2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İyi yapmışsın tepkini koymakla ya alerjisi olsaydı ne olacaktı Sinir oluyorum duyunca annesinden habersiz Su bile veremezsiniz işte okadar

Bayramda bende çok üzüldüm kuzenim 11 aylık bebeğine çikolata yedirdi gözümün önünde
Ne yapiyorsun dedim o herşeyi yer dedi doktor ne yiyorsan ver demiş yüreğime inecekti ama o işin havasında aklınca hava atıyor Ahsen alerjik herşeyi yiyemiyor ya

csyrc cisrik bizim ust dislerde patladi sizde durumlar ne mahvoluyo aama yavrum aglamaktan helak oldu bugun

Hayirli ugurlu olsn cnmm,alpin de patladi sagdaki baya cikti,soldaki de patlamak uzere. Bzimki de az neseli,genelde huzursuz ve yorgun,nazini dememe gerek yok sanirim... az daha dayanip atlatacaklar insallah,cidden ustler fenaymis yani

Gecmis olsun cnm,senjn bebegin hassas bi bebek ya vermesinler bir sey yaaa

Canım yazık bebise ya
Benim kaynana değilde gorumce çok meraklı bişey yedirmeye bi iki kere sert bir şekilde uyardim daha teşebbüs bile edemiyor sadece bundan ne zaman yersin deyip duruyor

Valla çok bunaldım onun bu hallerinden benimde eyvallahım yok alttan almıyorum onun bu tavırları yüzünden senede bir görüşüyorum yinede akillanmiyor
Valla benim senede 1 görüşmek istesem kıyamet kopar bana sürekli benim anamın gözünden yaş aksa ben insanları tüm dünyayı yakarım deyip durur

selam, bebekle tatil falan yorucu yaa.. bebegın eşyalarından arabada adım atacak yer kalmadı. büyüse de kurtulsak şu işkenceden.herkeste diş çıkmış bizde ortada bişi yok daha :=)
aileye 3-3,5 saatlık uzaklıktayız ve eşle gidip 1 hafta kalmak da yorucu oluyor. yok canı sıkılmasın, yok bilmem ne olmasın. bebeğim büyüse bayramdan 1 hafta önce gidicem, eşimde bayramda gelsın kalsın 1 gün dönsün kimsenin zaman nazını cekemem. yok ne kadar kalcakmısız? 1 hafta kalcaz ulen var mı dıyecegın?
istemezsen gelmezsin zorlayan yok
halaya ugrayamadık eşim grip oldu. o kadar yorucu haftadan sonra bir de onları cekemezdım . çekilecek bi yanı yok ama eşi aşırı derecede cok konusuyor

güya tatil dimi..
Stres duble duble

Hayirli ugurlu olsn cnmm,alpin de patladi sagdaki baya cikti,soldaki de patlamak uzere. Bzimki de az neseli,genelde huzursuz ve yorgun,nazini dememe gerek yok sanirim... az daha dayanip atlatacaklar insallah,cidden ustler fenaymis yani
Ya hemde nasil altlardada sknti cekmsti ama gece cok agliyo uykusunda bagira bagira nasl aciyo allah bilir bendedd 2 gundr gecmeyen bas agrisi maahvetti

Tesekkurler canim .bide sana zahmet olmazsa resimlerini koysan devam sutunun falan cokmu cok olmus olurum :)

Kizlar benim kizin SADECE 4 TANE ALTTAN cikti disi.ustte hicbisey yok aranizda boyle olan varmi.bi anormallik olmasin.oglumun once 2 alttan sonra 2 ustten cikmisti.sasirdim kizimin 4 tane alttan cikarmasina.hemde 1 bucuk ay icinde 4ude patladi alttan

Bi anormallik oldugunu dusunmuyorum kimisi ustten cikarir kimisi alttan ilk azi disini cikaranda var ilk kopek disini cikaranda ilk ust disini cikaranda hatta dogdugunda disli dogan da endiselenecek bisey yok

Millet yedirmeye merakli. Ne anliyorlar bilmem. Bide verecEksen sebze , use yarar birsey verseler. Lûzumsuz sagliksiz seyleri verneye meraklilar. Bende zor engel oluyorum.

Gecmis olsun cnm,senjn bebegin hassas bi bebek ya vermesinler bir sey yaaa

Canım yazık bebise ya
Benim kaynana değilde gorumce çok meraklı bişey yedirmeye bi iki kere sert bir şekilde uyardim daha teşebbüs bile edemiyor sadece bundan ne zaman yersin deyip duruyor
Çok sağolun güzel ve cefakar annişler.
Bizi bizden başkası anlamıyor maalesef. Çocuk büyütmüşler bile...

Bugün oğlum, fışkırır tarzda kustu çok fena. Ve kusarken bir yandan da kaka yaptı. Rengi mengi gitti gibime geldi ama babası normal dedi.
Uykudan uyanmıştı. Yemek yedircektim, kustu. su içirdim ağzının tadı yerine gelsin diye. Sonra bekledim biraz emzirmek için.
ondan sonra birşey vermedim korkudan. Neden oldu anlamadım.

Benim oglumda memleketten eve donecegimiz gun kustu. Gecede inlemisti. Dere kenari esintiliydi onceki gun. Üşuttu. Sonra bir daha olmadi. Karnina ve ayaginin altina sicak tut. Gecer insallah. Gecmezse dr a gidersin. Havalarda gunes ama bazen soguk oluyo. Corap mutlaka giydiriyorum. Gece ustlerinide aciyorlar. Gece bazen serin oluyo. Gunduz sicak. Ne giydircegimi sasiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…