- 5 Haziran 2014
- 926
- 376
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.641
Pembik kirmizi tarhana dedigin hangisinden oluyo.bide devam sutunun resmini paylasirmisin.ben yeni baslicam bakalim .hangisinden alayim bilemedimSağol canım ya ..vermem dediğim danone veriyorum..bugün kırmızı tarhana vermeyi deneyeceğim..
Devam sütü bisküvili veriyorum sürekli..braz içiyor kalıyor ama napiyim..
Bülent tıraş bu konuda gerçekten çok iyiSelam kizlar. Gecmis bayraminiz mubarek olsun.. Ben cok fenayim, zeynebin bi turlu cikamayan disleri ile, ben neyse, o iyi olaydimahvediyo cocuklari bu disler ya... Su gecenlerde bahsettigim 10 yildir cocugu olmayan eltim bizde, 1 asilamada tutan ama dusuk ile sonuclanan gebeligi var, 2. Asilama dene dedim ama tup bebek yaptirmak istedigini soyluyor. Ssk'ninda masraflarin bir kismini karsilamasi icin heyet raporu almak istedigini soyluyor, iyi bir tup merkezi ariyor, bu konuda bilgi sahibi olan varmi?
Aynı benim eşimi anlattın vallaHelal olsun eşine benimki olsa onlara hak verirdi mesala bu olayda eminim ne var döktüyse derdi
Bugün yeğeni bizimle misafirliğe gelmek istedi (gorumcemlerde gelecek biz 5 dk once ciktik evden)bende bebeği çok mincikliyor bunaltıyor rahat vermiyor diye sen annelerle gel dedim...
Vay efendim hevesini kırmışımda niye öyle demişimde len 6 yaşındaki bebege laf dedirtmiyor
Valla çok bunaldım onun bu hallerinden benimde eyvallahım yok alttan almıyorum onun bu tavırları yüzünden senede bir görüşüyorum yinede akillanmiyorAynı benim eşimi anlattın valla
canım tarhananın içine kıyma katabilirsin..kıymayı kavur sonra çorbayı yap...çok güzel tok tutuyo..hatta biraz cıvık yapıp bebe ekmeği ile çok güzel oluyo.tavsiye ederim..Sağol canım ya ..vermem dediğim danone veriyorum..bugün kırmızı tarhana vermeyi deneyeceğim..
Devam sütü bisküvili veriyorum sürekli..braz içiyor kalıyor ama napiyim..
Im..kapya biberli domatesli unlu soğanlı yoğurtlu karışım..teyzem yaptı..devam sütü hepsinden denedim..hipp çok sevdi ama burada bulamıyorum..aptamil 3 numara alıyorum şimdi 900 gram olandan..en fazla 120 cc içiyor ki şu ara yüklendik devam sütüne..içine 3-4 adet hipp bisküvi atıyorum..bu kadarPembik kirmizi tarhana dedigin hangisinden oluyo.bide devam sutunun resmini paylasirmisin.ben yeni baslicam bakalim .hangisinden alayim bilemedim
Bende merakla bklyrmKizlat ben haala regl olmadim
Olamadim gitti oyle cok emen bir oglumda yok aslinda baglattim diye rahat davrandik ta acaba ????Bende merakla bklyrm
Yaa bi test yap istersen benmki baya emiyo bazen gun boyu sadece emzryrm o konuda rahatm biz prezervatif kullanıyoruz kalmam heraldeOlamadim gitti oyle cok emen bir oglumda yok aslinda baglattim diye rahat davrandik ta acaba ????
Ay ne bileyim ya baglatmak kesin cozum dedi dr ama cok hamile kalan var 3 cocuktan sonra bi minik daha aman allahim nayir nolamazYaa bi test yap istersen benmki baya emiyo bazen gun boyu sadece emzryrm o konuda rahatm biz prezervatif kullanıyoruz kalmam heralde
Ay cok zor olur allah gonlune gore versin yoktur heralde normal olmamak bazilari hemen oluyo bazilari emzrmeyi bırakana kadar bende gtsem mi acaba bi hastaneye diye dsndmAy ne bileyim ya baglatmak kesin cozum dedi dr ama cok hamile kalan var 3 cocuktan sonra bi minik daha aman allahim nayir nolamaz
Test alayim dedim esim bi garip bakti yook artiikk dediAy cok zor olur allah gonlune gore versin yoktur heralde normal olmamak bazilari hemen oluyo bazilari emzrmeyi bırakana kadar bende gtsem mi acaba bi hastaneye diye dsndm
Al bi içinde suphe kalmasn o zamnTest alayim dedim esim bi garip bakti yook artiikk dedi
Sağolasın.onyedilik canım geçmiş olsun
Kizimda aynısını yapıyor yatağın kenarına gelip aşağıya bakıyor hepsinin favori hareketleri desene
Bizimde bayram ziyaretleri yüzünden ek gıda ve uyku duzenimiz karıştı
Millet yedirmeye merakli. Ne anliyorlar bilmem. Bide verecEksen sebze , use yarar birsey verseler. Lûzumsuz sagliksiz seyleri verneye meraklilar. Bende zor engel oluyorum.Sağolasın.
Aynen hepsi birbirine benziyor.
bugün oğluma babaannesi, biskolatanın şu modlu küçük kraker gibi şeyleri var ya, ondan vermiş. Görümcemin kızına almışlar. O yerken eline uzanıyordu, ağzını açıyordu bir tane verdim dedi. Verdiklerinde yukardaydılar. Bize geldiler, baktım çocuğun ağzı yüzü kıpkırmızı. peçeteyle sildik ondan oldu galiba dedi. Dedim peçete yapmaz böyle. Ne yedi. Dedi böyle böyle.
Allahtan vücuduna yayılmadı. Bir saatte geçti. Çok kızdım ama. Her şeyi geçtim, o şey o kadarcık çocuğa verilir mi ya..
bugün arkadaşı gördüm mevlütte. Benimkinden 15 gün büyük oğlu. yengesi gitmiş çocuğa pankek yedirmiş ya.. bir paketi olduğu gibi yedirmiş çocuğa. Üzüldüm duyunca. Yapılır mı ya, el kadar bebeğe.. yazık günah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?