- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #90.681
Sessiz sessiz iccekeker aglama gulme aylardir var. Bu baska bir yeri agriyor gibi birden agliyor acı acı derler ya aynı oyle. Gece kucaga aliyorum mecbur.Ruya görmeye bu ay mı başlıyorlarmış? Benimki nerdeyse son bir aydır uykusunda ağlıyor bazen. Ama öyle böyle bi ağlama değil. Sessiz sessiz içini çeke çeke öyle bi acıklı ağlıyorki içim parçalanıyor
Çok hareketliler canım pasa da durmuyor kıpır kıpırkıyafet değiştirmek çok zir oluyor durmuyor yerinde uyurken de beşiğe çarpar eli kolu diye ben hep kundak yapıyorum sadece kolları içerde uyuduğu gibi kalıyor en güvenilir bu sanırım biraz daha büyüyene kadar
Sessiz sessiz iccekeker aglama gulme aylardir var. Bu baska bir yeri agriyor gibi birden agliyor acı acı derler ya aynı oyle. Gece kucaga aliyorum mecbur.
Sorma ya ne yapalim diye ugrasirken hergun ayri bir sey. Ustunu giydirirken agliyor zaten. Coraplarini cekistiriyor ter icinde kaliyor. Sevincli oluncada kizincada ciglik atiyor bi bayaga bes on dakika suruyor sesi kisilacak . Kundagi 3 ay zor yaptim kundakta durmuyor kivraniyordu. . İyice hircinlasiyor.Ya çok fena huylari değişiyor mis. Ben anneme gidip geldiğime yoruyordum ama bakıyorum herkesin bebeği yeni yeni adet edinmiş. Hiç uyku problemi yoktu benim kızımın eve geldiğimden beri zor uyutuyorum kendini ayağımdan atmaya çalışıyor. Gecenin yarısı uyanıyor gündüz gibi davranıyor. Güne 5te başlamak istiyor zorla uyutuyorum. Perişan etti beni
1 yemek kasigi ile yapıyorum ben ama dün baya katı yaptim koyu muhallebi kivami tavuk göğsü gibi diyim. Daha iyi yedi. Doktor koyu yapın cigneyip gevelemeyi öğrensin dedikaşık maması
İştahlı demekki cnm kilosu nasıl? Benim kızım 7300 fln ancak yiyebiliyor o da türlü çeşitli türkü ve şarkılarla yanına oyuncak takviyesiyleBizimki 3 kaşikla doymuyo acaba bizimki mi anormal
Benimde bebişim 8 de yatar sabah 6ya kadar 2 3 kere uyanır karnı doyar uyurdu. Bir haftadır aynı senin bahsettiğin gibi gece uyanıp uyumak bilmiıyor. Artık pes edip bebek arabasına koyuyorum öyle uyuyor. Ağlama sıZlamada yok uyku çok ama dalamıyor ne zaman geçecek acep bu dalgalanma. 22 ocak doğumlu bu arada kızım.Ya çok fena huylari değişiyor mis. Ben anneme gidip geldiğime yoruyordum ama bakıyorum herkesin bebeği yeni yeni adet edinmiş. Hiç uyku problemi yoktu benim kızımın eve geldiğimden beri zor uyutuyorum kendini ayağımdan atmaya çalışıyor. Gecenin yarısı uyanıyor gündüz gibi davranıyor. Güne 5te başlamak istiyor zorla uyutuyorum. Perişan etti beni
16 ocak bizde çok fark yok arada. Benimkide 9da yatar 7de kalkardi. 3-4 kere uyanırdı. Şu an karman corman. 3gecedir tırnak kesmeye çalışıyorum. Her denememde uyanıyor. Uyanıp gülüyor bi de sapsalBenimde bebişim 8 de yatar sabah 6ya kadar 2 3 kere uyanır karnı doyar uyurdu. Bir haftadır aynı senin bahsettiğin gibi gece uyanıp uyumak bilmiıyor. Artık pes edip bebek arabasına koyuyorum öyle uyuyor. Ağlama sıZlamada yok uyku çok ama dalamıyor ne zaman geçecek acep bu dalgalanma. 22 ocak doğumlu bu arada kızım.
inş. ayın 24 ünde hemşire aşıya çağırdı. 28 inde izinde olacakmısAnladim canim. Ilk dis ciktiktan sonra digerlerinde daha az sikinti oluyormus diye duydum :) ilkini bi atlasaydik...
Ya bence çok ii. Kizim 7.5 kilo 3ude 4ude oluo . Kokusu guzel deil. Tek sorunu o.Kızlar bi sorum var. Kızımın bezleri bitmek üzere. Aktif bebekten memnun kalmadım lastiklerdeki koku yüzünden. Acil bi karar vermem lazım. Premium care kullanıp memnun olan var mı? 3numara kullanıyoruz bu arada.
bende dün normalınden azcık daha koyu yaptım.. bazılarımız bebeklerı obur sanırım1 yemek kasigi ile yapıyorum ben ama dün baya katı yaptim koyu muhallebi kivami tavuk göğsü gibi diyim. Daha iyi yedi. Doktor koyu yapın cigneyip gevelemeyi öğrensin dedi
Kilosunu söylemeyimİştahlı demekki cnm kilosu nasıl? Benim kızım 7300 fln ancak yiyebiliyor o da türlü çeşitli türkü ve şarkılarla yanına oyuncak takviyesiyle
Sanirim fazlabende dün normalınden azcık daha koyu yaptım.. bazılarımız bebeklerı obur sanırım
benımkı de 3-4 kere emiyor canım. bence karnı tok bile olsa anneyi istiyor, buna eminim artık.Gece 3-4 kere emiyor ama kendini kandırıyor..güzel emse belki 2 ye iner..sabah yatarak emziriyorum uyanık olıyor..sonra zati meme pert..öğlene dolmuyor ,mama veriyorum,göğüs doluyor öğle uykusunda işte en iğrenci ayakta hafif tempolu salla salla em em ııı ıı uyuyu derken emiyor..sonra birdaha emeer uyanınca ...işte akşama kadar eğlence niyetine oynar durur..okkalı emmeler 6 yı gecmez..gece de dahil..
ben memnunum. kaç kilo bebek?Kızlar bi sorum var. Kızımın bezleri bitmek üzere. Aktif bebekten memnun kalmadım lastiklerdeki koku yüzünden. Acil bi karar vermem lazım. Premium care kullanıp memnun olan var mı? 3numara kullanıyoruz bu arada.
16 ocak bizde çok fark yok arada. Benimkide 9da yatar 7de kalkardi. 3-4 kere uyanırdı. Şu an karman corman. 3gecedir tırnak kesmeye çalışıyorum. Her denememde uyanıyor. Uyanıp gülüyor bi de sapsalAcaba Atom heart mother in dediği şu fırtınalı günlerde miyiz?
Insan bir dakika ayrilmak istemiyor. Kendi annem dahil kimseye guvenemiyorum .bende eylulde baslicamUmarım fırtınalı günlerdir ve geçer ağustos sonu işe başlıcam şimdiden kara kara düşünüyorum o fırtınalı günler ya hiç bitmezse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?