- 7 Eylül 2014
- 529
- 855
- 103
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #79.341
Ah pembik ah gel sen hele buralara.bana 300 lira borclusunbayanlar hepiniz okuyun..
Pembik sen burda kucukizlerden kalip aldigini yazdin dayanamadim heme. Bende siparis verdim.nasil omsa pembik herseyi arastiriyo en ucuzunu bulmustur dedim.hic intternette arastirmadan siparis verdim.hemde az buz da degil.kizim icin 1 el 1 ayak kalibi yani 60lira.esim ve oglum icinde anne cocuk kalibi siparisi verdim 80 e.toplamda 140 lira.e bide bunun 8 bucuga kargosu.bide kapida odemesi..derken 156 tl tami tamina odedim.cok sukur kizimin eliyle ayagi cok guzel oldu.yalniz esimle oglum beceremedi birlimte yapmayi daha dogrusu oglum elini tabanina degdirmis kalibin orasi duz kaldi..neyse esimin icine dert oldu yeniden yapalim diye.bu sefer bebeksanat diye biyeri aradik.bi pazarliga tutustuk.adam 100 liraya siparis verdik.haa bunun kargosu daha bize ait odemedik bakalim ne kadar cikacak.bide 100 lira adama yatirirken 5 lirada bankaya yatirdik.ettimi sana 295 tl..dahada kargo ne gelecek belli degil.neyse kisa keseyim.adamin hesabina parayi yatirdiktan sonra bi dukkana girip sorduk dis malzemeleri satan yer neresi diye.ogrendik..gittik kalip tozunu almaya bi baktikki yarim kilo toz 10 tl valla..hemen2 paket aldik.yarim kilo tozdan kizin ayagini bidaha yaptik.ama sanirim 5 kere daha yapilir yarim kilodan.e alci desen 15 kilosu 10 lira falanmis ki zaten 2 kilo alsak yeter bile.yani 300 liradan sonra ogrendikki.bu isi 10 lira halledebiliyomus
Naptunuz siz ya. Bu ne bahtsızlıktır.Ha bide unutmusum sunu yazmayi ilk basta siparis verdigimiz kucukizerden paket geldi esim kalip alma tozunu biraz uzun sure karistirdi.tam elini sokacaklardiki oglumla kalip donmus.hopp cope attik.elleti icine girmedi.tekrar kalip alma tozu siparis verdik kucuk izlerden 35 bucuk lira kargoy parasiyla birlikte odedim.zamaninda elini kalibin icine soktular ama busefer yazdmya oglum elini tabanina degdirdi.yani 2 kez kucukizlerden1 kezde bebeksanattan siparis vermis olduk
Günlerdir iz sürüyordu anca bugün yetti de yazdıBahsettiğin tozu nerden aldın, ne diye satılıyor? Sayfaları atlaya atlaya geldiğine görePembedon5 e çok kızmış olmalısın
Oldu valla canımO kadar olduysa lolla herhangi bir ptt şubesine gidip sor bence. Ama yatmamışsa karışmam:)
Kiz sadece toz aldim zaten 27 tl ye verdi kargo ile birlikte 35bucuk tl odedim.anne cocuk kalibinin tozu cok oluyo dedi yarin kiloymus.bende aynisini yarim kiloyu 10 liraya aldimkız sadece tozuda vardı ya siteyi kurcalasaydın ...
Çerxeve işin içine girice fiyat artuyo
Muştayım anam bengüvenilir siteden aldım yani ...
Ne kızıyon
Bizim ayak olmadı. Bastırmayınca ee accıkda bağa gönder toz
Değil aktif bebekpetek doku mu içi?
Sorma ya ne biliyim biraz arastirsam 300 lira cepteydi.neyse aklinizda olsun dis depolarinda oluyomus.ben samsundan aldim numarasinida veririm.kargoyla belki yollarlar.
.Kiz sadece toz aldim zaten 27 tl ye verdi kargo ile birlikte 35bucuk tl odedim.anne cocuk kalibinin tozu cok oluyo dedi yarin kiloymus.bende aynisini yarim kiloyu 10 liraya aldim
Bi sigara icsin kendine gelir
Aktif bebekte yapisiyoDeğil aktif bebek
Discilere malzeme satan yerlerde oluyomus.tozu samsundan aldik biz dun gezmeye gitmistik.resmini cekiim bakalim insallah yukleyebilirim.450 grami 10 tl.hatta naneli bizim aldigimizBahsettiğin tozu nerden aldın, ne diye satılıyor? Sayfaları atlaya atlaya geldiğine görePembedon5 e çok kızmış olmalısın
Nerden aldin kiz emzik bide onu aliim.
Nerden aldın..toz aynı mı kız bebik eli sokucaz içine..dolandırmasınlar..daha ondan yapıcazanne bebek ...
Alcaksan emzikte aldım oyun arkadaşlı
Discilere malzeme satan yerlerde oluyomus.tozu samsundan aldik biz dun gezmeye gitmistik.resmini cekiim bakalim insallah yukleyebilirim.450 grami 10 tl.hatta naneli bizim aldigimiz
Nerden aldin kiz emzik bide onu aliim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?