2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bebegim 8haftalikken alindi.
Allah hepinize bebislerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah. .
Zamani gelince bana ve tum bebislerini kaybedenlere saglikla nasip etsin inşallah. .
Sevgilerle. .
Allahım sizin ve bebeğinizin sağlığıyla en iyi şekilde anne olmanızı nasip etsin inş. Çok geçmiş olsun

daha önce kesenin ne kadarlık olduğunu falan söyledi mi doktor canım? Bende 5+5 im bugün dün gittik bebeği göremedik ama meraklanacak birşey yok dedi. ayrıca 2 gün öncesine kadar 1 hafta boyunca hiç bulantım yoktu. korkma herkeste aynı olacak diye birşey yok

Zamani gelince bana ve tum bebislerini kaybedenlere saglikla nasip etsin inşallah. .
Sevgilerle. .
Canımm çoook büyük geçmiş olsun çok üzüldüm Allah hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Sevgilerle. .
Üzülme diyeceğim ama üzülmemek elde değildir sanırım. Geçmiş olsun.

merhaba kızlar yaz tatili düşünüyomusunuz 3 ay tatil önermiyolar ama gidecek olan var mı?
Ben 8 günlük karadeniz turu rezervasyonu yaptırmıştım önceden tabi şimdi gitmem imkansız içim gitmiyor değil ve gerçekten tatile ihtiyacım var. Ağustos sonu gibi çok yakın bir yere özel araçla gitmeyi düşünüyorum yavaş yavaş dinlene dinlene.. hem ilk 3 ayı da bitirmiş olurum yoksa çatlarım sanırım

[QUOTE="Yellu, post: 41251884, member: 6benim işyerim üsküdarda :) gerçekten 5 dk kaldım yalnızca içerde. ne birkere tansiyonumu ölçtü ne kilomu hiçbirşey[/QUOTE]
Ooo cok iyi yakinmisiz hic ilgilenmemis gercekten benim ilk kontrolde tansiyonum cok yukseldi heyecanlaniyorum cok

Neden gitmiyorsun? Druna danıştın mı? Ben oğluma hamileyken her yere gitmiştim. 8. aya kadar. Tabi drdan izin alıp. Hamileliğinde sıkıntı yoksa sorun olacağını sanmıyorum. Danış druna derim.

Merhaba kızlar. Foruma çok sık uğrayamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum. Çok fazla halsizlik ve uyku hali var bende. Allahtan 1 ay raporluyum da işe gitmiyorum. Bu halde gidemezdim zaten. Kolumu kaldırmaya mecalim yok :/ ilk 3 ayımız bitse de hamileleğin güzelliğini yaşamaya başlasak :)

hamile olduğumu öğrenmeden bikaç gün önce antalyada otel ayarlamıştım ramazandan önce gidelim diye allahtan parasını ödememiştim daha, iptal oldu dolayısıyla. Ama deli gibi tatile ihtiyacım var benimde. Bide çocuksuz son tatilimiz olucak. Eylül başında yine antalya tarafına gitmek istiyorum uçakla hem ozaman 3 ayı doldurmuş olucam. İnşallah gidebiliriz.

Cok tesekkur ederim canim

Neden gitmiyorsun? Druna danıştın mı? Ben oğluma hamileyken her yere gitmiştim. 8. aya kadar. Tabi drdan izin alıp. Hamileliğinde sıkıntı yoksa sorun olacağını sanmıyorum. Danış druna derim.
Doktorumla görüştüm. Benim 2 ablamda kan pıhtılaşması olduğundan bebeklerini 8 aylıkken kaybettiler, hastalığı öğrendikten sonra ikisinn de sağlıklı çocukları oldu. bende genetik araştırması yaptırdım bende çok düşük ihtimal çıktı fakat doktorum risk olarak gördü ve kan sulandırıcı iğne yapıyorum her gün. Uzun süre hareketsiz kalmak, uzun süre yolculuk yapmak tavsiye edilmiyo risk teşkil ediyormuş. Ama sağlıklı gebeliklerde doktor ne der bilemiyorum

O zaman farklı tabi:) Yatacaksın ve dinleneceksin. Açacaksın Karadeniz TV'yi bol bol iç çekeceksin :)) Herşey fasulyeler için..

EV

ET BEN GİDİCEM 6 GÜN SONRA DOKTORUMA SORDUM DENİZE GİREBİLİRSİN HAMİLELİKTE YÜZMEK ÇOK İYİ BİR SPORDUR FAKAT HAVUZA NE GİR DERİM NEDE GİRME DERİM DEDİ
nekadar uzağa gidiceksin havadanmı karadanmı ? ilk 3 ay önemli diyolar pek tatil önermiyolar bende korktum ama ağustos eylül gibi kesin gidicem çooook ihtiyacım var

Benim 5+3te ilk ultrasonda kese vardi sadece 7.haftada kalp atisini duyduk hemde nokta kadar gorduk bebisi:)
Yani stres yapma bence normal hersey canimm
teşekkür ederim canım iyiki varsınız valla. bizim kese erken göründü ama bebek görünmeyine tedirgin oldum. kesemiz 10 günde 2 katı büyümüş ama :)

kesem 9.46 mm cikti sata gore 7+3 uz ama grc dollenne 10 gun dedi 5 haftalikken gs lerinizi yazar misiniz canlarim.buyuyomus ama biz sati degistiricez sanirim.
bende dün 6+1 idim ama 3 gün geriden geliyormuşum bugün 5+5iz ben düzelttim tarihimi. dün baktığında 16 mm idi kesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…