- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #7.601
Ayyy canım beni anlattın sanki bende 3 asilama negatifti haziranda tüp bebek yaptırcaktik kendilinden oldu ve bugün 7+1 son adete göre kese var bebek yok kalp atışı yok bilmiom lekem de varteşekkür ederim canım inş.hep beraber evlat sahibi oluruz hayrınla benim çevremde pek sıcak bakmıyor vajinal ultrosona hatta bana tembihlediler sakın baktırma vs.inanışlar falan benim 3 yıldır bebeğim olmuyordu tüp bebek denemeside olumsuz olmuştu bu normal yolla mucize bebeğim benim herkesin bebişi kıymetli benimki de çok kıymetli tabi ama doktoruma sorduğumda güldü ve hiçbirşey olmayacak bebeğine dedi ve ben kalkıp hemen peçeteye sildim tek bi damla leke dahi yoktu içimde rahatladı tabi tercih yine annelerin sonuçta bazı şeyler psikolojik de olabiliyor
hem çok sevindim hem de çok üzüldüm bilemedim ki şimdi canım ya bende ilk kontrolümde dış gebelik falan diye beni korkuttu şaşkın doktor sonra başka doktora gittim vajinal baktı ve görmüştü inş.hayırlısı olur hakkında ama mucize bebişlerimiz inş.bizi hiç bırakmazlar bu olmasa da hiç üzülme çünkü bak hamile kalabiliyormuşuz buda bir umut ve sakın moralini bozma üst üste hamile kalan çok kişi tanıyorum sadece umudunu hiç kaybetmeAyyy canım beni anlattın sanki bende 3 asilama negatifti haziranda tüp bebek yaptırcaktik kendilinden oldu ve bugün 7+1 son adete göre kese var bebek yok kalp atışı yok bilmiom lekem de var
hemde çok zor bi süreç maddi yani fevkalede zor ama manevi zorluğu tarifsiz ki benim donmuş bebişlerim vardı ben onları transfer olmak için para biriktiriyordum ama rabbim yüzümü öyle güldürdü ki çok şükür rabbime o sıkıntıya girmedim yenidenAynen canim...Insallah sorunsuz devam eder hamileligimiz kucaklarimiza aliriz hayirlisyla...Ne guzel yeniden tup bebek asamasina gerek kalmamis o süreçte zor oluyor cunku manevi olarak.
Eğer düşük olursa çok agrin olur dedi ondan önceden yazdı ,az adet ağrım gibi var ve kırmızı ilk adet kanamn gelir ya öyle lekem var başka doktora giderim gitmesine de tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorumAgri kesicimi??? Niyeki agrinmi var...
Uf keske burda olsaydin.Baska doktora git bencee tecrubeli diye o doktorda kalma ciddi bi durum
8nsallah Allah kimseye yaşatmasını tatlım ck sagolAy iyi bari canim Allah beterinden korusun.Sende dikkat et prizlere takili birakma insallah bidaha yasamazsin boyle korku tatlim
Agri kesici sadece parol kullaniliyor hamilelikte bide bazen minosette icilebilir.Onlardanmi ilacin gerci burayla orasi ayni degildirkiEğer düşük olursa çok agrin olur dedi ondan önceden yazdı ,az adet ağrım gibi var ve kırmızı ilk adet kanamn gelir ya öyle lekem var başka doktora giderim gitmesine de tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Ne guzel Rabbim gercekten kulunu darda birakmiyor ne kadar sukretsek az....hemde çok zor bi süreç maddi yani fevkalede zor ama manevi zorluğu tarifsiz ki benim donmuş bebişlerim vardı ben onları transfer olmak için para biriktiriyordum ama rabbim yüzümü öyle güldürdü ki çok şükür rabbime o sıkıntıya girmedim yeniden
Sağol bebegm ayran içtim yoğurtta yiyeym bari bugün bi teyzeyle konuştum gecenlerde bi akrabasninda başına gelmiş mikrodalganin üzerine biseler koymaktan olabiliyomis havada sıcak diye benim ekmekligim vardı üstünde hic calismadan oldu o kadinada ole olmuş mikrodalganin varsa üstünü bosaltin ben biraz beceriksizim hic bilmiyordumCRAZYBEL canımm çok çok geçmiş olsun. Rabbim bebeğini ve seni korusun. Yoğurt ye mutlaka.
Hayırlı si olsun cnm doktor emin konuştu kese var ama embriyo görünmüyor zaten lekem var bilmiom enn ufak belirtim yoktu evet olmayanlarda var tabi ama.benim içimde hep bi his vardı böyle olcakmis gibi ondan sorup duruyordum içimi rahatlatmak için oda olmadiEvet ben diyodum canım çünkü hic yaşamayanlar var ve sağlıklı geçirenler çok üzüldüm ama bende 7 artı 2 de duymamistim sonradan duydum hemde hızlı çarpıyordu olumsuz düşünme bol sut iç ceviz te yoğurt te sürekli yat hemen olumsuz düşünme bebeğine yansır panik inan durmak istese duruyo bi şekilde bak benim hala kanamam var bugun dumandanda oluyoduk sen pozitif ol başka doktorlarada git ayetel kursu oku ben ck okuyodm Allah bebeğim sana bagislasin gerçekten çok uzuldm ben duymayinca uzulmstm arkadasmla konustm 9da duymuş çok sasrdm temmuzDa duymuş beni rahatlatmak için mi soluyosun dedim yoo valla solemiyorum dedi kaynanamda eskiden kalp atisinimj duyuyoduk sen sakin ol stres etkiler demişti sen bilirsin ama sakinles inş kolay değil biliyorum her kan görünce agliyrm Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Progestrn var canım fitil olarak alıyorum hamillelin başında verdi doktor hiç kanamam yoktu ama verdi yine de ve kullandım 10 gün falan şimdi yine koydumAgri kesici sadece parol kullaniliyor hamilelikte bide bazen minosette icilebilir.Onlardanmi ilacin gerci burayla orasi ayni degildirki
Bence git zahidecim kanaman var progestrn vermemis agri kesici vermis garip geldi bana yaaa doktorlar yuzunden bebege bisey olmasin
Banada hemen baslatmisti..Ben sandimki sana hic vermedi doktora kizdm 2 saattir :)Progestrn var canım fitil olarak alıyorum hamillelin başında verdi doktor hiç kanamam yoktu ama verdi yine de
Turkiyede olsan keşke ya göğüslerinin ucuna dokün bi hassas mi?doktor çok önemli bak sana ne diyom kanamam vard duymamistkta sonra duyduk biraz geriden gidiyoruz ama gidiyoruz ağrı kesiciyi alma parolsa al parolu bende aliyorum lütfen üzülme dua et elini karnina koy oku iyi beslenir Allah yardimcin olsunHayırlı si olsun cnm doktor emin konuştu kese var ama embriyo görünmüyor zaten lekem var bilmiom enn ufak belirtim yoktu evet olmayanlarda var tabi ama.benim içimde hep bi his vardı böyle olcakmis gibi ondan sorup duruyordum içimi rahatlatmak için oda olmadi
canım belirtiye falan takma kafanı çünkü benim inan tek bi belirtim yok hatta adet olacakmışım gibi göğüslerim ağrılıydı ve yüzüm sivilce doluydu bugüne kadar hiç kusmadım ve hiç bir kokudan tiksinmedim benim annemde hamileliğini hiç anlamamış ablam 9 ay kustu bu kişiye özgü bence moralini yüksek tut vajinal baktımı sana doktor benim geç döllenme olmuş 2 hafta geriden geliyoruzHayırlı si olsun cnm doktor emin konuştu kese var ama embriyo görünmüyor zaten lekem var bilmiom enn ufak belirtim yoktu evet olmayanlarda var tabi ama.benim içimde hep bi his vardı böyle olcakmis gibi ondan sorup duruyordum içimi rahatlatmak için oda olmadi
Vajinal baktı evet artık belirti beklememe gerek kalmadı doktor geç döllenme olabilir ama büyük ihtimal sağlıksız gebelik dedi çünkü adetlerm düzenli ve sat 16 Nisan bide siz hesab edin doktor normalde duymamız lazım dedi ama kese var embriyo yok nebilimcanım belirtiye falan takma kafanı çünkü benim inan tek bi belirtim yok hatta adet olacakmışım gibi göğüslerim ağrılıydı ve yüzüm sivilce doluydu bugüne kadar hiç kusmadım ve hiç bir kokudan tiksinmedim benim annemde hamileliğini hiç anlamamış ablam 9 ay kustu bu kişiye özgü bence moralini yüksek tut vajinal baktımı sana doktor benim geç döllenme olmuş 2 hafta geriden geliyoruz
Evet geç döllenme olabilir dedi ama ihtimal vermedi fazla ,sat göre duymamız lazım dedi. %80 dedi zaten düşük diye keşke doktor yanilsin inşallah ama ben artık kendimde deilim, göğüslerim 2 gün önce kötüydü oda adet periyodun obdandirTurkiyede olsan keşke ya göğüslerinin ucuna dokün bi hassas mi?doktor çok önemli bak sana ne diyom kanamam vard duymamistkta sonra duyduk biraz geriden gidiyoruz ama gidiyoruz ağrı kesiciyi alma parolsa al parolu bende aliyorum lütfen üzülme dua et elini karnina koy oku iyi beslenir Allah yardimcin olsun
Saol cnm inş geçer çarşamba gidicem doktora ozamana kadar geçer belki; (bende kullanıyorum ama vajinal yoldan doktor daha etkili olur demişti.ama bende lekelenme yok sadece garanti olsun diye kullandırıyor.Doktoruna danış istersen canım geçer ama dert etme
Aman canim onlardan su an yapma tabiki.uc ay dolunca bende plates istiyorum. Tatile gidebilirsek bol bol yuzme birde.tabi dr uygun gorurse:)esimde dio gidersin spora die aslinda ben plates cok istyrm ama is kostrmasndan saatlerden bi turlu gidemedim zaten eve gelis gidisim spordu :) smdi yeniden baslaynca gideym platese diyorum bide 3 ay gecsn yurus yaparz diyorum esime. vucut istyor ben aksamlari yuruyuse cikip parktaki aletlerde calisiodm ama smdi korkudan bisi yapamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?