- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.803
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.661
Bende pis pis sallayarak tutturuyoru biraz emiyo sonra yine kaldirip gazini cikarip yine ayni sekilde savasarak emiyoruz obur ogglumda boyleydi cok istedim emzirmeyi cahil oldugum icin mamayla beslendi kirkindan sonra kimse demedi gaz veya kolik diye en sonunda doktora götürdum yetmiyo sutun dedi dr keske dinlemeseydim ida emseydiYok canim benimki oyle degil ben bildim bileli emmesi boyle kolik bir bebek cok aglardi 5 dk falan emse şükür gene ama memeyi agxina alir almaz kavga etmeye basliyor sac kurutma mak sesi falan acip emzirmeye calisiyoruz uykuluyken guzel emiyo sadece
benim oglusda oyle 1.5 2 saat ayakta sonra uyuyo uyumasi kalkmasi bir oluyo gunde 1 kere uzun uyuyo sadece bende bulamadim cozumunu
Canim endiselenme korunmuyor musun rahim daha tam yerlesemedi ondan olabilirKızlar toplasin hele
Pembedon5 Nerelerdesiniz
Martin 1inde adet olmuştum. Bi daha gelmedi adetim. Hamile olabilirmiyim acaba.
Doğumdan önce hep düzenliydi adetim. Daha düzene girmemiş olabilirmi
benimki kucakta omuzda durmayı seviyor. hatta öyle gezmeyi bile seviyor. ağlarken susuyor. dayıyor çenesini omzuma, bakınıyor. :)kucakta oturur vaziyete geçiyorlar artık endişe etmeyin. kucak sevmeyen kızım bile sevdiyse herkes sever içine koyar koymaz uyumaya başlıyor. etrafı izlemeyi pek sevmiyor bizimki bana dönük olup beni izlemeye bayılıyor. ağzı ayrılıyor sıpanın
Benimki de aynı durumda kendini çok kasiyor ve süt hızlı akınca her seferinde iki üç kez bogaznda kalıyor ama uykuda iyi emiyoCanim uzun uyuyup uyumadini sordu bana doktor bwnde deim uyuyo 3 saatte bir emzir dedi o kendisini kaljuyor zaten ben yine dikkat edicem kavga etmesine gelince benimkinddede var o kavga buyume atagi diyorlar ve emzirmeyw baslayinca emiyo bes dakka sinra agliyo kaldirip gazini cikarip yine emziriyorum dene istersen insallah iyi gwlir
Zamanla daha iyi olacak inşallah canmBaya agliyor beyfendi ama sonra daliyor uykuya,uf zor bise o aglarken sadec bakmak:/ uyudugu max 30dk oldu cnm ins daha iyi olur
Zeytinyağı sür banyodan önce iyice yumuşasın canım. Banyodan sonra iyice durula başını şampuan kalıntısı da konak yapıyor ama bir zararı yok konağın cok sıkıntı etme. Karbonatla ovup banyo yaptırdıklarını duydum oda geçiriyormuşbenimki kucakta omuzda durmayı seviyor. hatta öyle gezmeyi bile seviyor. ağlarken susuyor. dayıyor çenesini omzuma, bakınıyor. :)
o yüzden sever diye düşünüyorum.
bugün deneyemedim. konağı ile uğraştım. hala tam temizlenmedi.
çok da uğraşamadım kafası acır diye.
Uyku kilo alımına yada doymasina bağlı değil oğlum ayda 1,5 kilo alırdı ama gündüz 5 dk bile uyumazdı. Hatta birgün 1 saat deliksiz uyudu da hasta sandımBenim oglumda 4 ocak dogumlu 20 gunde 100 gr almis bizimkinde emme sorunu var sadece anne sutuyle besleniyor ama emerken kavga edip az emip birakiyor mama ve biberonda almiyo kilo alimi ilk 2 ay iyiydi sonra durdu kavga etmesi de hep var aglamasida var ama gazi varmis gibi agliyo karni agriyomus gibi emmeyi reddediyo napicaz bizde bilmiyoruz kakada mukus var idrar yapmasi iyi gece uyuyo ama gunduz 1 kere uzun uyuyo onun harici 15 20 dk kisa uykular cok uzulduk bizde
Benimki de aynı durumda kendini çok kasiyor ve süt hızlı akınca her seferinde iki üç kez bogaznda kalıyor ama uykuda iyi emiyo
Sanki benim bebegimi anlatiyosunuz gibi okudum yazdiginizi.Benim oglumda 4 ocak dogumlu 20 gunde 100 gr almis bizimkinde emme sorunu var sadece anne sutuyle besleniyor ama emerken kavga edip az emip birakiyor mama ve biberonda almiyo kilo alimi ilk 2 ay iyiydi sonra durdu kavga etmesi de hep var aglamasida var ama gazi varmis gibi agliyo karni agriyomus gibi emmeyi reddediyo napicaz bizde bilmiyoruz kakada mukus var idrar yapmasi iyi gece uyuyo ama gunduz 1 kere uzun uyuyo onun harici 15 20 dk kisa uykular cok uzulduk bizde
Benmkide tam tersi gazı olunca memeden ayrılmiyo emmeyide çok seviyo biraksak 24 saat emcek bu nasl bi cock anlamadmUyku kilo alımına yada doymasina bağlı değil oğlum ayda 1,5 kilo alırdı ama gündüz 5 dk bile uyumazdı. Hatta birgün 1 saat deliksiz uyudu da hasta sandım
Sağıp kaşıkla verebilirsin yada kolik için biberonlar var. Birde ben ayakta emzirirdim mecburen yoksa emmezdi oğlum kivranirdi gazdan dolayı zor emiyorlar önce gazı için çare bulursan emme sorunu da kalkar. Arada kilo almadığı olabilir boyu uzamıştır kiloyu çok sıkıntı etmeyin.
Varsın emsin maşallah de dilini ısır. Emmeyen daha zor direniyor resmen kazık gibi oluyor sipalarBenmkide tam tersi gazı olunca memeden ayrılmiyo emmeyide çok seviyo biraksak 24 saat emcek bu nasl bi cock anlamadm
Sizde benim bebeğimi anlatiyorsunuz gibi. Aynen o durumdayiz.Sanki benim bebegimi anlatiyosunuz gibi okudum yazdiginizi.
Benimki de gunduz bir kere uzun uyuyo. 8 ocak dogumlu ilk zamanlar memeyle kavgasi vardi gazdan diyorduk gaz damlasi verdik duzelmisti emiyodu ama su bir haftadir ilk zamanlara donduk resmen memeyle kavga ediyo ayakta e ee eee ee yapa yapa iki uc dakka emiyo. Acaba cok acikmadini mi beklemek lazim 3 saat falan? Gece uyandiginda emiyo sikinti yapmiyo ama gunduzleri bizim kiza meme verme de naparsan yap o sekil takiliyoruz.
Siz kac saatte bir emziriyosunuz?
Doktor bana bebek nezaman isterse emzirin demisti. Ama benimkinde meme isteme gibi bi durum olmuuo.
Emsnde emzik niyetine kullanyo yutknma yok dilini oynatyo sadece sipaVarsın emsin maşallah de dilini ısır. Emmeyen daha zor direniyor resmen kazık gibi oluyor sipalar
Canim endiselenme korunmuyor musun rahim daha tam yerlesemedi ondan olabilir
Oyuncağını bulmuş işte. Diş çıkaracağı zaman gör sen asıl emmeyiEmsnde emzik niyetine kullanyo yutknma yok dilini oynatyo sadece sipa
İlk altı ay füzensiz olabilir demişti dpktorum telaşlanma benceKızlar toplasin hele
Pembedon5 Nerelerdesiniz
sürüyorum hergün, sabah akşam hemde.Zeytinyağı sür banyodan önce iyice yumuşasın canım. Banyodan sonra iyice durula başını şampuan kalıntısı da konak yapıyor ama bir zararı yok konağın cok sıkıntı etme. Karbonatla ovup banyo yaptırdıklarını duydum oda geçiriyormuş
Kızlar toplasin hele
Pembedon5 Nerelerdesiniz
Canim bizdede bu durum vardi alerji oldugunu anladik d vit vermiyorum hayvansal hic bisey yemiyorum sut yumurta et ve bunlarin icinde olabilecegi hic bisey inan cok farketti bebegim 1 ay boyunca kilo almamisti bunlari birakinca 10 gun sonra kg aldiBenim oglumda 4 ocak dogumlu 20 gunde 100 gr almis bizimkinde emme sorunu var sadece anne sutuyle besleniyor ama emerken kavga edip az emip birakiyor mama ve biberonda almiyo kilo alimi ilk 2 ay iyiydi sonra durdu kavga etmesi de hep var aglamasida var ama gazi varmis gibi agliyo karni agriyomus gibi emmeyi reddediyo napicaz bizde bilmiyoruz kakada mukus var idrar yapmasi iyi gece uyuyo ama gunduz 1 kere uzun uyuyo onun harici 15 20 dk kisa uykular cok uzulduk bizde
Canim emzirme doneminde duzensizlikler olabiliuorKızlar toplasin hele
Pembedon5 Nerelerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?