2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bana doktor iki ay sonra kontrole gel demişti. Gittim geçen hafta normalmiş şükür her şey. Smear fln da aldı. Sen de bi görün içinde kalmasın cnm.

kesinlikle dogru tespit. bunların çoğu sahtekar
hep birbirleriyle anlaşmalılar. olan bebeklere oluyor. bende vermedım antıbıyotık
hala duruyor masanın uzerınde. hatta ishal tozu da yazdı doktor, onu da vermedım.

bi doktorun dediği çok dogru; '' çocuk ve yetıskın degerlerı farklıdır, referans aralıklarını sabit tutarlar ve yanılma olur. siz oraya su götürün onda da mikrop çıkacaktır''
gurul gurul olması gazdan degıl mıydı?
oha 28 mi? çocuk bunalır yaa

Ay bende olsam keşke

Sat24mart bat21nisan..
Aralık 29/30 oluyo sanırım ama ocağa denk gelir galiba . Yani umarım öyledirrrr

Canim bagrsaklar asinmaya basladigi evrede kan oluyor biximkinin alni kafasinin ici kulak arkasi sivilcelerle doldu yesil cok sulu kaka birden bire kusma memeyi reddetme basladi sonra dr goturdum hayvansal gidalari birak 15 gun dene dedi ve fark gercekten oldu emmeye basladi kakada haala mukus var ama eskisi gibide degil ve 1 ayda kilo almayan bebegim 6 gunde 300 gr almis

3 ayı bitirene kadar günde 6-7 kere mukuslu kaka yapıyordu
Kendi kendine geçti bir arkadaşın da aynı böyle geçmiş ben de çok takıyordum kafaya
Şimdi 2 günde bir yapıyor
Kızlar bebeğim son günlerde emdikten sonra azıcık kesik kesik kusuyo ayrıca da salyasi yoktu o da baya akiyo sizde bu durum var mi
Var bizimse 3 ayı bitirince başladı başta neden diye sorguladık ama normal demek ki
Konağın hiçbir zararı yok bebeğe endişe etme boşuna. Elinle kaldırmaya çalışma sakın enfeksiyon kaptırırsın çok aklına takiyorsan aksamdan vazelib sür yumusasin sabah tararsin dökülür
Ben 2 çocuğumda da sadece sebamed şampuan kullandım hiç olmadı Konak

Ayyy inşallah olur da rahatlarim belim kaşıkların çok fena ev isi de bitmiyor ya evi yakıp toptan kurtulacam ya paşanın da gaz sorunu her gün daha da artıyor çok Yoruldum bu aralar
Ben de ne Zaman temizlik ya da başka işlerle çok uğraşsam huysuz oluyor
Sadece kendiyle ilgilenilmesi rahat ettiriyor bu çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…