2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bahsettiğin tozu nerden aldın, ne diye satılıyor? Sayfaları atlaya atlaya geldiğine göre Pembedon5 e çok kızmış olmalısın

Naptunuz siz ya. Bu ne bahtsızlıktır.

Kiz sadece toz aldim zaten 27 tl ye verdi kargo ile birlikte 35bucuk tl odedim.anne cocuk kalibinin tozu cok oluyo dedi yarin kiloymus.bende aynisini yarim kiloyu 10 liraya aldim

Kiz sadece toz aldim zaten 27 tl ye verdi kargo ile birlikte 35bucuk tl odedim.anne cocuk kalibinin tozu cok oluyo dedi yarin kiloymus.bende aynisini yarim kiloyu 10 liraya aldim
.
Nerden aldın..toz aynı mı kız bebik eli sokucaz içine..dolandırmasınlar..daha ondan yapıcaz anne bebek ...
Alcaksan emzikte aldım oyun arkadaşlı

Bahsettiğin tozu nerden aldın, ne diye satılıyor? Sayfaları atlaya atlaya geldiğine göre Pembedon5 e çok kızmış olmalısın
Discilere malzeme satan yerlerde oluyomus.tozu samsundan aldik biz dun gezmeye gitmistik.resmini cekiim bakalim insallah yukleyebilirim.450 grami 10 tl.hatta naneli bizim aldigimiz
.
Nerden aldın..toz aynı mı kız bebik eli sokucaz içine..dolandırmasınlar..daha ondan yapıcaz anne bebek ...
Alcaksan emzikte aldım oyun arkadaşlı
Nerden aldin kiz emzik bide onu aliim

Discilere malzeme satan yerlerde oluyomus.tozu samsundan aldik biz dun gezmeye gitmistik.resmini cekiim bakalim insallah yukleyebilirim.450 grami 10 tl.hatta naneli bizim aldigimiz

Nerden aldin kiz emzik bide onu aliim
naneli mi ...o nası bişi be..

Dişçi mi ...
Aman sana tavsiye falan filan yok bida hatta şimdi uyucam ..gece bi dünya yazıcam senle eş zamanlı olmayalım diye

Kizlar paketin resmini cektim ama yukleyemedim.dosya buyuk falan yaziyo.tozun adi ALGINATE 453 gramlik pakette 10 tl.tozun rengi yesil kina gibi ayni.kokusu naneli.ama istersek ayni olcude toza 15 lira verip koyulasma sirasini takip etmek icin baska toz vardi.o toz once mor sonra pembe enson beyaz oluyo karistirdikca.beyaz olmaya baslayinca bebeisin elini veya ayagini sokmak lazim.yani gec kalmamak icin tozun rengine gore takip ediyosunuz.ama biz artik profesyonel oldugumiz icin renkli olani almadik zaten koyulasmaya basladigini farkedince bebisin ayagini soktuk.bizkmki 10 tl olandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…