2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aşıdan sonra kaka ile ilgili değişimler çok normal.
kakayı unut, yoksa kafayı bozarsın
memede kaka yapma bence kötü bişi değil. benımkı dogdugundan bu yana ara sıra yapar.
bizde sırf o yüzden begendıgımızı degıl, kullanışlı olan arabayı tercıh ettık.
http://www.hepsiburada.com/brion-mi...um.genel.pla&gclid=CIfp_MbzkMwCFUko0wodpy0MWw

Çok güzel görünüyo canım
Ben e bebekten disneyinkini aldım
Çok sevdi
150 den 100 e düşmüştü
Hangi modwl olursa olsun seviyo bebişler bence :)
Bu çok kullanışlı görünüyp
Fiyatı nasıl canım?

ütü mü, oda ne?

Offf ev temizliği yemek çamaşır utu misafirim gelecek yine bin parcayim üstelik yemeğe paşamın gaz yine çok fena kaka da yapamadı offf surda bir sigara iciyim daraldim
Misafiri normalde çok severim ama doğumdan sonra maddi manevi göçtüm müsafirden.şimdi de kaynanamls kaynım burda
Çocuğumla başbsşa kalmak istiyorum ben yaaaa

Bizde salı günü rotateq olduk 3 ay 1 haftalikti.salıdan beri Kakasi yeşil günde 1 2 kere kaka yapardı eskiden smdi her bezi batik.salıdan beri çok uyumak istiyor.kakasina uyaniyor.aşı resmen etkiledi yavrumu
kaka için dediklerinizi bebişleriniz aşıdan sonra mı yaptı?
iyi de benimkinde hep böyle kakalar. arada yeşil, yeşilimsi, köpüklü (gerçi bayadır köpüklü yapmıyor), gürültülü, emerken yapma falan.
mukuslu kakamızda oluyor.
ben mi çok gamsızım... ama çocuğum gayet sağlıklı. huysuz değil. ama bugün çok uyudu. hala uyuyor.
kakamızda bugün sessiz sakin çaktırmadan yapılıyor...
bir günü gününe tutmuyor yani..

Bu çok güzelmiş canım fiyatı ne kadar ben de alaçam da karar vermedim kucağa çok alıştı paşam bu gelişimi için de çok faydalı görünüyor

Bunun linkini atar mısun? Ben de almayı düşünüyorum :)

kızlar aldım ebebekten oyun halısını
eve geldim kutusuna açtım kurarken bile renklerinden dolayı olmalı ki agulamaya başladı
yavrum ya hiç oyuncağı peluşu vs yoktu kıyamam
çookk beğendim ben
dediğim gibi 3 seviyeli kullanıyosunuz
yeni doğanlar sırt üstü yatarak
oturmaya başlayanlar toplarla
yürümeye başlayanlarda yukardan topları hayvanarın içinden atıyor
müzikli ve ışıklı
ama müzik sürekli çalmıyor
ödül sistemli yapmışlar eğer bebek bi oyuncağa hızla vurursa yada çekerse ödül olarak müzik çalıyo ışık yanıyo
vuruş hızına göre sanırım müzikler farklı çalıyo
5 tanede oyun topu var
3 tane kalem pille çalışıyo
müzikleri 2 kademe kısa müzik uzun müzik ve ses seviyeside iki kademe
tek sıkıntısı halının ebatı ufak
iki tarafında oyuncak olduğu için oda ama zaten bebeğin boyuna göre bence
fiyatı 169 tl
ebebekte 150 tl üzerine 50 tl hediye çeki veriyo
yani 120 tl ye gelmiş oldu

https://www.e-bebek.com/oyun-dunyasi-jimnastik-merkezi-p-fpr-ccb70/

vallahi bende surun aldığından alacaktım ama görmediğim için cesaret edemedim
evde joie marka sallanan anakucağı var kalitesinden çok memnunum
aynı markanın bebek arabasını aldım geçen hafta
puset+bebek arabası travel sistem 399 tl ebebekte
bebek arabası 5.3 gram neredeyse bastonlardan bile hafif
bu arada bir kaç kişi kanguru sormuş
ben bebeğim yirmi günlükken kanguru aldım 80 günlükkende araba
kanguru avantaj var ama bebek sıkılabiliyo özellikle kapalı yerde dolaşıyorsanız avm vs sıcaktan ve sıkışıklıktan bunalıyorlar
ayrıca ne kadar ergonomik olsada size de rahatsızlık veriyo momfortbaby kullanıyrum bu arada

Emziren
Misafiri normalde çok severim ama doğumdan sonra maddi manevi göçtüm müsafirden.şimdi de kaynanamls kaynım burda
Çocuğumla başbsşa kalmak istiyorum ben yaaaa
kadinib evinde erkekte neymis hic dusunmuyorlarmi benim babam bile kalmiyo kayinda neymis gi dusunce yok rahat edemez diye dusunmuyorkar hic

Allah korusun kakada kan olacakmi diye bakiyorum devamli. Sanirim besin alerjisinde en sonunda kakada kanda oluyormus... Sonunda bozdum zaten kafayi bokla dedigin gibi Memnun musun peki arabadan? Dikine mi duruyo sanki? Yatirmamiz gerekmiyomu cocugu? Cok mu cahilim ne

Atom heart mother rotarix bildiğim kadarıyla 2 ve 5 ay arası.
rotateq 3, 5 , 7 ay.
seninki neden 3. ayda yapıldı? iyi arastırdın mı?
Doktor bunu uygun gordu, 3 ay 4 gunluktu ilk doz yapildiginda. Netten baktim prospektusune, ilk doz 16. Haftaya kadar yapilmalidir yaziyodu, bizimkine 14. Haftanin sonunda yapilmis oldu

Evet rota asisindan sonra basladi. Benimki 2 aksam karin agrisindan kivrandi. Onun disinda masallah huysuzlugu yok benimkininde. Emmede biraz sikinti var ne zaman emmeye calissa kaka geliyo ikinma falan emme yalan oluyo.. Gece uykusuda masallah... Suan oyun halisinda cildiriyo findik vallahi annemde boyle gorunce cok takiliyosun cok pimpiriksin diyo

Bebisin keyfi yerindeyse korkma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…