- 30 Ocak 2015
- 19.583
- 26.712
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.681
Yandk deseneOyuncağını bulmuş işte. Diş çıkaracağı zaman gör sen asıl emmeyi
Canm benim bebegin kakasida mukuslu bgn 7 kere yaptı 3keresi az az hastaneye gitsem mi smdi yarni mi beklesemCanim bizdede bu durum vardi alerji oldugunu anladik d vit vermiyorum hayvansal hic bisey yemiyorum sut yumurta et ve bunlarin icinde olabilecegi hic bisey inan cok farketti bebegim 1 ay boyunca kilo almamisti bunlari birakinca 10 gun sonra kg aldi
Yarin git bence dogru duzgun tahlil yapsinlar simdi bu saatte bisey yapmazlar bol bol emzir gidince reflor veriyorlar ishal icin baska bisey yapmiyorlar yarin git kaka tahlili yaptir alerji flan baktir benceCanm benim bebegin kakasida mukuslu bgn 7 kere yaptı 3keresi az az hastaneye gitsem mi smdi yarni mi beklesem
Bu arada kusma da var miCanm benim bebegin kakasida mukuslu bgn 7 kere yaptı 3keresi az az hastaneye gitsem mi smdi yarni mi beklesem
Konağın hiçbir zararı yok bebeğe endişe etme boşuna. Elinle kaldırmaya çalışma sakın enfeksiyon kaptırırsın çok aklına takiyorsan aksamdan vazelib sür yumusasin sabah tararsin dökülürsürüyorum hergün, sabah akşam hemde.
çocuğa sıkıntı veriyor gibime geliyor...
Valla bizde istedikce veriyorum ama pek istemedigi icin uykuya gecerken emiyo genelde 2 2.5 satte bir yani acikmiyormudur acaba ama kilo alamiyo anlamadim bendeSanki benim bebegimi anlatiyosunuz gibi okudum yazdiginizi.
Benimki de gunduz bir kere uzun uyuyo. 8 ocak dogumlu ilk zamanlar memeyle kavgasi vardi gazdan diyorduk gaz damlasi verdik duzelmisti emiyodu ama su bir haftadir ilk zamanlara donduk resmen memeyle kavga ediyo ayakta e ee eee ee yapa yapa iki uc dakka emiyo. Acaba cok acikmadini mi beklemek lazim 3 saat falan? Gece uyandiginda emiyo sikinti yapmiyo ama gunduzleri bizim kiza meme verme de naparsan yap o sekil takiliyoruz.
Siz kac saatte bir emziriyosunuz?
Doktor bana bebek nezaman isterse emzirin demisti. Ama benimkinde meme isteme gibi bi durum olmuuo.
Canim ne alerjisi cikti ve nelere bakildi kakada da neye bakildi bende mukustan oturu baktiricamda laktoz int. Supheleniyorum ben sut alerjisi olsa kanli ishal olur biliyorum cunku bi cozebilsek neyi oldugunu stresten sutumde azaldi mamada almiyo caresiz kaldimCanim bizdede bu durum vardi alerji oldugunu anladik d vit vermiyorum hayvansal hic bisey yemiyorum sut yumurta et ve bunlarin icinde olabilecegi hic bisey inan cok farketti bebegim 1 ay boyunca kilo almamisti bunlari birakinca 10 gun sonra kg aldi
Olur öyle süt koruyor diyorlarEşim korunuyor.
Bende öyle düşünüyorum ama bi şüphede geliyor bazen.
Diğer cocuklarimda 6 ay adet görmemiştim. Bu sefer hemen oldum.
Kızlar bebeğim son günlerde emdikten sonra azıcık kesik kesik kusuyo ayrıca da salyasi yoktu o da baya akiyo sizde bu durum var mi
Benmkide tam tersi gazı olunca memeden ayrılmiyo emmeyide çok seviyo biraksak 24 saat emcek bu nasl bi cock anlamadm
Hasra olacam sinyali veryor karnin yada bebus yok sinyaliKızlar dun regl oldum zannettim ama pembe renk geldi kasiklarim belim agriyor ama kan yokbugün de birşey yok niye böyle oluyor bir de göbeğinin kenarlarindan dıştan bakınca hareket ediyor doğumdan beri boyle 10 günlükken kontrole gittim bir daha gitmedim aklıma takıldı bu aralar sizde de boyle birşey var mi pembeee nerdesin hamilemiyim yoksa
Bigün pembe birini hamile olduğunu duyacak ama kimin bakalımSensin o
Degilsindir deeee
Canm onlar rahim kasilmalari normal böylece kendini temizliyor özellikle adet zamanlarndaKızlar dun regl oldum zannettim ama pembe renk geldi kasiklarim belim agriyor ama kan yokbugün de birşey yok niye böyle oluyor bir de göbeğinin kenarlarindan dıştan bakınca hareket ediyor doğumdan beri boyle 10 günlükken kontrole gittim bir daha gitmedim aklıma takıldı bu aralar sizde de boyle birşey var mi pembeee nerdesin hamilemiyim yoksa
Ayyy inşallah olur da rahatlarim belim kaşıkların çok fena ev isi de bitmiyor ya evi yakıp toptan kurtulacamHasra olacam sinyali veryor karnin yada bebus yok sinyalibenimde oldu oyle bir iki hafta sonra adet oldum
Tamam Canm kusma öyle her zamanki gbi gaz çıkarırken felan oluyo çok degl oda aradaYarin git bence dogru duzgun tahlil yapsinlar simdi bu saatte bisey yapmazlar bol bol emzir gidince reflor veriyorlar ishal icin baska bisey yapmiyorlar yarin git kaka tahlili yaptir alerji flan baktir bence
Benimki acikinca yapiyo onu iki eliyle yuzumu kavriyo yapisiyo yanagimaBenimki de son gunlerde suratimi yalamayi ogrendi,surekli yalaniyor kupekk acmis gibi numara yapiyor bazen de ha cogunda da emmeye goturuyo o yalamalari,iciyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?