- 26 Mayıs 2015
- 2.846
- 3.674
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #7.041
Tesekkur ederim canim tavsiyen icin ama bayan doktor olsun istiyorum
Aralık anneleri cinsiyet öğrenmeye başlamışşş :)) bizde önümüzdeki ay öğreniriz heralde :)))
tabiki en kısa zamanda eklerim
Evet ama insallah ist yakin bi yere olur anneme yakin olmak istiyorumHahh işte sende gel birsürü oluruztayinmi var
Canım progestanı vajinal kullansana, ben aşılama ile hamile kaldım ve aşılama yapıldığından beri progestan kullanıyorum sabah akşam, 3. kutudayım şu an, benim kese göründü 5+1 deyken, bir sıkıntı yoktu ve dr sakın ben demeden ilaçları bırakma diye uyardı :) Bende her sabah ve akşam kullanmaktan bıktım ama yapcak bişi yokMerhaba tatlı annisler Allah sağlıkla bebeislerimizi kucağımiza almayi nasip etsin. bende 8 haftalik hamileyim 2 hafta önce kalp atislarini duyduk çok şükür. ama tutunmasi zayıf olduğu için progestan başladık. Bugün tekrar kontrol vardı. doktor hala tutunmasi zayıf dedi. kalp atışı ve gelişimi normal çok şükür. Ama 3 hafta daha progestan icicem. kanamam yada başka bir sıkıntım yok (bulantı hariç) kafam çok karışık başka bir doktora daha gitsemmi bilemedim. sizce napalım o ilacı görmek bile istemiyorum.
Canım ben 5+1 deyken sadece keseyi gördük dr her şey normal dedi, haftaya da kalp atışı için çağırdı.Kızlar ya benim gibi 5+4ken hala kesede bebişini göremeyen var mı?yada bunu yaşayan oldu mu? Kese çok sağlıklı bebek oluşumuda pozitif görünüyor ama kafama taktım şimdi
Canım bence güvenilir bir doktor bul, ve bekle, RAbbim bilir her şeyi , güzel haberlerle gel inş...Selam arkadaşlar,
Yarın kontrolümüz var ben dayanamadım bugun baska bır doktora göründüm.aynı belirtileri bu doktorda söyledi.kese hesabına göre 7 haftalık gebelik var.ilk defa embriyo tespit edildi,onunda Değeri 5 haftalıkla ölçüşüyor ve kalp atışı yok 4 mm. Yarınki doktorum kürtaj derse yaptırmıcam,son doktor biraz daha bekleyelim geç gelişme olabilir dedi.bir haftada yinede bayağ gelişme olmuş.en son embriyo yoktunsadece yolk kesesi vardı. Bu arada belirtilerin devam ediyor. Çok bulamtım var kusma var.kanamam hiç olmadı. 1 hafta bayağ zor geçti.
Gunaydinlar kizlar
Dün çok korktum akşam üzeri saat 6 gibi koyu kahverengi bi akıntı oldu sıvı sanki adet kanamasının son günü gibi.
korktum hemen hastaneye gittim özelde doktor bulmak ne mümkün.
Kadın doğum hastanesine de gidiyordum oraya gittim doktor 2 aylık bebis dedi
ultrason da herhangi bir kanama bölgesi görülmedi çok şükür. kalp atışı normal gorunuse gore saglikli olduğunu soyledi ama her ihtimale karsi progesteron başladı. Dün ilkini içtim korku mide bulantımi azalttı sanırım
Baş dönmesi uyku yaptı bana. Dramamine kullanmaya başladım 2 gündür bi sakıncası var mı Devam edeyim mi dedim et dedi gerçi bi etkisi olmamıştı içmedim.
içim rahat olsun diye sordum.
Bu arada eğer hamile olmasaydım adet olacağım gündu dün kanama ondan olmuş olabilir mi
Söylememeyi nasıl beceriyorsunuz yaa! Ben 4,5 haftalık öğrendim. Herkese yaydım hemen
Günaydın Kızlar 2gün sonra 7.haftaya giricez ve bende hiç mide bulantısı yok İntenette okuduğum kadarıyla mide bulantısı herseyın normal gittiğine işaretmiş benle birlikte aynı hafta olanlar mide bulantısından şikayetçi ben cok korkuyorum bugün gitsem kese ve kalp atışını duyabilir görebilirmiyim(karından) tranafer tarihi 16mayıs .azıcık midem bulansa beklicem ama midem bulanmayıncaKORKUYORM
Banada erkek diyor bende hep erkek hissediyorum:))) hayirlisi olsunÇin takvimine baktınız mı kızlar ? cinsiyetler ne çıktı ?benım erkek dıyor ama kısmet tabı saglıklı hayırlı olsunda
Benim de erkek çıktı. Ama oğlumun da kız olması gerekiyordu bu takvime göre :)))Çin takvimine baktınız mı kızlar ? cinsiyetler ne çıktı ?benım erkek dıyor ama kısmet tabı saglıklı hayırlı olsunda
canım çok saol içimi rahatlattın valla. doktorda panik yapacak birşey yok herşey yolunda dedi ama. bugün 5+5 iz doktora gittiğimizde tam 7.haftaya gireceğiz ozaman inşallah bizde yaşarız o güzel anı. usgyi karından yapıyor hep. bir sonraki gittiğimizde de görmezsek vajinal isteyeceğimBende 5 haftalıkken keseyi gördüm canım 6+1iken bebiş oluşmuş onu gördüm bide benim doktorum karından baktığı için sesini duyamasak da kalp atışını görmüştük bişey yanıp sönüyo gibi hareket ediyodu. Daha erken senin bişeyler görebilmen için. Hele ki usg vajinal değilse
inşallah canım benim. ne mutlu size bravo eşine de :) doktorda beyaz bir nokta görünür gibi kesenin içinde dedi ama embriyo dediğiniz öyle birşey miCanım takma kafana ben 5+6 dayken gördüm o da son anda yani yolk kesesini gördü doktor embriyo izlenmiyo dedi tam o sirada eşim bi nokta görmüş ve doktor da so anda embiryo izleniyo dedi stres yapma bi dahaki sefere görürsün
Benim 5+3te ilk ultrasonda kese vardi sadece 7.haftada kalp atisini duyduk hemde nokta kadar gorduk bebisi:)Kızlar ya benim gibi 5+4ken hala kesede bebişini göremeyen var mı?yada bunu yaşayan oldu mu? Kese çok sağlıklı bebek oluşumuda pozitif görünüyor ama kafama taktım şimdi
:) ilk sayfada hamilelik tablomuz var canımne listesi bu nurcugum ? okadar sıkı takip etmeme ragmen arada birşeyler kaçırmışım sanırım :)
Ben de dün özelden yazmıştım ama eklenmemişim :):) ilk sayfada hamilelik tablomuz var canım
Canım işler yoğundu bügün tüm gönderiler ekliyorumBen de dün özelden yazmıştım ama eklenmemişim :)
Rabbim sana en hayirlisini en sagliklisini nasip edecek inşaAllah cnm. .. kendini yipratma lütfen güçlü olKizlar bebegim 8haftalikken alindi.
Allah hepinize bebislerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah. .
Zamani gelince bana ve tum bebislerini kaybedenlere saglikla nasip etsin inşallah. .
Sevgilerle. .
canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm.. herşeyde bir hayır vardır diye düşün. inşallah en kısa zamanda yeniden sağlıkla mutlulukla olur herşey allah nasip eder..Kizlar bebegim 8haftalikken alindi.
Zamani gelince bana ve tum bebislerini kaybedenlere saglikla nasip etsin inşallah. .
Sevgilerle. .
canımmmm çok üzüldümKizlar bebegim 8haftalikken alindi.
Sevgilerle. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?