2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hic emzik vermedim bebeklerde emziği hic sevmiyorum yegenlerim 2 3 yasında zorla bıraktılar emziği kurtarıcı oluyor huysuz bebek olunca emzik iyi ama ben vermedim inşallah gerek kalmaz
Canim benim büyük oglim kolay bıraktı bende vermek istemedim bunda ama ilk aylarda bayagi zorlandim aksam 8de basluyordu gece 2 ye 3 e jadar durmuyordu vermek zorunda kaldim

Konağın hiçbir zararı yok bebeğe endişe etme boşuna. Elinle kaldırmaya çalışma sakın enfeksiyon kaptırırsın çok aklına takiyorsan aksamdan vazelib sür yumusasin sabah tararsin dökülür
vazelini de deneyeyim. :)

gaz sorunu ile ilgili oğlumda tespit ettiğim bir noktayı paylaşayım annişler.
bizde ne zaman ayakları biraz üşüse hemen gaz sancısı başlıyor. kaka yeşilimsi oluyor. ayaklarını sıcak tutmak işe yarıyor.
gaz sorunu yaşayanlar ayağına bir kat daha giydirin deneyin bir, belki de üşüyor o minik ayakları.
bizimki bana çekmiş, az üşüsün hmen gazlanıyor.

Benim ilk bebegimde de bahsettiğin şeylerin aynısı vardı. Su anda 4 yasında ve hala iştahsız çok zayıf ve hastalıklara karşı bağışıklığı çok az. Güvenilir bi çocuk gelişimiyle ilgilenen dr bulup surekli takip ettirmeni öneririm, benimkinde geniz Eti varmış aldırdık onu gecen yaz fakat çocuğun midesi küçücük kaldığından yemek yemek onun için hala işkence kavga dövüş yediriyoruz çok üzülüyorum

Bu yazdıklarım kilo alımı ay
tabi bu benim yasadıgım biraz anormal bi durum, Bebeğin için Üzülmeni istemem, bizimkinde 3. Aydan itibaren kilo alımı bariz düşmüştü neredeyse hiç kilo almiyordu alerji de çıkmadı içinin rahatlaması için gelişim uzmanını tavsiye ettim fakat tabi geçici bi süreliğine bu sıkıntıları yaşıyor olabilirsin ki inşallah öyledir

Ben hic emzik vermedim bebeklerde emziği hic sevmiyorum yegenlerim 2 3 yasında zorla bıraktılar emziği kurtarıcı oluyor huysuz bebek olunca emzik iyi ama ben vermedim inşallah gerek kalmaz

Insallah kalmaz cnm, ben de vermicektim ama daha 2.gunumuzde vermek zorunda kaldik surekli meme istiodu. Su an kullanio ama bagimlisi degil sukur ki.. Ve de uykuya dalmasinda susmasinda cok ise yario emzik.. Olursa olur olmazsa olmaz modunda,ins kolay birakir ilerde

Benimki bi uykulu bi uykulu ayakta uyukluyor,yine kucagimda agzi sanki emiyor ggbi hreketli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…