2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aman canim onlardan su an yapma tabiki.uc ay dolunca bende plates istiyorum. Tatile gidebilirsek bol bol yuzme birde.tabi dr uygun gorurse:)
yok canim yapmiyorum zaten esim zeballak gibi tepemde onu yapma bunu yapma :) esim tatili unut dedi ama kisa mesafelere cundaya filan gideriz dedi en olmadi kayinvalidemlerin yazligi var oraya gideriz uzun yolu sakincali goruo halbuki gecen yil tatilde hamile bi kadini gordugumuzde bak kadn hamile gelmisler bizde geliriz bisi olmaz diodu ama suan okadar evhamliki kiziyorum millet dicek diyorum iiki bi hamile karisi diyen desin siz kiymetlimsiniz kimse umrumda deil diyo bakalim 9 ayda benmo dogurcam omu dogurcak

Kızlar ben kalp atışını ekranda bile görülmedi ışık yanıp sonuyormus olmadı keşke sesini duymasam onu görseydim

Canım kalp atışı ekranda bile görülmedi sesini duymama yada razıyım onu bile görmedim çünkü yoktu

Gunaydin,10.haftamdayim bulantilarim vardi ama istifra ettirecek gibi degildi, 2 gundur kotuyum iyiki okullar kapanio da evde olucam,bulantilarin geicecek denilmeye başlandığı haftalarda boyle siddetlenen var mi,

Gunaydin,10.haftamdayim bulantilarim vardi ama istifra ettirecek gibi degildi, 2 gundur kotuyum iyiki okullar kapanio da evde olucam,bulantilarin geicecek denilmeye başlandığı haftalarda boyle siddetlenen var mi,
mideni bulandıran şeyler neyse onlardan uzak durmak bulantıların hafiflemesini sağlayan en büyük etken olmuştu benim ilk gebeliğimde canım.
Su bile içsem kusuyordum.
gül kokusu kadar midemi bulandıran başka birşey yoktu.
midemi yormayacak, düşündüğümde midemi bulandırmayacak şeylerle (vişne reçeli, yağsız beyaz peynir, kızarmış ekmek gibi) beslendiğimde 2 haftada geçmişti.
şimdi bekliyorum bakalım, henüz başlamadılar.
Başlayınca yine aynen böyle davranmaya çalışacağım.
Kolayca atlatman dileğiyle...

Kızlar biz 6+2 olduk bugün kontrolde normal ultrasondan göremedi doktor alttan bakınca keseyi gördük bebiş çok az gözüktü ve kalp atışlarını duyamadık normal mi bunu yaşayan var mı aranızda
farklı ultrasona sevk etti adı dopler ultrason onu da ancak pazartesi bakabiliriz. cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Y Yellu ve Zeyneb21 doğum gününüz kutlu olsun kızlar :)

Ben de şu an 6 haftalığım pazartesi kalp atışları için gidicez doktora, cuma gelin demişti aslında , hem eşim hem de ben çalıştığım için anca pazartesiye ayarlayabildik kendimizi, şimdi kalp atışına vajinal muayene etmez diyodum, senin yazdıklarını okuyunca gene vajinal bakar herhalde diye düşündüm yaklaşık 4 aydır tedaviden dolayı hep vajinal muayene ediyordu, hamile kaldığımda keseyi vajinal muayenede gördük, hep takılıyorum vajinal muayeneden kurtulamadım bi diyerek Senin dediğin gibi vajinal muayeneyle düşüğün hiç bir alakası olmadığını düşünüyorum, tabiki burda doktor faktörü giriyor...

geçmiş olsun, hamilelik dönemimiz boyunca zehirlenmelere, mikroplara, hastalıklara karşı daha açığız, o yüzden çok dikkat etmemiz gerekiyor. Mümkünse dışarda yeşillik, salata hatta güvenmediğiniz yerlerde dışarda yemek yememek gerekiyor. Çok aşırı sıcak duş falan da alma bu dönem, geçmiş olsun.

Ayyy canım beni anlattın sanki bende 3 asilama negatifti haziranda tüp bebek yaptırcaktik kendilinden oldu ve bugün 7+1 son adete göre kese var bebek yok kalp atışı yok bilmiom lekem de var
Canım doktoruna güveniyorsun biliyorum da senin yerinde olsam Fransa'da en iyilerden başka bir hekime daha gözükürdüm... Biliyorum çok zor ama moralini yüksek tut, bol bol dua et, dualarımız seninle... Rabbim gönlüne göre versin....

Aman canim onlardan su an yapma tabiki.uc ay dolunca bende plates istiyorum. Tatile gidebilirsek bol bol yuzme birde.tabi dr uygun gorurse:)
Ben araştırıyorum hamile yogası, doktoruma soracağım izin verirse başlarım. Şu an yavaş tempolu yürüyüş yapıyorum doktorum izin verdi, bazen de evde leslie... Tabi benim spor geçmişim var, ama düşük tehlikeniz yoksa kısa yürüyüşler yapabilirsin, kabızlığa da çok iyi geliyor, yürüyüş sonrası paso wcdeyim

kızlar saatler ılerledıkce siz kayboluyorsunuz
bir benım mı uyku meselem aynı kaldı yahu :=)

Ben gece erkenden yatıyorum da sabah erkenden gözlerimi açıyorum, bir de hiç rüya görmezdim bu aralar saçma sapan rüyalar görüyorum, uykum çok bölünüyor vs...Demişlerdi zaten deliksiz uykuyu unutun diyerek

Canım ben 5+0 ken direk vajinal muayeneyle keseye bakmıştı doktorum, kalp atışları 6. ve 7. haftalarda duyuluyor, hemen endişelenme... Ben de pazartesi gidicem kalp atışları için ve pazartesi 6+3 olucam, bakalım duyulacak mı... Niye özellikle o ultrasona yönlendirmiş sorsaydın doktoruna keşke

canım o biraz daha detay ultrasonmuş. Pazartesi gelmez bana şimdi. Ben de pazartesi 6+4 olcam.

kizlar az once vcye gittim sarinsi yesilimsi akinti gelmis busefer bayada gelmis disardaydik cok gezdim diyemi geldi acaba ve icinde iki tane sac teli inceliginde 3 mm kadar kirmizilik vardi gorunce sok oldum nedirki bu simdi doktoru arasammi sanki sol yumurtaligmda agrimaya basladi napim bilemedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…