2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Emen cocuk dedigin gbi vallahi.. Sen de birakma zaten devam et gittigi yere kadar artik:) zeyno hanimin dikkati baska yerlerde dimek:)

Ben de esime diyorum ki Alp uzgunken,kizginken,mutluyken,uykuluyken, uyanmisken.. Kisacasi her an emmek istiyor emmek istedignde bi goreceksin ama ayakta duruken birden egilir,yalamaya baslar,totoyu diker boyle :) gozler de mayisik.. Bazen bi dk gec veriom guluyorum haline haha o da sinirlenio ama

Masallah canim aman nazar degmesin... Benimkide iste anca uykuda mutlu ediyo annesini :) ama uyanikkende vazgecmis degilim henuz, 5 dk dahi olsa emziriyorum devami sarkilar turkuler oyunlar.. Artik gittigi yere kadar...

nasıl hoşuna gitmiş
Evet hoşuma gitti cidden
Zaten bunu daha öncede söylemişti ama uzun süre duymamistim
Esim benle evlendiginde patates kizartmasi disinda yemek yemezdi benim sayemde yiyor annesi tabi bi kere dedi benim yemeklerimi yemezdin elin kizi yapinca yiyon dediben altta kalor miyim .. Senin yaptiklarin guzel degilmis demekki ondan yemiyormus dedim

Iki tavsiyesi neydi canım merak ettim bende yine mecbur ata sagliga gidicem artık ,muayeneyi güzel yaptı bizdede ama biraz ilgisizdi sanki yada ilk gitmemdi ondan ikincide anlayacağım bakalım
Demir damlasını sorunca altıncı ay tahlil yapıcaz dedi sevindim ben de ne güzel mantıklı bi doktor diye ama dedi altınvı aya kadar pekmez ver sulandurıp .hiç bilimsel gelmefi bana su bile vermediğim çpcuğa pekmez vermek
Seminerlerde ojuka gidicem dedim.sütümü nr zaman sağayım dedim.anne sütü sulu.kaşıkla akabilir.bir öğün msma versinler dedi.ben şok böyle canım

Toktorlar eski toktorlar gibi değil..

Ezberci çoğu..her çocuk özeldir..internet olmasa yutucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…