2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde kaka tahlilini goturduk bugun sonuc birinin sonucu yarin biri 1 hafta sonra cikicakmis besin alerjisine sut ve laktoza baktirdik aklinizda olsun yapinca hemen goturmek iyiymis yarim saati gectimi diye sordular bize bizim gecmisti ama bisi olmaz umarim bide aklim ona takildi oyalandik oyalanmasaydik keske

Evin cephesi guney, 3 oda gunes batana kadar gunes aliyo, klima calistirmak istemiyorum devamli havalandiriyorum ama aksam serin oluyo daha diye acamiyorum bu sefer cok sicak oluyo cocuk tek kat artik zaten... Hasta da eder bu sicak... Gurul gurul gaz tabi ne zaman bitecek diye beklerken pik yapti iyice dedigin degerler kan icinde gecerli, bebek bu daha... kan degerlerinin normal insana gore dusuk olmasi da cok normal bende vermek istemiyorum bisey, zamani gelince doktoruna sorucam bakalim ne dicek... Bir de acile goturdugumde agrisini dindirmek icin serum takmak istediler biliyormusun saka gibi ya... Bilseydim hic getirmezdim o yarim fitili tikmasini bende biliyorum dedim. Bosu bosuna cocuga eziyet. Kan tahlili idrar tahlili kaka tahlili... Utanmasalar mr, rontgen falan isteyecekler

Yok demek istedigim, zaten gazli cocuk karni gurul gurul hep, birde asi yaptirinca karin agrisi oldu, katildi aglamaktan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…