2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktorum yaptirmami istedi 2. Ayda yaptiricaktm ilk dozunu ama saglik ocagi hemsiresi 3. Ayda asi yok daha rahat olur cocuk icin 3. Ayda yapalim dedi 8 nisani bekliyorum yaptrmak icin.

bakanlik karsilamadigi icin tereddutte kaliyo insan ama eger ishal olup cok kilo kaybetme gbi biseyle karsilasmak da mumkun eger yapilmazsa. Ozaman pisman olmamak icin yaptiricam insallah.

Aynen bende evimdeki nem oranini azaltmakta zorlaniyorum. Kombi 35de yaniyo. Ev 24 derece gece ve soguk olmasina ragmen, %58de nem orani, halbuki daha aksam 7de havalandirmistim 1 saat.
24 derece cocuk icin cok fazla degil mi? Genelde 22 de tutun diyorlar. Weevel marka oda olcer var bende sicaklik nem orani bozuldugunda mesela oda 25 derece falan oldugunda hemen uzgun surat oluyo ekranda.

Ya emek için emzigi yakalayamiyor gece düşünce ağlıyor. Sonra ellere yumuluyo haliyle .ortancakızım gibi baş parmağını emmesinde n korkuyorum.
maalesef ellerını her fısatta emecek ben kundak yapıyorum
yoksa o parmaklar gözüne giriyor uyku halınde. ya da parmak sokuyor agzına öğürüyor

kız sadece tozuda vardı ya siteyi kurcalasaydın ...
Çerxeve işin içine girice fiyat artuyo
Muştayım anam ben güvenilir siteden aldım yani ...
Ne kızıyon
Bizim ayak olmadı. Bastırmayınca ee accıkda bağa gönder toz

geçmiş olsun

talimata uyaydın pembeye çığırmazdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…