• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısın ..hamiş olunca hassas konu insan herkesi kendi gibi sanıyor..araştırmalarıma göre galba benim nişanım gelmiş:KK57: yaaa bi 15 gün daha dursaydı salı günü gelcek annişim ama yaaa :KK12: hiiiii napcam ben :rolleyes:
Nişanın gelmişse napıcan doğurcan :D Yahu ben iki kere doğurdum nişan falan gelmedi yada geldi de hatırlamıyom.

Günaydınnnn kızlaarrr :)
Ayy saat 5te çişe bi uyandım uyuyamadık sonra manyakmıyım neyim çok arıcakmışım bu günleri :KK70:
Saat 5ten beri yazılanları okuorum ne çene yapmışsınız yaw :)) hep bu Surrender Surrender yüzünden herkesi kendine benzetti hatunn :KK70:
20dk snra kocişte kalkcak kahvaltı hazırlamaya :)) uyanık olduğumdan ruhunun bile haberi yok tabi şuan..yatayımda bari o kahvaltıyı hazır edince kalkarım :KK70:
Sonrada doktoraaa :KK68:

Günaydınnnn kızlaarrr :)
Ayy saat 5te çişe bi uyandım uyuyamadık sonra manyakmıyım neyim çok arıcakmışım bu günleri :KK70:
Saat 5ten beri yazılanları okuorum ne çene yapmışsınız yaw :)) hep bu Surrender Surrender yüzünden herkesi kendine benzetti hatunn :KK70:
20dk snra kocişte kalkcak kahvaltı hazırlamaya :)) uyanık olduğumdan ruhunun bile haberi yok tabi şuan..yatayımda bari o kahvaltıyı hazır edince kalkarım :KK70:
Sonrada doktoraaa :KK68:
Bende benimkine kiyak geciyodum tost yapiyom ona :KK70:

Back
X