2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım ya ..vermem dediğim danone veriyorum..bugün kırmızı tarhana vermeyi deneyeceğim..
Devam sütü bisküvili veriyorum sürekli..braz içiyor kalıyor ama napiyim..
Pembik kirmizi tarhana dedigin hangisinden oluyo.bide devam sutunun resmini paylasirmisin.ben yeni baslicam bakalim .hangisinden alayim bilemedim

Bülent tıraş bu konuda gerçekten çok iyi

Aynı benim eşimi anlattın valla

Sağol canım ya ..vermem dediğim danone veriyorum..bugün kırmızı tarhana vermeyi deneyeceğim..
Devam sütü bisküvili veriyorum sürekli..braz içiyor kalıyor ama napiyim..
canım tarhananın içine kıyma katabilirsin..kıymayı kavur sonra çorbayı yap...çok güzel tok tutuyo..hatta biraz cıvık yapıp bebe ekmeği ile çok güzel oluyo.tavsiye ederim..

Pembik kirmizi tarhana dedigin hangisinden oluyo.bide devam sutunun resmini paylasirmisin.ben yeni baslicam bakalim .hangisinden alayim bilemedim
Im..kapya biberli domatesli unlu soğanlı yoğurtlu karışım..teyzem yaptı..devam sütü hepsinden denedim..hipp çok sevdi ama burada bulamıyorum..aptamil 3 numara alıyorum şimdi 900 gram olandan..en fazla 120 cc içiyor ki şu ara yüklendik devam sütüne..içine 3-4 adet hipp bisküvi atıyorum..bu kadar

Ay ne bileyim ya baglatmak kesin cozum dedi dr ama cok hamile kalan var 3 cocuktan sonra bi minik daha aman allahim nayir nolamaz
Ay cok zor olur allah gonlune gore versin yoktur heralde normal olmamak bazilari hemen oluyo bazilari emzrmeyi bırakana kadar bende gtsem mi acaba bi hastaneye diye dsndm

Sağolasın.
Aynen hepsi birbirine benziyor.

bugün oğluma babaannesi, biskolatanın şu modlu küçük kraker gibi şeyleri var ya, ondan vermiş. Görümcemin kızına almışlar. O yerken eline uzanıyordu, ağzını açıyordu bir tane verdim dedi. Verdiklerinde yukardaydılar. Bize geldiler, baktım çocuğun ağzı yüzü kıpkırmızı. peçeteyle sildik ondan oldu galiba dedi. Dedim peçete yapmaz böyle. Ne yedi. Dedi böyle böyle.
Allahtan vücuduna yayılmadı. Bir saatte geçti. Çok kızdım ama. Her şeyi geçtim, o şey o kadarcık çocuğa verilir mi ya..
bugün arkadaşı gördüm mevlütte. Benimkinden 15 gün büyük oğlu. yengesi gitmiş çocuğa pankek yedirmiş ya.. bir paketi olduğu gibi yedirmiş çocuğa. Üzüldüm duyunca. Yapılır mı ya, el kadar bebeğe.. yazık günah..

Millet yedirmeye merakli. Ne anliyorlar bilmem. Bide verecEksen sebze , use yarar birsey verseler. Lûzumsuz sagliksiz seyleri verneye meraklilar. Bende zor engel oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…