2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkide oyle ya dayisini cok seviyo ona cok gülüyor

Benmde gulesm geliyo bide gorsen nasl seviyo ben öyle sevemyrm başkasının yanında utaniyorm bağıra bağıra
Ay millet ne kadar rahat valla eltimin bebegi benimkinden küçük çocuğun kimin kucagunda oldugu belli degil akşam kv ye ciktim eltimler gelmisti kucaktan kucaga geziyo cocuk kp öpüyordu ben dedim baba yazik cicuga opmeyin dedim eltimin sesi çıkmıyor bile sonra birakti kp bisi demedi eltim cok fenasin diyo bana

[QUOTEçirilye, post: 46060273, member: 684309"]Zarali değil mi kanguru
yeni bebekler içinde varmış sanırım çok kullanan var bende emin olamadım[/QUOTE]
Bende cok seviyorum çok kurtarıcı ama bel yapılarına zararliymis ağırlık popoya veriyor hemde erkek bebegin cinsel organı içinde iyi değil diyorlar ne bilim ya[/QUOTE]
yakın yerlere markete giderken fln bebek arabası zor oluyor ben o anlarda kanguruya koymak istiyorum ama çok kararsızım

Fenalikla alakası yokki ben bile öpmeye kiyamiyorm kokluyorm öyle sap sap opmyrm daha miniciklrr mikrop kaparlar
Olsun sen yetersin ona
Yeter tabi en çok annesi dusunr

Fenalikla alakası yokki ben bile öpmeye kiyamiyorm kokluyorm öyle sap sap opmyrm daha miniciklrr mikrop kaparlar

Yeter tabi en çok annesi dusunr
Ben de aynısını dedim o soyleyenedi iste ben söyledim icimimi okudun diyoben de gozlerinden anladım dedimtabi baska kim düşünur canim onlari 9 ay tasimak kolaymi

[QUOTEseçiminde ost: 46075134, member: 231834"]aaa buda çok eğlenceliymiş inceledim
yanları katlanıyomuş
bnim gosterdiğim modeli bebek 3 seviyede kullanabiliyomuş
yatarak
oturarak ve ayakta
sesli müzikli ve topuda var[/QUOTE]
ben çok memnunum senin seciminde cok guzel bence

yeni bebekler içinde varmış sanırım çok kullanan var bende emin olamadım
Bende cok seviyorum çok kurtarıcı ama bel yapılarına zararliymis ağırlık popoya veriyor hemde erkek bebegin cinsel organı içinde iyi değil diyorlar ne bilim ya[/QUOTE]
yakın yerlere markete giderken fln bebek arabası zor oluyor ben o anlarda kanguruya koymak istiyorum ama çok kararsızım[/QUOTE]
Aynen bend e oyle istiyorum bazen o angarya arabalr hic cekilmiyor iste ama bebeklerimiz icn ne kadar iyi bilinmez herkes kullaniyor ama sikintili diyorlar korkuyorum

[QUOTE="evlat_kokusu, post: 46077119, memberBende cok seviyorum çok kurtarıcı ama bel yapılarına zararliymis ağırlık popoya veriyor hemde erkek bebegin cinsel organı içinde iyi değil diyorlar ne bilim ya[/QUOTE]
yakın yerlere markete giderken fln bebek arabası zor oluyor ben o anlarda kanguruya koymak istiyorum ama çok kararsızım[/QUOTE]
Aynen bend e oyle istiyorum bazen o angarya arabalr hic cekilmiyor iste ama bebeklerimiz icn ne kadar iyi bilinmez herkes kullaniyor ama sikintili diyorlar korkuyorum[/QUOTE]
Ama yakon mesafe market gibi yerlerden sorun olacagini sanmıyorum millet kac saat geziyor onlarla zaten bebegime acirim o kadar saat günah.

Merhabalar cis kaka gaz aynen devam. Rotarix adli asidan sonra iyice tufahlasti sindirim sistemi... Prospektusunu okudum asinin, 7. Gun kaka ile atiliyomus, 14 gune kadar surebiliyormus. Yesil kaka, yesillikli kaka, gurultulu kaka yapma, memede kaka yapma, mukuslu kaka, kopuklu kaka. karin gurultusu karin agrisi, hepsi mevcut minnosta. Burnuda cok tikaniyo asidan sonra istahsizligida hat safada. Atlatmaya calisiyoruz hastanedeki hemsilerin hepsi "benim cocugumda hicbisey olmadi" diyor. Acaba diyorum benim findiktada mi var besin alerjesi? Bu ara pek moda... Yarin asinin 14.gunu, 2-3 gun sonra gecmezse kakaya bi tahlil yaptirsammi acaba diyorum? Yoksa bu tuhaf kakalarin hepsi asi kaynaklimi? Doktor olabilir demisti bir hafta evvel. Kafayi bokla bozdum... Bende gavur olusu gibi bi bebek arabasi var, satin almadim bedavaya geldi atladik ama kullanamadim daha hic. Basit hafif bi bebek arabasina ihtiyacim var. burda paylasilmisti mor renk bi araba vardi hafifce. Neydi markasi ya @Surrender canim sen paylasmistin galiba?

Gecmis olsun tatlimm,az rahatlasaydi zeynepcik ya

yeni bebekler içinde varmış sanırım çok kullanan var bende emin olamadım
Kanguru kesinlikle hayat kurtarıcı eğer ergonomik bir model alırsanız hem size ağrı yapmaz hem de bebeğin sağlığı için bir sorun teşkil etmez

Bizde salı günü rotateq olduk 3 ay 1 haftalikti.salıdan beri Kakasi yeşil günde 1 2 kere kaka yapardı eskiden smdi her bezi batik.salıdan beri çok uyumak istiyor.kakasina uyaniyor.aşı resmen etkiledi yavrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…