• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Amanınnnn biz çişleniyoz artık :KK59: çiş kaçırmalar başlamış..bol bol don değiştirmekliği kardeşliği :21:

akıntım oluyor hep
bende pecete kullanıyorum . 10 kere kilot degıstıremeyecegım. günde 1 tane degıstırıyorum
Ben bi tatil sonrasi vajinal mantar kapmistim havuzlardan, fitil vermisti doktor ped kullanmamayi onermemisti, o gun bugundur regl donemi haric kullanmadim ped. Sentetik ic camasirida kullanma demisti, pamukluya dondum o gunden sonra. En sagliklisi oymus.

Ben bi tatil sonrasi vajinal mantar kapmistim havuzlardan, fitil vermisti doktor ped kullanmamayi onermemisti, o gun bugundur regl donemi haric kullanmadim ped. Sentetik ic camasirida kullanma demisti, pamukluya dondum o gunden sonra. En sagliklisi oymus.
Yaprak orkidi bende severdim ama sağlıklı olmayınca bıraktım..şimdi don değiştiriyom napim En Büyük KK

doktoruna göre degıısyor işte. benımkıne sordugumda yaprak ped kullanabılırsın demişti hans
bıraz kullandım ve bıraktım sonra. peçete kullanıyorum

Back
X