2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar bulantili bi günden herkese selamlar
Bulantı sebebiyle kilo veren var mi aranizda ?
Ilk gebeligimde ilk 3 ayda 3 kilo vermistim ve toplamda 12 kilo almistim
Şimdi 57.8 ile hamile kaldim 2 gün önce 56 olmusum nerdeyse 2 kilo gitmis bile

Geçmiş olsun korkma olabilir adet gününde bunu yasayanlar var bende progestan kullanıyorum devam et progrstana tabi kendi doktoruna da görün istirahat et geçer canım
bende kilo vermişim cnm 48 kiloyla başladım 49 kilo oldum şimdi 2 kilo birden vermişim doktorum çok önemli diil ancak ayakta duramayacak kadar gucsuzlesirsen hastaneye yatarsın dedi.
Bu arada dün bişey duydum yeni doğum yapan arkadaşım 9 ay kusuyordu doktor ona demiski ayakta değil oturarak kus düşük riski yapar ne kadar doğru bilmiyorum ama denicem
Saol cnm geçmiş olsun sana da

Son düzenleme:
Bebişimmm hadi gördün minnoşunuda bende çok merak ediyorum gidemedim daha
Kolayda usg fotoğrafını koyar mısın :)
canım benim göreli çok oldu.iki haftadan çok.crazybele yazdım.benim ki daha minnak en son usg de 7. haftadaydık teyzesi o zaman bak böyle iki hafta sonra yeni halini paylaşırım canım.

canım benim göreli çok oldu.iki haftadan çok.crazybele yazdım.benim ki daha minnak en son usg de 7. haftadaydık teyzesi o zaman bak böyle iki hafta sonra yeni halini paylaşırım canım. Eki Görüntüle 1548375
Oyyy kıyamamm yaaa teyzesi yesin onu Bende meraktan çatlıyorum bir randevumu kaçırdım diğerinde grev vardı taa 12.de gidicem Tam bir ay olacak o zaman çatlıyorum meraktan

Oturarak kusmak hiç aklıma gelmemişti olabilir ben hep ayakta kusarim
Çok şükür ayakta duramayacak gibi değilim neyseki

Oyyy kıyamamm yaaa teyzesi yesin onu Bende meraktan çatlıyorum bir randevumu kaçırdım diğerinde grev vardı taa 12.de gidicem Tam bir ay olacak o zaman çatlıyorum meraktan

bizde seni öperiz teyzesi mis bebek kokulu hemde ben zaten ayda bir gidiyorum canım.dr bir ay sonra gel dedi.20-25 i gibi bekliyorum dedi ama eşim sabredemiyor 15 in de gidelim mi diyor bende çok merak ediyorum

bizde seni öperiz teyzesi mis bebek kokulu hemde ben zaten ayda bir gidiyorum canım.dr bir ay sonra gel dedi.20-25 i gibi bekliyorum dedi ama eşim sabredemiyor 15 in de gidelim mi diyor bende çok merak ediyorum
Ah bu eşler yok mu :)) Gidin tabi yaaa :)) Keşke evde makinemiz olsa :))) Zırt pırt bakardık biz :))

SLM kızlar bende dun gıttım 7+1 ken dr karından baktı sesi duyunca kalp atısı zannettım megersem o ses kan akısının sesi dedi:) ve haftaya gel dedi .bu nedemek oluyo sımdı?kalp atısından hıc bahsetmedi.

SLM kızlar bende dun gıttım 7+1 ken dr karından baktı sesi duyunca kalp atısı zannettım megersem o ses kan akısının sesi dedi:) ve haftaya gel dedi .bu nedemek oluyo sımdı?kalp atısından hıc bahsetmedi.
hiç öyle bişey duymadım.kan akışı sesi de mi varmış? nasıl bir sesti canım?

Gızlar gızlar :) Çok mutluyum :)
Dr dan geliyorum,rahimdeki kanama kaybolmuş,dr kanama göremiyorum dedi,sağlıklıymış üstelik 1 hafta da önden gidiyo canavarım :)) Ama progestanı 12. haftaya kadar kullan dedi,1 kutu daha içicem yani.Sizde durumlar nasıl,ay artık kayınvalidemlere arkadaşlarıma teyzelerime söyleyesim var
Bu arada çift dikiş yapıyorum ve gerçekden devlet hastanesinin gözünü seveyim,randevu saatimden önce girdim,hiç beklemedim,özeldeki dr umuzda 2 saate yakın beklediğimi bilirim 12.haftada zeka testi için gel dedi,bu test hakkında bılgınız var mı cankızlar,nasıl yapılıyor acaba,bı araştıralım

Söylememeyi nasıl beceriyorsunuz yaa! Ben 4,5 haftalık öğrendim. Herkese yaydım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…