- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #92.541
hay ağzına sağlıkkYeterki yesinler, biz anne baba olarak cok istahliyiz bize cektiyse keyifle yemek yer.
Aksamlari masal okumaya basladiniz mi? Anlamasa bile simdi baslamak kelime hafizasi icin cok iyiymis. Ben dun aksam denedim ve sanirim hosuna gitti.
Ah lollaa ahhh aklima ne geldi yazini gorunce..hani mahallelerde yasli teyzeler vardirya iyi bilirsin.biri bisi der o teyzeler yanina iki katar olayi carptirir oyle anlatir.nedense sende onu gordum cok guldurdun beni..hayal dunyana hayran kaldim.sorun nickini caldim diye 3 gun uzaklastirma aldim ha :) duyda inanma gul gecc :) :) ee daha sonra ne olduu anlat anlat heyecanli oluyo:)Sec zeyno111 oldy
Sörün nickini çaldj.
Uzsklaştırma aldı üç gün
Habrrin yok mu?
çok sağol canım avadoku mevsimi bilmiyordumSağol canım
Avokado şimdi yok galiba ilkbahar onun zamanı diye biliyorum ama bir markette denk geldi bende aldım vermek istiyodum zaten
Facebookta blw Türkiye diye kapalı bi grup var ben ordan çok güzel bilgiler edindim
O yüzden kitap almaktan vazgeçtim sende bak istersen
Öğürmede de ona kadar sayıyosun yavaş yavaş o sürede çıkarıyor
Eğer çıkaramazsa nefes alamazsa ilkyardım videosu izlemiştim onu yapacaktım ama gerek kalmadı şükür
Canim ben secmurat nickimi degistirdim.artik kimseyi begenmiyorum..evet whatshap grubu kurduk neslide grupta ordan konusuyoruz
Sec zeyno111 oldy
Sörün nickini çaldj.
Uzsklaştırma aldı üç gün
Habrrin yok mu?
Canim telefonda grup kurduk whatsapptan mesejlasiyoruz sekiz kisiyiz bizbize yetiyoruz gerek görmüyoruz buraya srada bakıyorum guzel bilgiler olunca okuyorum secmurat davet ettigi icin guruba biti şikayet etti ban yedi ama acildi su anda kimsenin ismini caldugi icin yemedi o bani csnim yinedde girdukve yazarim ben sana
Ah lollaa ahhh aklima ne geldi yazini gorunce..hani mahallelerde yasli teyzeler vardirya iyi bilirsin.biri bisi der o teyzeler yanina iki katar olayi carptirir oyle anlatir.nedense sende onu gordum cok guldurdun beni..hayal dunyana hayran kaldim.sorun nickini caldim diye 3 gun uzaklastirma aldim ha :) duyda inanma gul gecc :) :) ee daha sonra ne olduu anlat anlat heyecanli oluyo:)
Birsey olmaz canim bosver sen sebebiyet vermedin buna calindi demesine kizdi sec bukadar basver sen dikma caniniinanın şuan sorduğuma çok pişman oldum ya
durduk yere ortamda bir gerginliğe sebebiyet vermek istemiyorum
yaşadığımız bunca zorlu ve stresli günler içinde rahat olabildiğimiz tek alan burası
kimsenin tadı kaçsın istemem
geçen hafta tatilde olduğum için takip edemedim
döndüğümde sadece sörün üyeliğinin pasif olduğunu görmüştüm
hatta birileri herkes ban yiyo demişti
başka kim var diye sormuştum soru öyle havada kalmıştı cevap gelmedi kimseden
şimdide nesli ve secmuratın olmadığını farkedince sorayım dedim
keşke sormaz olaydım
Nesli can sin sen yaBirsey olmaz canim bosver sen sebebiyet vermedin buna calindi demesine kizdi sec bukadar basver sen dikma canini
ayıcıklıyı diş kaşıyıcı nıyetıne kullanabılırsın.sör zaten bence o emziği doğuştan almalı yoksa şu ezik başlı olana alıştıklarında diğer top gibi olanı alamıyorlar
çünkü benimki istememezlik etmedi
ağzına veriyorum tam cokcok yapacak pat fırlıyo ağzından
emmeye çalışıyo çocuk yani ama ağzına oturmadı
biz bunu kullanıyoru
hem emzik kısmı hemde dışı tam oturuyor ağzına kavrıyo kenetliyo resmen
ayıcıklıyı eğer doğuştan verseydim olurdu
olan 30 tl ye oldu işte
Sende caniiimmNesli can sin sen ya
heee evet olabilir ya haklısınnnayıcıklıyı diş kaşıyıcı nıyetıne kullanabılırsın.
sahi sen neden surrender yaptın adını, ben cok merak edıyorum? madem adım geçti sorayım dedimAh lollaa ahhh aklima ne geldi yazini gorunce..hani mahallelerde yasli teyzeler vardirya iyi bilirsin.biri bisi der o teyzeler yanina iki katar olayi carptirir oyle anlatir.nedense sende onu gordum cok guldurdun beni..hayal dunyana hayran kaldim.sorun nickini caldim diye 3 gun uzaklastirma aldim ha :) duyda inanma gul gecc :) :) ee daha sonra ne olduu anlat anlat heyecanli oluyo:)
hepsı aynı bunların bu zamanlarda :=)ohh keyifler yerinde maşallahhh
bu minnoşlar birbirine benziyo yaa
heee evet olabilir ya haklısınnn
çok mersii
Sonunda soymussun bidigi
dısardan geldık. evde altına tayt gıydiriyorum. ama artık tek kat gıyıyoruzSonunda soymussun bidigi
Canimmm sen daha ordamisin ben seni anlamissindir dedimsahi sen neden surrender yaptın adını, ben cok merak edıyorum? madem adım geçti sorayım dedim
Sahi aklima bi soz geldi madem geldi zeki sör e sorayim ne demek sence bu ALMA MAZLUMUN AHINI CIKAR AHESTE AHESTEsahi sen neden surrender yaptın adını, ben cok merak edıyorum? madem adım geçti sorayım dedim
zeyno, kalbini kırmamak adına bişi demıyorum. neden açık olmuyorsun? sandıgın kadar zekı degılımdır belkı.Canimmm sen daha ordamisin ben seni anlamissindir dedimsör dedim akilli insan dedim anlar o dedim..sasirttin simdi beni
buradan cıkan nedir? banlanmamı diyorsan ilk defa ban yemıyorum . sürekli yerım banı .Sahi aklima bi soz geldi madem geldi zeki sör e sorayim ne demek sence bu ALMA MAZLUMUN AHINI CIKAR AHESTE AHESTE
Zeki insan degilim deyip kendine hakaret edici bisey deme mazallah banlanirsin falan.bak bana sana hiiic hakaret ediyomuyumzeyno, kalbini kırmamak adına bişi demıyorum. neden açık olmuyorsun? sandıgın kadar zekı degılımdır belkı.
çoğu kişide nedenını merak edıyor bildiğim kadarıyla.
Bunada şükürdısardan geldık. evde altına tayt gıydiriyorum. ama artık tek kat gıyıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?