- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.803
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.721
Kızlar oglumun agzu pamukcuk olmu
Teşekkür ederim canimMikostatin cnm
Ben her gün iki kaşık su veriyorum geçiyor pamukçuk ilaç kullanmiyorumKızlar oglumun agzu pamukcuk olmuş hNgi ilaci kullaniyorsunuz veya tavsuye ettiginiz ilac ismi soylermisiniz
Olmadım canım ya pembe dışında yok o da bitti ama karnim belim çok agriyorAy bende olsam keşke
Ben her gün iki kaşık su veriyorum geçiyor pamukçuk ilaç kullanmiyorum
Ben her gün iki kaşık su veriyorum geçiyor pamukçuk ilaç kullanmiyorum
Ben hic emzik vermedim bebeklerde emziği hic sevmiyorum yegenlerim 2 3 yasında zorla bıraktılar emziği kurtarıcı oluyor huysuz bebek olunca emzik iyi ama ben vermedim inşallah gerek kalmazBende veriyorum canim ama ne emzik aliyo ne meme ilac alayim dedim
Ben hic emzik vermedim bebeklerde emziği hic sevmiyorum yegenlerim 2 3 yasında zorla bıraktılar emziği kurtarıcı oluyor huysuz bebek olunca emzik iyi ama ben vermedim inşallah gerek kalmaz
Benimde adet olcakmsim gbi agryo arada belim ama gelen giden yojOlmadım canım ya pembe dışında yok o da bitti ama karnim belim çok agriyor
Canim benim büyük oglim kolay bıraktı bende vermek istemedim bunda ama ilk aylarda bayagi zorlandim aksam 8de basluyordu gece 2 ye 3 e jadar durmuyordu vermek zorunda kaldimBen hic emzik vermedim bebeklerde emziği hic sevmiyorum yegenlerim 2 3 yasında zorla bıraktılar emziği kurtarıcı oluyor huysuz bebek olunca emzik iyi ama ben vermedim inşallah gerek kalmaz
vazelini de deneyeyim. :)Konağın hiçbir zararı yok bebeğe endişe etme boşuna. Elinle kaldırmaya çalışma sakın enfeksiyon kaptırırsın çok aklına takiyorsan aksamdan vazelib sür yumusasin sabah tararsin dökülür
Benim ilk bebegimde de bahsettiğin şeylerin aynısı vardı. Su anda 4 yasında ve hala iştahsız çok zayıf ve hastalıklara karşı bağışıklığı çok az. Güvenilir bi çocuk gelişimiyle ilgilenen dr bulup surekli takip ettirmeni öneririm, benimkinde geniz Eti varmış aldırdık onu gecen yaz fakat çocuğun midesi küçücük kaldığından yemek yemek onun için hala işkence kavga dövüş yediriyoruz çok üzülüyorumSanki benim bebegimi anlatiyosunuz gibi okudum yazdiginizi.
Benimki de gunduz bir kere uzun uyuyo. 8 ocak dogumlu ilk zamanlar memeyle kavgasi vardi gazdan diyorduk gaz damlasi verdik duzelmisti emiyodu ama su bir haftadir ilk zamanlara donduk resmen memeyle kavga ediyo ayakta e ee eee ee yapa yapa iki uc dakka emiyo. Acaba cok acikmadini mi beklemek lazim 3 saat falan? Gece uyandiginda emiyo sikinti yapmiyo ama gunduzleri bizim kiza meme verme de naparsan yap o sekil takiliyoruz.
Siz kac saatte bir emziriyosunuz?
Doktor bana bebek nezaman isterse emzirin demisti. Ama benimkinde meme isteme gibi bi durum olmuuo.
SBenimde adet olcakmsim gbi agryo arada belim ama gelen giden yoj
Ne zaman olcaz acaba cok geçmeseCanim anne sütü verdigimiz icin duzensiz olabiliyor ve gec olabili
S
Belli olnaz tatlim benim arkadasim bir sene olmadim demiştiNe zaman olcaz acaba cok geçmese
Bu yazdıklarım kilo alımı ayBenim ilk bebegimde de bahsettiğin şeylerin aynısı vardı. Su anda 4 yasında ve hala iştahsız çok zayıf ve hastalıklara karşı bağışıklığı çok az. Güvenilir bi çocuk gelişimiyle ilgilenen dr bulup surekli takip ettirmeni öneririm, benimkinde geniz Eti varmış aldırdık onu gecen yaz fakat çocuğun midesi küçücük kaldığından yemek yemek onun için hala işkence kavga dövüş yediriyoruz çok üzülüyorum
tabi bu benim yasadıgım biraz anormal bi durum, Bebeğin için Üzülmeni istemem, bizimkinde 3. Aydan itibaren kilo alımı bariz düşmüştü neredeyse hiç kilo almiyordu alerji de çıkmadı içinin rahatlaması için gelişim uzmanını tavsiye ettim fakat tabi geçici bi süreliğine bu sıkıntıları yaşıyor olabilirsin ki inşallah öyledirBenim ilk bebegimde de bahsettiğin şeylerin aynısı vardı. Su anda 4 yasında ve hala iştahsız çok zayıf ve hastalıklara karşı bağışıklığı çok az. Güvenilir bi çocuk gelişimiyle ilgilenen dr bulup surekli takip ettirmeni öneririm, benimkinde geniz Eti varmış aldırdık onu gecen yaz fakat çocuğun midesi küçücük kaldığından yemek yemek onun için hala işkence kavga dövüş yediriyoruz çok üzülüyorum
Ne zaman olcaz acaba cok geçmese
Ben hic emzik vermedim bebeklerde emziği hic sevmiyorum yegenlerim 2 3 yasında zorla bıraktılar emziği kurtarıcı oluyor huysuz bebek olunca emzik iyi ama ben vermedim inşallah gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?