2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yarın doktora gidicem sorarım doktora unutmazsam
Canımya ben doktorun yanına girince heyecandan herşeyi unuttum. Göğüslerim büyümeye başladı krem kullanmalımıyım diye netten sordumda pregnacare diye bir krem önerdi. Kusura bakma nolur çok heyecanlıydım

Kızlar ya benim gibi 5+4ken hala kesede bebişini göremeyen var mı?yada bunu yaşayan oldu mu? Kese çok sağlıklı bebek oluşumuda pozitif görünüyor ama kafama taktım şimdi

Kızlar ya benim gibi 5+4ken hala kesede bebişini göremeyen var mı?yada bunu yaşayan oldu mu? Kese çok sağlıklı bebek oluşumuda pozitif görünüyor ama kafama taktım şimdi
Canim bende gecen hafta giytigimfe 5 haftalik demisti sadece kese gorunuyordu embriyo yojtu icin rahat olsun korkma

Selam arkadaşlar,

Yarın kontrolümüz var ben dayanamadım bugun baska bır doktora göründüm.aynı belirtileri bu doktorda söyledi.kese hesabına göre 7 haftalık gebelik var.ilk defa embriyo tespit edildi,onunda Değeri 5 haftalıkla ölçüşüyor ve kalp atışı yok 4 mm. Yarınki doktorum kürtaj derse yaptırmıcam,son doktor biraz daha bekleyelim geç gelişme olabilir dedi.bir haftada yinede bayağ gelişme olmuş.en son embriyo yoktunsadece yolk kesesi vardı. Bu arada belirtilerin devam ediyor. Çok bulamtım var kusma var.kanamam hiç olmadı. 1 hafta bayağ zor geçti.

2-3doktora gitmeden karar verme derim canım. Sonuçta tutunmuş bak. İlaçla falan güçlendiremezmi oluşmaya başlamış çünkü

Yellu 7593, member: 680590"]7haftalık derken 8.haftaya mı girmiş oluyorsun yani? Bugün tamamiyle kafam karıştı walla[/QUOTE]
Ben sat a gore soyluyorum bakalim doktor ne diyecek beni.de karisiyor benim sat 15 nisan

Yellu 7593, member: 680590"]7haftalık derken 8.haftaya mı girmiş oluyorsun yani? Bugün tamamiyle kafam karıştı walla
Ben sat a gore soyluyorum bakalim doktor ne diyecek beni.de karisiyor benim sat 15 nisan[/QUOTE]
Bende öyle yapıyordum ama 5+4sün deyince buradada düzelttim gününü. Bidahaki gittiğimizde ne dicek bakalım. Randevun ne zamamdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…