- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #91.241
Bende bilmiyorum ya neden emmiyolar... Saga sola bakmaktan oyun oynamaktan meme istemek aklinin ucundan bile gecmiyo bizimkinin. En guzel uykuda emiyor. emmeyince kendini reddedilmis hissediyosun... 3. Aydan beri mucadele veriyorum cisrikcim, biraksa elli kere birakirdi bi pes etmemi bekliyo benimkide.. emen cocuk candir bak sutleri bitirdi iste cadi...
Ben de daha hiç kesmedim kendi kiriliyoben kaçırdım mevzuyu yaa..okudum bişeyler ama tam çözemedim yinede.
aman neyse..
keyifler kaçmasın.
bişey sorcam size hanımlar... bebişinizin ayak tırnaklarını kesiyor musunuz? ben hiç kesmedim daha..
Tam oturmuş he
Masallah canim aman nazar degmesin...Emen cocuk dedigin gbi vallahi.. Sen de birakma zaten devam et gittigi yere kadar artik:) zeyno hanimin dikkati baska yerlerde dimek:)
Ben de esime diyorum ki Alp uzgunken,kizginken,mutluyken,uykuluyken, uyanmisken.. Kisacasi her an emmek istiyoremmek istedignde bi goreceksin ama ayakta duruken birden egilir,yalamaya baslar,totoyu diker boyle :) gozler de mayisik.. Bazen bi dk gec veriom guluyorum haline haha o da sinirlenio ama
Aynen daral geldi bide aglamasiNabiyonuz ?Devamli bi doyurma ve uyutma telasi degil mi? Cok daraldim ya
Oruc tutuyonmi kiz ?
nasıl hoşuna gitmişKaynana biber dolmasi yapmis esim gececi uyandidik yemek ye diye.. Neyse esim yemegi yedi sonra dedi ki :
Bunu sen yapmamissin tadi kötü olmuş cunku dedi
Cok pis ruhumu okşadı
hadi bakalımGazam mübarek olsun
Altını değiştirdim..karnı tok..
Yatağına attım.dönencenin ışığını açtım..şuan müzik dinliyip oyucak izliyor
Acaba kaç saat sonra uyucak ve kazanan kim olacak...
valla ben desteklı uyuttugum için sır sayılmaz belkıKızlar banada sırrınızı söyleyin nasıl uyutuyorsunuz
Ben de daha hiç kesmedim kendi kiriliyo
Tam oturmuş he
Boşver bana kalsın sörrvalla o çünkü..yü çok merak ettım.
Evet hoşuma gitti ciddennasıl hoşuna gitmiş
Kaynana biber dolmasi yapmis esim gececi uyandidik yemek ye diye.. Neyse esim yemegi yedi sonra dedi ki :
Bunu sen yapmamissin tadi kötü olmuş cunku dedi
Cok pis ruhumu okşadı
Evet hoşuma gitti cidden
Zaten bunu daha öncede söylemişti ama uzun süre duymamistim
Esim benle evlendiginde patates kizartmasi disinda yemek yemezdi benim sayemde yiyorannesi tabi bi kere dedi benim yemeklerimi yemezdin elin kizi yapinca yiyon dedi ben altta kalor miyim .. Senin yaptiklarin guzel degilmis demekki ondan yemiyormus dedim
Demir damlasını sorunca altıncı ay tahlil yapıcaz dedi sevindim ben de ne güzel mantıklı bi doktor diye ama dedi altınvı aya kadar pekmez ver sulandurıp .hiç bilimsel gelmefi bana su bile vermediğim çpcuğa pekmez vermekIki tavsiyesi neydi canım merak ettim bende yine mecbur ata sagliga gidicem artık ,muayeneyi güzel yaptı bizdede ama biraz ilgisizdi sanki yada ilk gitmemdi ondan ikincide anlayacağım bakalım
Toktorlar eski toktorlar gibi değil..Demir damlasını sorunca altıncı ay tahlil yapıcaz dedi sevindim ben de ne güzel mantıklı bi doktor diye ama dedi altınvı aya kadar pekmez ver sulandurıp .hiç bilimsel gelmefi bana su bile vermediğim çpcuğa pekmez vermek
Seminerlerde ojuka gidicem dedim.sütümü nr zaman sağayım dedim.anne sütü sulu.kaşıkla akabilir.bir öğün msma versinler dedi.ben şok böyle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?