2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba benim otururken kalçam cok agrıyor kalça kemiklerim sizde de var mı? Bir de ağzımda aft cıktı, boynumdaki lenflere dokununca acıyor şişmiş sanırım ne yapsam ki(

üşütmüş olabilirsin canım sen doktorunu ara söyle belki bir ilaç falan verir ihmal etme içinide rahat tut.

Doktoruna danış en doğrusunu o söyler ayaklarını uzat dinlenmeye çalış yorgunluktan da olabilir Nasıl olduğunu da haber ver merak ettim

Benimde hep ağrılar var özellikle biraz iş yapınca bitiyorum evi supurdum yerimden kalkamiyorum bel yan ve kasık ağrısından

ara doktorunu bence, beklediğin hata :) En doğrusunu o söyler çünkü ve bol bol dinlen...

Kasık ve bel ağrısı çeken var mı benim gibi.bide belimin yan tarafları ağrıyor gibi

Bende de çok oluyor ama yürüyüş yaptıktan sonra ağrılar gidiyor , kasık-karın karışık ağrıyor, kendimi ev işleri falan diye çok yormamaya çalışıyorum

Canim merhaba benimde sat 21 nisan keseyi gorduk ama minigim daha yok en son 28 mayista gittim 10 gun sonraya cagirdi pzt gidicem ins kendisini gorup kalp atisini duyarim. Bu ikinci gebeligim. Ilkinde cok erken duymustum. Biraz nazlaniyor kizmi olcak bilmem

Benimde spor gecmisim var:) evde de hep egzersiz yapardim.dusuk riskim yok ama egzersiz yapmiyorum.zaten mekikte cekemem.ani hareketlerde rahimde bisiler aciyor.hafif yuruyus yapiyorum arada ama bende gittigimde sorucam ne sporu yapiyim diye.birde tatile gidiyim mi diye sorcam.yuzme de cok iyiymis ve d vitamini almak.aynen kabizliga iyi gelir bende pek olmuyor ama eskisi kadar da iyi degil bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…