2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkur ederim canim tavsiyen icin ama bayan doktor olsun istiyorum

bayan istiyorsan eger ,acıbadem kadiköyde gül telci var canım , en yakın arkadasım ona gıdıyor . 2. bebegıne hamıle , ve cok memnun . kadın gece bile olsa bi sıkıntın olsa ara diyormuş ,ilacını aldın mı dıye arıyormus . bende tanıstım gül hanımla ,cok sevimli bi kadın

Canım progestanı vajinal kullansana, ben aşılama ile hamile kaldım ve aşılama yapıldığından beri progestan kullanıyorum sabah akşam, 3. kutudayım şu an, benim kese göründü 5+1 deyken, bir sıkıntı yoktu ve dr sakın ben demeden ilaçları bırakma diye uyardı :) Bende her sabah ve akşam kullanmaktan bıktım ama yapcak bişi yok bebişler için her şey:)

Kızlar ya benim gibi 5+4ken hala kesede bebişini göremeyen var mı?yada bunu yaşayan oldu mu? Kese çok sağlıklı bebek oluşumuda pozitif görünüyor ama kafama taktım şimdi
Canım ben 5+1 deyken sadece keseyi gördük dr her şey normal dedi, haftaya da kalp atışı için çağırdı.

Canım bence güvenilir bir doktor bul, ve bekle, RAbbim bilir her şeyi , güzel haberlerle gel inş...

Uyku zaten progestanın tipik yan etkisi, vajinal kullan canım, hem daha etkili, hem de yan etkileri daha az. Progestanı da ihmal etme...

Söylememeyi nasıl beceriyorsunuz yaa! Ben 4,5 haftalık öğrendim. Herkese yaydım hemen

ben de 5 haftalıkken duyurdum herkese, gerçi iş arkadaşlarım öğrendi diye pişman değilim, en azından yardımcı oluyorlar bana...

yahu ne güzel miden bulanmıyor canım daha ne benimde hiç bulanmıyor, anneminde , kız kardeşimin de bulanmamış gebelik döneminde... Bulantıyla her şeyin normal gittiği arasında hiç bir alaka yok, öyle olsa bulantısı olan herkes mükemmel sağlıklı bir gebelik geçirilerdi, düşük olmazdı dimi onlarda İçin rahat olsun , bulantın yok, istediğini yiyebiliyorsun, keyfini çıkar

Çin takvimine baktınız mı kızlar ? cinsiyetler ne çıktı ? benım erkek dıyor ama kısmet tabı saglıklı hayırlı olsunda

canım çok saol içimi rahatlattın valla. doktorda panik yapacak birşey yok herşey yolunda dedi ama. bugün 5+5 iz doktora gittiğimizde tam 7.haftaya gireceğiz ozaman inşallah bizde yaşarız o güzel anı. usgyi karından yapıyor hep. bir sonraki gittiğimizde de görmezsek vajinal isteyeceğim

inşallah canım benim. ne mutlu size bravo eşine de :) doktorda beyaz bir nokta görünür gibi kesenin içinde dedi ama embriyo dediğiniz öyle birşey mi

Kızlar ya benim gibi 5+4ken hala kesede bebişini göremeyen var mı?yada bunu yaşayan oldu mu? Kese çok sağlıklı bebek oluşumuda pozitif görünüyor ama kafama taktım şimdi
Benim 5+3te ilk ultrasonda kese vardi sadece 7.haftada kalp atisini duyduk hemde nokta kadar gorduk bebisi:)
Yani stres yapma bence normal hersey canimm

kesem 9.46 mm cikti sata gore 7+3 uz ama grc dollenne 10 gun dedi 5 haftalikken gs lerinizi yazar misiniz canlarim.buyuyomus ama biz sati degistiricez sanirim.

Kizlar bebegim 8haftalikken alindi.
Allah hepinize bebislerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah. .
Zamani gelince bana ve tum bebislerini kaybedenlere saglikla nasip etsin inşallah. .
Sevgilerle. .

Zamani gelince bana ve tum bebislerini kaybedenlere saglikla nasip etsin inşallah. .
Sevgilerle. .
Rabbim sana en hayirlisini en sagliklisini nasip edecek inşaAllah cnm. .. kendini yipratma lütfen güçlü ol

Sevgilerle. .
canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm.. herşeyde bir hayır vardır diye düşün. inşallah en kısa zamanda yeniden sağlıkla mutlulukla olur herşey allah nasip eder..

Sevgilerle. .
canımmmm çok üzüldüm ne desem duygularımı ifade edemicem..Rabbime sığın her işinde vardır bi hayır..dualarım seninle en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…