2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Burasi kim hakli kim haksiz platformu degil. Bilgilenmek. Sorunlari birlikte paylasip cozum bulmak icin burdayim. Tekrar ediyorum canımdan öte CAN dan icin burdayim. İllaki biri birinin tarafini tutmak zorundada degil. Onu hakli bulan bana yazmasin diye birsey olamaz .
Eskileri surekli acip birbirine dusurmeyelim anneleri. Zaten sicakta bebislerimizle ter icinde kaliyoruz. Birbirimizden yararlanmak icin burda olalim. Birbirimize duşurmek tartismak icin degil. yada gaza getirmek.

hımm.eğer her şey dediğin gibi geliştiyse cisrikcim haklısın bencede tavır almak hoş değil açık olmak şart

hemi kızzz
daha erken dimii
ya zaten ne yicekki çocuk başlasa bile bugün uyumuşken minnoş biraz araştırdım yine blw
bir aydan fazla süre mideye bişey inmiyo diyo millet

Mrb anneler..benim de 14 ocak doğumlu bi kızım var.direk konuta girmiş olacağım ama hiç iyi deilim lohusalık depresyonu mu yoksa benim hormonlar mı beynim bilmiyorum ama kızımı kvalide den çok kıskanıyorum hiç ona veresim gelmiyo. .ki kendisi çok iyidir..bebekten sonra böyle oldum ..eylülde işe başlayacağım o bakacak..uykularım kaçıyo. .bunları yaşayan atlatan var mı

Sağol canım. Aklıma takılan bişi olursa danışırım

ben net insanımdır. onunla konusan benımle konusmasın!

Çok ilginçtir ki benim yigenim 7 yaşında ve kitap aşığı ve ödev vs ders çalışmak olsun aileside çalışmaktan oturup kitap okuyan birileri değil kolej de okuyor ve 15 kişilik özel yetenekli öğrenciler arasında peki bu çocuğa nereden geliyor anlamıyorum kampa gider 3 günlüğüne kitap vs götürür geçen yıl karekok leri öğrendi yaşıtları toplama çıkarma yaparken

Birbirine düşmek degil sorun ortada..
Ben olsam bende ayni tavirda olurdum.. Hangimiz burda biri sikayet ettigi icin ban yedik..yesekte kimseyi suclayamayiz..yesekte burda olan insanin nickini almayiz mesaj yollarcasina.. Neden Ali veya veli degil de surrender nicki.. Benim kimseyle sorunum yok. Ama yazdiklarim bu taraftan okunan.. Benimde burda whatsapp tan konustugum insan var ama biz kk yi hic konusmuyoruz!

Birbirine dusurmek dedin ben yazmistim o msji. Bizde kk yi konusmuyoruz zaten. Kk yi konusmak icin grup kurmadik. Biz derken cogul konusuyorsun. Ben kendi adima msj attim. Digerlerinin fikrini bilmiyorum. Birbirine dusurmek derken bir kişinin msjindan sonra boyle oldu. Cvp yazmak istiyorsa duzgun sekilde yazabilir. Buralara gelmezdi . Lafi atti herkes yorum yaziyor. Kim kiminle konusuyo konusmuyor beni ilgilendirmiyor zaten. Karsi tavir aldigimi sakin düsunme .

Burdan tavir almişsın gibi görünüyor ama .zira ben senin hiç surrenderin konusmalarini alintiladigini görmedim.. Ayrica kimseyle tartismak icin bunlari yazmadim.. Buradan görünenleri yaziyorum

Burdan tavir almişsın gibi görünüyor ama .zira ben senin hiç surrenderin konusmalarini alintiladigini görmedim.. Ayrica kimseyle tartismak icin bunlari yazmadim.. Buradan görünenleri yaziyorum
Alinti yapmam icin bilmem yada benimde ayni seyi yapmam yada soru sormam lazim. Begenilerim var ama kimlerden alinti yaptiklarimi tam hatirlamiyorum cok isimlere takilmiyorum cunku. Sur e karsi bir tavrim olamaz okumadam begenmezdimde. Simdi istemiyor zaten kendi bilir. Sadece gruplasmayalimki soru sordugumuzda yardima ihtiyac duydugumuzda ortada kalmayalim istiyorum. Ayirim yapsam kk da olmam zaten ., İstedigini dusunebilirsin ama.

değil mi ? git grubunda yaz çiz hala neden buradasın ?

Şu grubu kuranın profil adresini bana yollayın da ben gerekeni yapayım

Şu grubu kuranın profil adresini bana yollayın da ben gerekeni yapayım
zeyno111
banlandı ben kıbledım sandı. kaldı kii kib yapmak ıstesem yaparım
kimseden korkum yok! şimdi görsün etıket yapıyorum adını . iftira attı durdu
kullanıcı adımı bile aldı, sonra degıstırdı.

zeyno, bak canım ben böyle açık açık yaparım. kımseyı kendıne benzetme

hemi kızzz
daha erken dimii
ya zaten ne yicekki çocuk başlasa bile bugün uyumuşken minnoş biraz araştırdım yine blw
bir aydan fazla süre mideye bişey inmiyo diyo millet

Evet 1.5-2ay deneme suresiymis. Tadiyo iste alisiyo. Ama zaten anne sutu temel besin kaynagi olmaya devam ediyor,o nedenle endiselenmeye gerek yok:) sut icmese de devam sutu iciyorlar hiuf..:)

Ay türkçeni seveyim senin
Ben sörün nickini çaldı diyw uzaklaştırma aldı demedim
Sörün nickini çaldı nokta
Üç gün uzaklaltırma aldı nokta
İçin diye bağlamadım
İyi oku mesajları!!
Ben sana gülüyorum ve geçiyorum
İmza : mahallenin dedikoducu yaşlı teyzesi
Malzeme vermiycektin
Ben olmayan bişeyi söylemedim
Bir yıldır forumdayım kimseyle polemiğe girmedim bilen bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…