- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #79.361
Pembe hamilemisin diye diye sen hamile olacaksın deyim sana
Kııııızaaaammm bi zararı olmasın oğlumun elineeee aaaaa aaaaaKiz pembik resim yukleyemiyom.disciler kullaniyomus bu tozu.hastalarin dis olcusunu almak icin
Kızzzz
Sensin hamile .. 3 vakte kada hemde..
Rüyamda yaşlı ,sakallı bi zat dediydi
ankaradan nesli sana derse hamile
odur 3 vakte gebe
Çiğne sen bu sakızı
Sustur vızırtıları
Kiz yok be diyomya bizim kizin ayagina yaptik diye.zararli olsa doktorlar hastanin agiz olcusunu almak icin kullanirlarmi.biz kullandik hic bisey olmadi.Kııııızaaaammm bi zararı olmasın oğlumun elineeee aaaaa aaaaa
İyi mademK
Kiz yok be diyomya bizim kizin ayagina yaptik diye.zararli olsa doktorlar hastanin agiz olcusunu almak icin kullanirlarmi.biz kullandik hic bisey olmadi.
az önce korkumdan test yaptım kıazz...
Kuzenim doğumdan 57 gün sonra hamile oldugunu öğrendiydi ve şoka girmişti.sonuç 3 oğlu var ve kafayı yedi
Sabah aşısı vardı minnoşun
Ağlado biraz ama kycağımda sakinleşti
61 cm 6100 olmuş
Aşı şimdilik ateş yapmadı ama bundan sonra yapar mı acaba?eve gelince 1 çay kaşığı calpol de verdim gerçi
İyi görünüyo şimdilik durucuk :)Bizim de 4nsianda ya ilk kez olacak..insallah kolay atlatir canim bebisin,kotu dusunmemek lazim ama korkulu ruya ciddn.. 1aylik kontrolunde hoc durmamisti benm canavar yaa hcbise yapilmamisken..simdi napacak bakimm
Beni örnek alın önleminizi alın :)Haha bu gidisle kaza kurbani olmayak da kiazzz bizzz
Beni örnek alın önleminizi alın :)
Kamu spotu gibi oldu
Mustela stake r diye konak kremi var .akşam sur .sabah ılık bezle sil .hiç bişey kalmiuoKızlar minnoşun kaşında çok hafif konak var saçında yok
Sütümü sürüyorum da geçmedi başka ne yapabilirim?
Benimki de yatmadiBaşvuralı bir buçuk ay oldu hala yatmafı benimki
Ben de korka korka gittim de ..çok kısa sürdü aslında ama spekulum takılırken çok canım yanıyo her seferindeBen ona cesaret edemedim bi turludoktora git gel yapmak da istemiom burda cok gicik ya o is :/ topu esime attim tmm dedi ama bakalim
Birisi yazmıştı burdan 45 gün sonra yattı diyeBenimki de yatmadi
Sağol canım :)Mustela stake r diye konak kremi var .akşam sur .sabah ılık bezle sil .hiç bişey kalmiuo
Benim eşim başvurmuştu. ona gelmiş mesaj çekmeye gitti bugün ama vermemişler. Ben gidip çekcekmişim.Canım mesaj geliyor demişti burdan bijaç kişi ben de gidip bakmadım hiç
Biz harcadık bitti bileBirisi yazmıştı burdan 45 gün sonra yattı diye
Mesaj flan gelmedi bana da ama yatmisTamam cnm sağol o zaman yatmamıştır. Mesaj gelmedi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?