2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende pis pis sallayarak tutturuyoru biraz emiyo sonra yine kaldirip gazini cikarip yine ayni sekilde savasarak emiyoruz obur ogglumda boyleydi cok istedim emzirmeyi cahil oldugum icin mamayla beslendi kirkindan sonra kimse demedi gaz veya kolik diye en sonunda doktora götürdum yetmiyo sutun dedi dr keske dinlemeseydim ida emseydi

benimki kucakta omuzda durmayı seviyor. hatta öyle gezmeyi bile seviyor. ağlarken susuyor. dayıyor çenesini omzuma, bakınıyor. :)
o yüzden sever diye düşünüyorum.
bugün deneyemedim. konağı ile uğraştım. hala tam temizlenmedi.
çok da uğraşamadım kafası acır diye.

Benimki de aynı durumda kendini çok kasiyor ve süt hızlı akınca her seferinde iki üç kez bogaznda kalıyor ama uykuda iyi emiyo

Zeytinyağı sür banyodan önce iyice yumuşasın canım. Banyodan sonra iyice durula başını şampuan kalıntısı da konak yapıyor ama bir zararı yok konağın cok sıkıntı etme. Karbonatla ovup banyo yaptırdıklarını duydum oda geçiriyormuş

Uyku kilo alımına yada doymasina bağlı değil oğlum ayda 1,5 kilo alırdı ama gündüz 5 dk bile uyumazdı. Hatta birgün 1 saat deliksiz uyudu da hasta sandım
Sağıp kaşıkla verebilirsin yada kolik için biberonlar var. Birde ben ayakta emzirirdim mecburen yoksa emmezdi oğlum kivranirdi gazdan dolayı zor emiyorlar önce gazı için çare bulursan emme sorunu da kalkar. Arada kilo almadığı olabilir boyu uzamıştır kiloyu çok sıkıntı etmeyin.

Sanki benim bebegimi anlatiyosunuz gibi okudum yazdiginizi.
Benimki de gunduz bir kere uzun uyuyo. 8 ocak dogumlu ilk zamanlar memeyle kavgasi vardi gazdan diyorduk gaz damlasi verdik duzelmisti emiyodu ama su bir haftadir ilk zamanlara donduk resmen memeyle kavga ediyo ayakta e ee eee ee yapa yapa iki uc dakka emiyo. Acaba cok acikmadini mi beklemek lazim 3 saat falan? Gece uyandiginda emiyo sikinti yapmiyo ama gunduzleri bizim kiza meme verme de naparsan yap o sekil takiliyoruz.
Siz kac saatte bir emziriyosunuz?
Doktor bana bebek nezaman isterse emzirin demisti. Ama benimkinde meme isteme gibi bi durum olmuuo.

Benmkide tam tersi gazı olunca memeden ayrılmiyo emmeyide çok seviyo biraksak 24 saat emcek bu nasl bi cock anlamadm

Sizde benim bebeğimi anlatiyorsunuz gibi. Aynen o durumdayiz.
Demekki bu dönem bütün bebisler böyle.

sürüyorum hergün, sabah akşam hemde.
çocuğa sıkıntı veriyor gibime geliyor...

Canim bizdede bu durum vardi alerji oldugunu anladik d vit vermiyorum hayvansal hic bisey yemiyorum sut yumurta et ve bunlarin icinde olabilecegi hic bisey inan cok farketti bebegim 1 ay boyunca kilo almamisti bunlari birakinca 10 gun sonra kg aldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…