- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.761
Allahtan anneme cekmemisimAynı benm annem mevlutte cagirmadigi kalmadı dahada diyoki herkesi cagrmadm ki amcamin kızlarını feln diyo senin amcanın kızını ben gormemsm ne işi var bi günde arams çocukluk arkadaşı var onu cagrym mi sen benle dalga mı geçiysn anne hayatımda hiç gormedgm insan daha senin evine bi kere gelms ben evlendikten sonra benm evmde ne işi var komşularınida cagrdi arkadaslarinida kapyi bi actm arkadaşı bide 2 gelinini almstagelms ben sok çok sukur atlattkta kurtldk 2 arkadaşı da ben dogm yaptm 5. Gün geldiler var mı byle bi saçmalık derdinize noldu ama benm annemde suçlu
aynen keriziz.Bizde keriz gibi tek kullanimlik diye onca şişeyi attik iste bilmeyince böyle oluyor birde sen sık sık sutunu sagiyormusun hala bosaltiyormusun memeyi sanki bu aralar azaldı mi ne pek eskisi gibi sagamiyorum sagsamda kolay dolmuyor
aynen. referans değerleri sabit, ne oldugu önemli değil.Evin cephesi guney, 3 oda gunes batana kadar gunes aliyo, klima calistirmak istemiyorum devamli havalandiriyorum ama aksam serin oluyo daha diye acamiyorum bu sefer cok sicak oluyo cocuk tek kat artik zaten... Hasta da eder bu sicak... Gurul gurul gaz tabi ne zaman bitecek diye beklerken pik yapti iyicededigin degerler kan icinde gecerli, bebek bu daha... kan degerlerinin normal insana gore dusuk olmasi da cok normal bende vermek istemiyorum bisey, zamani gelince doktoruna sorucam bakalim ne dicek... Bir de acile goturdugumde agrisini dindirmek icin serum takmak istediler biliyormusun saka gibi ya... Bilseydim hic getirmezdim o yarim fitili tikmasini bende biliyorum dedim. Bosu bosuna cocuga eziyet. Kan tahlili idrar tahlili kaka tahlili... Utanmasalar mr, rontgen falan isteyecekler
benımkınde yok. agzında süt kalıntıları kalmasın diye bende su vermeye başladım. ilaçtan iyidirBen her gün iki kaşık su veriyorum geçiyor pamukçuk ilaç kullanmiyorum
Sut kalıntılarının kalması mahzurlu muymuş?benımkınde yok. agzında süt kalıntıları kalmasın diye bende su vermeye başladım. ilaçtan iyidir
pamukçuğu önlemek amaçlıSut kalıntılarının kalması mahzurlu muymuş?
BendeAllahtan anneme cekmemisim
Ya usumez mi bide acmiyo mu ayaklarınıyatarken çorap gıydırmıyorum battanıyeyle sarıyorum minnoş ayakları
rahat uyusun şeker suratlı
uykusu olmadıgı zaman acıyor . bakıyorum sıcacık ayaklarıYa usumez mi bide acmiyo mu ayaklarını
Bende hep kundaklyrm ama coraplarini hiç cikarmamastmuykusu olmadıgı zaman acıyor . bakıyorum sıcacık ayakları
belden aşagısını sarıyorum. yukarısı zaten kundak
Yanls mi tartmslar yaniKizlar dun demistim ya kilo almamis diye bugun yeniden baska doktora goturdum 800 grm almis minnosum
aynen uyanıyor ve gözlerini çıkaracak sekılde kaşıyor. altını falan çiziyor.Bende hep kundaklyrm ama coraplarini hiç cikarmamastmkundaksz hiç.uyumyo hemen uyanyo
Evet canim gecen ay 4700 du bugün baska bir doktora götürdüm 5500 cikti tartida icim rahat etti cok şükürYanls mi tartmslar yani
Tartı bozukmuş demekki sevindim senin adına, ayda 800 gr güzel kilo almış maşallah bebişeEvet canim gecen ay 4700 du bugün baska bir doktora götürdüm 5500 cikti tartida icim rahat etti cok şükür
Sagol csnim icin rahat etmedi gittim yeniden tarttirdim baska yereTartı bozukmuş demekki sevindim senin adına, ayda 800 gr güzel kilo almış maşallah bebişe
Evet elini bastira bastira ciziyo sıpa yazin yapamam kundak çıkarmaya başlamam lazmaynen uyanıyor ve gözlerini çıkaracak sekılde kaşıyor. altını falan çiziyor.
bende yeni çıkarmaya başladım. çok rahattır emınım
Bide mamaya baslatacaklardi demi ay nasl bsy buEvet canim gecen ay 4700 du bugün baska bir doktora götürdüm 5500 cikti tartida icim rahat etti cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?