- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.068
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #55.961
facende yüklüyse oradan da yükleyebılırsıntel deydi zaten yükliyim diye bilgiayara attım ay cahilliğin gözü kör olsun yapamıyorum yiaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
facende yüklüyse oradan da yükleyebılırsıntel deydi zaten yükliyim diye bilgiayara attım ay cahilliğin gözü kör olsun yapamıyorum yiaa![]()
anca sana yeter oA4 kağıt koyim ben o zaman![]()
Nişanın gelmişse napıcan doğurcanHaklısın ..hamiş olunca hassas konu insan herkesi kendi gibi sanıyor..araştırmalarıma göre galba benim nişanım gelmişyaaa bi 15 gün daha dursaydı salı günü gelcek annişim ama yaaa
hiiiii napcam ben
![]()
Cnm sağlıklı sıhhatli büyüsün insallah bir an önce alırsın kucağınaKızlarrrrr
ben de dogum yaptm. Bu sabah suyum geldi bebek ters diye hemen sezeryana aldilar. Bebegm 34. Haftada dogdu cok minik 2100 gram nokur dua edin
Ben hala goremedm oglumu
Canım gözün aydın kavuşmuşsun oğluna. Nasıl da mis kokuyordur o şimdi. Offfff ben de doğurmak istiyorumBugün çıkardık 2200 cnm
O anki acıyla ne istediğini bilmiyon canımHem suni sanciyi kabul edip hem sezaryen istemek cok sacma geliyo bana.
canım benim komple şişti kendim bile tanıyamıyorum şekli şemali kaydı .doğum öncesi oluyor şişlik.tabi seninde benim dediğim gibiyse
Stoktaki kanları yoğun bakımdaki hastalar için kullaniyorlarmisBende A - im bana bişey demedi doktor üstelik kan değerlerimde düşük 10 civarı ilaç kullandığım halde düzelmedi sana neden öyle dediler açıkçası bende endiseliyim
O kadar korkunc yaniO anki acıyla ne istediğini bilmiyon canım![]()
Daha aymadi yahu ben hala ayaktayimGünaydın millet :)
Bende benimkine kiyak geciyodum tost yapiyom onaGünaydınnnn kızlaarrr :)
Ayy saat 5te çişe bi uyandım uyuyamadık sonra manyakmıyım neyim çok arıcakmışım bu günleri
Saat 5ten beri yazılanları okuorum ne çene yapmışsınız yaw :)) hep buSurrender yüzünden herkesi kendine benzetti hatunn
20dk snra kocişte kalkcak kahvaltı hazırlamaya :)) uyanık olduğumdan ruhunun bile haberi yok tabi şuan..yatayımda bari o kahvaltıyı hazır edince kalkarım
Sonrada doktoraaa![]()
Balaban tavsşye ederim.kipada vargecenin bu vakti capsler ...
çıldırdınız artık..boza ne marka aldın surr? Gecen gün bende değişik içeçek aradoıım durdum en son sırma elma suyuna abandım ya
![]()
Allah korusun ikinizideDünden beri bebegin hareketleri çok az ve yavaştı doktora gidiyoruz kızlar. Azalırsa hemen gel demişti. Dua edin bize olur mu