- 30 Ocak 2015
- 19.589
- 26.748
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.741
Oo çok uzunBelli olnaz tatlim benim arkadasim bir sene olmadim demişti
Birazdan gtcez Canm sağlık ocağına gtmstk sabah kaka tahlili yaptrn dediCanim senin bebis nasil oldu gittiniz mi dr a
Benimki bi uykulu bi uykuluayakta uyukluyor,yine kucagimda agzi sanki emiyor ggbi hreketli
Aynen biz de suanda oyleyizBenimki bi uykulu bi uykuluayakta uyukluyor,yine kucagimda agzi sanki emiyor ggbi hreketli
Hakkaten cok uzun, habire bi korku hamile miyim stresi, abooOo çok uzun
Kizlar kirunun süt koruyo diye salmayin kendiniziHakkaten cok uzun, habire bi korku hamile miyim stresi, aboo
Canım ben 2 gun önce oldum 3,5 aylıkken yani.. kimisi 6 ay olmuyormusNe zaman olcaz acaba cok geçmese
salar mıyım hiç neslihan zaten iki çocukluyumKizlar kirunun süt koruyo diye salmayin kendinizi
Süt koruması falan hikaye. Anneannem süt koruyo diye diye 6 çocuk sahibi olmuş.:)Hakkaten cok uzun, habire bi korku hamile miyim stresi, aboo
Bende ayniBenim
salar mıyım hiç neslihan zaten iki çocukluyum
Kusma ve bol miktarda salya ara ara oluyo canımKızlar bebeğim son günlerde emdikten sonra azıcık kesik kesik kusuyo ayrıca da salyasi yoktu o da baya akiyo sizde bu durum var mi
Koruncaz yapcak bsy yokHakkaten cok uzun, habire bi korku hamile miyim stresi, aboo
Ben de hiç vermedimBen hic emzik vermedim bebeklerde emziği hic sevmiyorum yegenlerim 2 3 yasında zorla bıraktılar emziği kurtarıcı oluyor huysuz bebek olunca emzik iyi ama ben vermedim inşallah gerek kalmaz
Ay bnfe olurum inşallahCanım ben 2 gun önce oldum 3,5 aylıkken yani.. kimisi 6 ay olmuyormus
Bende ayniBenim
salar mıyım hiç neslihan zaten iki çocukluyum
Evin cephesi guney, 3 oda gunes batana kadar gunes aliyo, klima calistirmak istemiyorum devamli havalandiriyorum ama aksam serin oluyo daha diye acamiyorum bu sefer cok sicak oluyo cocuk tek kat artik zaten... Hasta da eder bu sicak... Gurul gurul gaz tabi ne zaman bitecek diye beklerken pik yapti iyicekesinlikle dogru tespit. bunların çoğu sahtekar
hep birbirleriyle anlaşmalılar. olan bebeklere oluyor. bende vermedım antıbıyotık
hala duruyor masanın uzerınde. hatta ishal tozu da yazdı doktor, onu da vermedım.
bi doktorun dediği çok dogru; '' çocuk ve yetıskın degerlerı farklıdır, referans aralıklarını sabit tutarlar ve yanılma olur. siz oraya su götürün onda da mikrop çıkacaktır''
gurul gurul olması gazdan degıl mıydı?
oha 28 mi? çocuk bunalır yaa
ben genelde banlı oluyorum artıkIkiniz de sessizsiniz bu aralarr
Yok demek istedigim, zaten gazli cocuk karni gurul gurul hep, birde asi yaptirinca karin agrisi oldu, katildi aglamaktan...Ya misafiri o yüzden hiç sevmiyorum çocukla ilgilenemiyorum
Çok küçükler çok ilgi istiyorlar,uyku Zaman'ı kaçtığı Zaman gürültüden uyuyamadığı Zaman gazlı olduğu için de ayrı ilki istiyor
Sonra misafirler gidiyor başlıyor şenlik rahatlat rahatlatabilirsen
Ya emin misin aşının etkisi olduğuna bizim de o hafta karnı hep gürül gurulduyor.ben hiç aşıyla yormamıştım.
Ben de bu 2. Çocuğum alıştırılmam ilkinde çok çektim dedim ama bu da hemen gözünü açıyor ufak bi seste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?