2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sıkıntıdan sütün gider bak almamış bile olsa olabilir dert etme canım sağlığı iyi olsun da. Sen hiçbirşey olmamış gibi beslemeye devam et aklına takma
Esimde aynısını sordu sagligi yerindemiymis sıkıntısı varmiymis diyr bende iyi drdim kilo almamis saglikli olsun dedi moralim düzeldi biraz iyiki varsınız arkadaslar sagolun

İyi aklıma getirdiniz ben de koyayım bi kanguruya deneyeyim duracak mı
Daha küçükken denemiştim ağlamıştı
Bir de bu saç dökülmeleri 6. AYDAN sonra geçiyor yazıyor nette inşallah doğrudur.

Ya misafiri o yüzden hiç sevmiyorum çocukla ilgilenemiyorum
Çok küçükler çok ilgi istiyorlar,uyku Zaman'ı kaçtığı Zaman gürültüden uyuyamadığı Zaman gazlı olduğu için de ayrı ilki istiyor
Sonra misafirler gidiyor başlıyor şenlik rahatlat rahatlatabilirsen

Ya emin misin aşının etkisi olduğuna bizim de o hafta karnı hep gürül gurulduyor.ben hiç aşıyla yormamıştım.
Yav hehhe. Güya biz çocuğu gürültülü ortamda uyutup " şşşş bebek uyuyor " triplerine girmeyecektik)
Ben de bu 2. Çocuğum alıştırılmam ilkinde çok çektim dedim ama bu da hemen gözünü açıyor ufak bi seste

Canım aynen bir yere gidince de öyle uyku düzeni alt üst oluyor evden çıkmak istemiyorum misafir de geliyor canım ya gelmeyin diyemiyorsun gaz uyku iki gündür rezil oldu yavrum bugün biraz daha iyi çok şükür

Canım aynen bir yere gidince de öyle uyku düzeni alt üst oluyor evden çıkmak istemiyorum misafir de geliyor canım ya gelmeyin diyemiyorsun gaz uyku iki gündür rezil oldu yavrum bugün biraz daha iyi çok şükür
Ben gidiyorum çünkü alisir eve hic gidemem yavas yavas alistir bence canim gitmemiz onemli degil ama komsuya bile gitsem agliyordu alistirdim cok şükür

Ben gidiyorum çünkü alisir eve hic gidemem yavas yavas alistir bence canim gitmemiz onemli degil ama komsuya bile gitsem agliyordu alistirdim cok şükür
Neslihsncm bence tartı bozuktur benim bebeğim otuz beş günlükken hastanede tarttim 600 gr.bile alamamış gozukuyodu kendi doktoruna goturdm 1000 gr dan fazla bile almıştı böylece rahatlamistm. Sen de takma kafana canm

Neslihsncm bence tartı bozuktur benim bebeğim otuz beş günlükken hastanede tarttim 600 gr.bile alamamış gozukuyodu kendi doktoruna goturdm 1000 gr dan fazla bile almıştı böylece rahatlamistm. Sen de takma kafana canm
Sagol canim takmiyorum arti sağlıklı cok şükür 15 gun sonra bakicaz yine az almissa baska yere götüreceğim

ağlamıyor mu emmesi nasıl tuvaletini ne sıklıkla yapıyor özellikle idrarını
Benim oglumda 4 ocak dogumlu 20 gunde 100 gr almis bizimkinde emme sorunu var sadece anne sutuyle besleniyor ama emerken kavga edip az emip birakiyor mama ve biberonda almiyo kilo alimi ilk 2 ay iyiydi sonra durdu kavga etmesi de hep var aglamasida var ama gazi varmis gibi agliyo karni agriyomus gibi emmeyi reddediyo napicaz bizde bilmiyoruz kakada mukus var idrar yapmasi iyi gece uyuyo ama gunduz 1 kere uzun uyuyo onun harici 15 20 dk kisa uykular cok uzulduk bizde

Canim uzun uyuyup uyumadini sordu bana doktor bwnde deim uyuyo 3 saatte bir emzir dedi o kendisini kaljuyor zaten ben yine dikkat edicem kavga etmesine gelince benimkinddede var o kavga buyume atagi diyorlar ve emzirmeyw baslayinca emiyo bes dakka sinra agliyo kaldirip gazini cikarip yine emziriyorum dene istersen insallah iyi gwlir

Benim bebegim gunduzleri 1-2 saat uyanik Kaliyor, tam uyuyor yatagina yatiriyorum, Iki dakka sonra uyaniyor karni ac desem deil gazini da cikartiyorum. Uyandiginda aglamiyor, aksine Gulucukler saciyor sebebini bilen var mi, cok az uyuyor

Yok canim benimki oyle degil ben bildim bileli emmesi boyle kolik bir bebek cok aglardi 5 dk falan emse şükür gene ama memeyi agxina alir almaz kavga etmeye basliyor sac kurutma mak sesi falan acip emzirmeye calisiyoruz uykuluyken guzel emiyo sadece

Benim bebegim gunduzleri 1-2 saat uyanik Kaliyor, tam uyuyor yatagina yatiriyorum, Iki dakka sonra uyaniyor karni ac desem deil gazini da cikartiyorum. Uyandiginda aglamiyor, aksine Gulucukler saciyor sebebini bilen var mi, cok az uyuyor
benim oglusda oyle 1.5 2 saat ayakta sonra uyuyo uyumasi kalkmasi bir oluyo gunde 1 kere uzun uyuyo sadece bende bulamadim cozumunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…