- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #92.581
hımm.eğer her şey dediğin gibi geliştiyse cisrikcim haklısın bencede tavır almak hoş değil açık olmak şartBen de yorum yapmak istiyorum. Secmurat banlanmasina sebep olanin surrender old dusundugu icin-fark edilmek adina nicki i surrender yapti diye dusunuyorum sahsen. Ama secil sen oyle sandin ve aciklamani aldin,uzatiyorsun sanki..icinde hala suphe kalsa dahi boyle atismalar icine girmemek daha dogru degil mi..
Ayrica banlanmama sebep olan sensin surrender derken cok kolay dedin ama neden adini surrender yaptin diye sorulunca cvp vermiyorsun. Ben nolursa olsun senin art niyetli oldgnu dusunmuyorum ama surrenderin ustune geldigini dusunuyorum canim. Neyse sknti soyle bitsin
hemi kızzzHiuf kiz daha oturmasi erken zaten.. 6ayda baslancak ama oturamazsa dahaerteleriz sknti olmazhem bazilari 6aylik olsa dahi hazir olmuyor ek gidaya. Belki tutamicak bile,agzina goturemicek.. Zamanla alisacak:) o yuzden her sey vakti zamani gelince olur,bebeleri takipte olcezz :)
Sağol canım. Aklıma takılan bişi olursa danışırımhayırlısı canım
erkenden hazır olsun son güne bırakma dediğim gibi
hangi taşıma ile gideceksiniz bilmiyorum ama
ister uçak ister araç olsun mutlaka minik bebek yastığı al yanına çünkü kucakta tutarken çocuk perişan olabilir yastığı dizlerime koyup yatırdım ben
emzirmekte iyi oldu böylelikle
bebek taşıyıcın varsa yanına al mutlaka lazım oluyor
emzik kullanıyorsa evdeki tüm emziklerini al yanına çünkü atıyo fırlatıo en olmadık yerde yıkamak işkence
ulaşabildiğin en yakın yerde olsun emzik bez ıslak mendil
yarımdıcı olabileceğim başka şeyler varsa seve seve canım
ben net insanımdır. onunla konusan benımle konusmasın!Burasi kim hakli kim haksiz platformu degil. Bilgilenmek. Sorunlari birlikte paylasip cozum bulmak icin burdayim. Tekrar ediyorum canımdan öte CAN dan icin burdayim. İllaki biri birinin tarafini tutmak zorundada degil. Onu hakli bulan bana yazmasin diye birsey olamaz .
Eskileri surekli acip birbirine dusurmeyelim anneleri. Zaten sicakta bebislerimizle ter icinde kaliyoruz. Birbirimizden yararlanmak icin burda olalim. Birbirimize duşurmek tartismak icin degil. yada gaza getirmek.
Çok ilginçtir ki benim yigenim 7 yaşında ve kitap aşığı ve ödev vs ders çalışmak olsun aileside çalışmaktan oturup kitap okuyan birileri değil kolej de okuyor ve 15 kişilik özel yetenekli öğrenciler arasında peki bu çocuğa nereden geliyor anlamıyorum kampa gider 3 günlüğüne kitap vs götürür geçen yıl karekok leri öğrendi yaşıtları toplama çıkarma yaparkentatildeyken şöyle bir tablo ile karşılaştım
sonuçta tatil dimi
eğlenme dinlenme keyif bla bla...
hele çocuklar içinnn... okuldan kaçış ,oynama, su,havuz deniz ,çığlık, patırtı ,gürültü
ötesi yok değil mi?
peki ben ne gördüm. otelden havuza doğru ilerleyen 2 çocuklu bir aile.
aramızdaki mesefa azalınca farkettim ki biri 12 yaşlarında erkek biride neredeyse 8 yaşlarında kız çocuğu.
2 sininde ellerinde kitapdeniz tarafına doğru ilerliyorlar
şaşırdım sevindim imrendim
helal olsun dedim . çünkü anne babadan onu görmüş tatilde bile elde kitap . ama derin düşününce birazda empati yapınca doğru olmadığına kanaat ettim
neden mi? çünkü... şuan çoğunlukta benimde yaptığım bir hata var ki bebeklerimizden bile bazen bizim gibi davranmalarını istiyoruz.ağlamasınlar gece deliksiz uyusunlar vs vs... çocukken herşeyi gerektiği zamanda yaşamalarına izin vermeliyiz çocukların...
sonuçta tatil dediğin nedir üç gün beş gün bitecek çocuk öyle ortamı üç aylık tatilde bi daha bulamayacak imkan varsa günde bi saat park belki...
yaz boyunca vakti çok bol olur... zaten aylarca ağır müfredatlı bol sınavlı bol yarıştırmalı bi eğitim sistemimiz var
bunalıyorlar... eğitiminde bi dozu sevdirmeninde bi dozu olmalı
Birbirine dusurmek dedin ben yazmistim o msji. Bizde kk yi konusmuyoruz zaten. Kk yi konusmak icin grup kurmadik. Biz derken cogul konusuyorsun. Ben kendi adima msj attim. Digerlerinin fikrini bilmiyorum. Birbirine dusurmek derken bir kişinin msjindan sonra boyle oldu. Cvp yazmak istiyorsa duzgun sekilde yazabilir. Buralara gelmezdi . Lafi atti herkes yorum yaziyor. Kim kiminle konusuyo konusmuyor beni ilgilendirmiyor zaten. Karsi tavir aldigimi sakin düsunme .Birbirine düşmek degil sorun ortada..
Ben olsam bende ayni tavirda olurdum.. Hangimiz burda biri sikayet ettigi icin ban yedik..yesekte kimseyi suclayamayiz..yesekte burda olan insanin nickini almayiz mesaj yollarcasina.. Neden Ali veya veli degil de surrender nicki.. Benim kimseyle sorunum yok. Ama yazdiklarim bu taraftan okunan.. Benimde burda whatsapp tan konustugum insan var ama biz kk yi hic konusmuyoruz!
Burdan tavir almişsın gibi görünüyor ama .zira ben senin hiç surrenderin konusmalarini alintiladigini görmedim.. Ayrica kimseyle tartismak icin bunlari yazmadim.. Buradan görünenleri yaziyorumBirbirine dusurmek dedin ben yazmistim o msji. Bizde kk yi konusmuyoruz zaten. Kk yi konusmak icin grup kurmadik. Biz derken cogul konusuyorsun. Ben kendi adima msj attim. Digerlerinin fikrini bilmiyorum. Birbirine dusurmek derken bir kişinin msjindan sonra boyle oldu. Cvp yazmak istiyorsa duzgun sekilde yazabilir. Buralara gelmezdi . Lafi atti herkes yorum yaziyor. Kim kiminle konusuyo konusmuyor beni ilgilendirmiyor zaten. Karsi tavir aldigimi sakin düsunme .
Alinti yapmam icin bilmem yada benimde ayni seyi yapmam yada soru sormam lazim. Begenilerim var ama kimlerden alinti yaptiklarimi tam hatirlamiyorum cok isimlere takilmiyorum cunku. Sur e karsi bir tavrim olamaz okumadam begenmezdimde. Simdi istemiyor zaten kendi bilir. Sadece gruplasmayalimki soru sordugumuzda yardima ihtiyac duydugumuzda ortada kalmayalim istiyorum. Ayirim yapsam kk da olmam zaten ., İstedigini dusunebilirsin ama.Burdan tavir almişsın gibi görünüyor ama .zira ben senin hiç surrenderin konusmalarini alintiladigini görmedim.. Ayrica kimseyle tartismak icin bunlari yazmadim.. Buradan görünenleri yaziyorum
kk sız olmaz kazenmerak ediyorum KK'nın size ne zararı dokundu ! ne KK imiş bende çözemedim....
kk sız olmaz kazen
Aktif olarak bu gruba yazmıyorum ama her mesajı mutlaka okuyorum.
Dışarıdan bakan bi göz olarakSurrender he canım de geç sadece.
Kimin haklı kimin haksız olduğu çok net.
Diğer arkadaşta grup kurmuş zaten ordan devam etse keşke.. Burda böyle mesajları görmek canımızı sıkıyor.
Şu grubu kuranın profil adresini bana yollayın da ben gerekeni yapayım
hemi kızzz
daha erken dimii
ya zaten ne yicekki çocuk başlasa bile bugün uyumuşken minnoş biraz araştırdım yine blw
bir aydan fazla süre mideye bişey inmiyo diyo millet
Ay türkçeni seveyim seninAh lollaa ahhh aklima ne geldi yazini gorunce..hani mahallelerde yasli teyzeler vardirya iyi bilirsin.biri bisi der o teyzeler yanina iki katar olayi carptirir oyle anlatir.nedense sende onu gordum cok guldurdun beni..hayal dunyana hayran kaldim.sorun nickini caldim diye 3 gun uzaklastirma aldim ha :) duyda inanma gul gecc :) :) ee daha sonra ne olduu anlat anlat heyecanli oluyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?