- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.061
Ben de aynı fikirdeyim ama karşumdakilerde fikir yok insan bari bi hafta kalur 9 gece ne yaaaEmziren
kadinib evinde erkekte neymis hic dusunmuyorlarmi benim babam bile kalmiyo kayinda neymis gi dusunce yok rahat edemez diye dusunmuyorkar hic
Allah korusun kakada kan olacakmi diye bakiyorum devamli. Sanirim besin alerjisinde en sonunda kakada kanda oluyormus... Sonunda bozdum zaten kafayi bokla dedigin gibiMemnun musun peki arabadan? Dikine mi duruyo sanki? Yatirmamiz gerekmiyomu cocugu? Cok mu cahilim ne
Doktor bunu uygun gordu, 3 ay 4 gunluktu ilk doz yapildiginda. Netten baktim prospektusune, ilk doz 16. Haftaya kadar yapilmalidir yaziyodu, bizimkine 14. Haftanin sonunda yapilmis oldu
Afedersin ama yuh yani dusuncesiz insanlarBen de aynı fikirdeyim ama karşumdakilerde fikir yok insan bari bi hafta kalur 9 gece ne yaaa
kaynının ne işi var yaa..Misafiri normalde çok severim ama doğumdan sonra maddi manevi göçtüm müsafirden.şimdi de kaynanamls kaynım burda
Çocuğumla başbsşa kalmak istiyorum ben yaaaa
ay evet o ıkınma yok mu.. büyük insan gibi ıkınıyorlar yani benimki öyle. kıpkırmızı oluyor çocuk. onuda yaptıktan sonra yapıyor. diyorum, zorlama çocuğum zorlama.. :)Evet rota asisindan sonra basladi. Benimki 2 aksam karin agrisindan kivrandi. Onun disinda masallah huysuzlugu yok benimkininde. Emmede biraz sikinti var ne zaman emmeye calissa kaka geliyo ikinma falan emme yalan oluyo.. Gece uykusuda masallah... Suan oyun halisinda cildiriyo findikvallahi annemde boyle gorunce cok takiliyosun cok pimpiriksin diyo
Aynen. Atesi mateside yok zaten.Bebisin keyfi yerindeyse korkma canım.
Evim cok sicak. Guney cephe. Kisa kollu body ve ayaginda bir corapla durdu bugun, aksam serinleyince uzerine pijamasini giydirdim bide ince corap daha giydirdim. O kadarOfff çok sıcakkkk İstanbul. Ne giydirmeli bebislere suan?
Sorma ya... Doktora gitmemek icin direniyorum istekakada kandan da korkma. evet arabamdan memnunum
4 ya da 5 kademe yatıyor. yatmasa zaten olmazdı :=)
bir şey ya vardır ya yoktur. bu doktorun hepsi ayrı telden çalıyr
Aynen bende oyle diyorum. Once memeni em sonra yapsana cocugumay evet o ıkınma yok mu.. büyük insan gibi ıkınıyorlar yani benimki öyle. kıpkırmızı oluyor çocuk. onuda yaptıktan sonra yapıyor. diyorum, zorlama çocuğum zorlama.. :)
Canım bugün doktordan geldim gece uykusu çok önemli 8 saate kadar uyursa uyandırma dedi ama bizimki hiç o kadar uyumuyorGüzel annişler merhaba size birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
Benim bebiş 8 nisanda üç ayını doldurdu. Şu son ili gündür yeni huylar çıkardı. Normalde akşam yedide yatar 22.30 da kalkar mama yer sonra 01.30 da kallar mama yer sonra 03.00de kallar mama yer sonra 05.30 da kallar mama yerdi. Ama iki gündür sadece iki kere kalkıyor. Gümdüz uykusu olmadığı için uyandırmak istemiyorum. Akşam sekizde yatıyor gece 12.30 da kalkıp mama yiyor. Sabaha karşı kalkıyor bir de( 5.00 -5.30 gibi.) Sonra gözler cin gibi az sohbet istiyor. Yedi buçuk seki gibi tekrar uyutuyorum ama yarım saatten fazla uymuyor gündüz.
Şimdi sorum şu
Gece uykusunda kaldırıp mama yedirmeli miyim? Aç açına uyumasına üzülüyorum ama uyumasını da istiyorum. Mesela şuan dörtten beri uyanığım ama ona kıyıp uyandıramadım kuzumu. Çok acıksa uyanır diye de düşünüyorum büyüdü artık diyorum ama bir taraftan da bir sorun mu var diye endişeleniyorum.
Ikinci sorum da şu
Bebişimin yine iki gündür parmağını emdiğini görüyorum. Gece şapırtısına uyandım bi de baktım tatlı tatlı parmak emiyor. Gündüz de gördüm bir iki defa uyutmaya çalışırken... sizce buna engel olmalımıyım? Kimisi çok güzel demiş 3-4 yaşına kadar sorun degil ama sonra engellemeliymişiz. Kimi de en başından engelemek gerek sonradan zor oluyor demiş. Doktora gitsem soracam ama daha çok var gitmememize ondan sizlere danışmak istedim.
Parmak emen çocuk gece çok uyanmaz uyanır geri uyur diyorlar acaba ondan mı bu böyle uyur oldu.
Cevaplarınızı tecrübelerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok öptüm yavrularınızın avuçlarını koklaya koklayaaaa
Sevgilerrrrr
Benimde güney batı cephe. Yazın kara kara düşünüyorum napcaz diye.geçen yaz klimalarla rahattim.bu yaz çocuğu çarpar mi endişesi. PuffffEvim cok sicak. Guney cephe. Kisa kollu body ve ayaginda bir corapla durdu bugun, aksam serinleyince uzerine pijamasini giydirdim bide ince corap daha giydirdim. O kadar
Aynen izmirde yaşıyorum dün felaket sıcaktı yaz dan nefret ediyorumBenimde güney batı cephe. Yazın kara kara düşünüyorum napcaz diye.geçen yaz klimalarla rahattim.bu yaz çocuğu çarpar mi endişesi. Puffff
Canim anne babanın bazari çok degerokuyun bol bol bende oyle ddim benimkide uyumyyo artik valla nazar yok diyorlar ya bal gibi de varSaka gibi bi gece gecirdim! Bebek resmen geceyi gunduz etti,zorla uyuyp hemen uyandi gecenin basinda,ardindan emip kucagimda 2saate yakin yatti yatagina aldim uyandi . Ardindan emdi yine kucagimda bu saate kadar uyudu. Anlamiyorum esimle ben cok som agizliyiz,uyuyo dedik dedik uyutmadi cocuk
Ne guzell keşke bende gezebilsem en uzak arka sokağa kadar gidebilirimKizimla tatile çıktık. . Ankaradan balıkesir ordan da kirklareline geçicez.. İnşallah huysuzlanmaz:)) baya yorucu olacak çünkü onun icinde:)
Canim anne babanın bazari çok degerokuyun bol bol bende oyle ddim benimkide uyumyyo artik valla nazar yok diyorlar ya bal gibi de var
Yeğenini özlemişkaynının ne işi var yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?