyorsun diyor,kısaca resmen horluyormuşum :KK47: İnanılır gıbı değil ama doğru sanırım,bazen kendı tıkanıklıgıma hırıltıma uyanıyorum,akciğer dahil tüm organlar yer değiştirdi,normaldir herhalde :KK17:
Ay annem yapmaz mı :KK200: bende ağzı açıklardanım ..gece kenddi gırtlak sesime uyanıyorum:KK59: haguırtutt diye bi nefes tıkanmasımı ne oluyo :KK70: oha diyom ama kociş alıştı kıpırtıya sese sürekli ıhlama ohlmaya ...oğluşu bi süre aramızda yatırcaz :KK16::KK68:
Aynen aynen o sesin tıpkısının aynısını bende yapabılıyorum :KK9:Alkış bize :cool:

Ay çokmsevindim canım hayırlısı olsun senin için
Sağol kuzum benim senimkide mi dönmemişti ben mi yanlış hatirladim bol yuruyus bunu anladım canım kızlar ben bu halde yuruduysem valla normal isteyen bebeği ters olan bolca yuruyoruz yolda bisurude dua aliyodum teyzelerden böle fenalasiydm köşede oturuyodum ama pes etmedim :)

Back
X