2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• hipp-organik-bebek-biskuvisi-resim-3582.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 30
  • photo_201510203226_3641.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 28
  • 7077_Aptamil_3_Devam_Sutu_1200_g_5328.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 32
Uyuyordu
Etrafı barikatlarla çevrili
Yastıklar kocaman ayıııı
Aşmış hepsini kendi bölümünden benim yatağa ordan da aşağı...
Dudağı patladı bu sefer dişler var ya
Hif gwçmiş olsun yavrum...çok çok büyük geçmiş olsun..yavrum ne olur artık yerden başka yere koyma..
Bizde aldık aramıza..ikimizde uyumuşuz aramaızdan döne döne aşağı düşmüştü..tövbe dedim asla asla koymuyorum..
Allah sabır versin..beterinden korusun
Nasıl oğluşun şimdi..
Ay kız eskiden biz 4 kız hepimiz düşmüşüzHepimizde balkondan ..ben kucaktan ablam örümcekten
Valla kafam kırık az
Düşe kalka büyücek diyorlardı he he diyordumda vallahi çok zormuş..annem azcık geniş ol nasıl büyütücen diyo..

Öpüyorum çok

Sağol kuzum yaa
Bu bebek çocuk olayları çok tehlikeli
Geçen misafirlikte yüksek katta bi balkona çıktım minnoş kucağımda geri hemen içeri kaçtım birden atar vs hiç böyle aksiyona gerek yok

Önceden 8.katta oturuyodum
Geçen aklıma geldi allahtan taşınmışıZ
Ne zor olurdu zaten bende cam takıntısı var hep açık
Açık olmasa bile tehlike yaaa kırılır o olur bu olur

Bazen hala yüksek kat istiyorum ama bebekle çocukla çok tehlike...

Rabbim korumuş sizi...
O ne badireler oyle annen erimiştir her düşmede yazık
Bizimki bu ilk değil çok düştü ama önlem alsamda çok fena
Yeri artık kesin düşünmeliyim
Ne yapayım peki...
Sen ne seriyon yere
Off yaa
Ne çok yazdım

Şuan iyi çok şükür bi sıkıntı yok
Uyuttum...

Geçmiş olsun hiuf
Kıyamam ya
Sağol tatlım

Bi anormallik oldugunu dusunmuyorum kimisi ustten cikarir kimisi alttan ilk azi disini cikaranda var ilk kopek disini cikaranda ilk ust disini cikaranda hatta dogdugunda disli dogan da endiselenecek bisey yok
Tesekkurler.ne bileyim ilk oglumda yasamayinca sirasi bu sekilde oluyo heralde dedim.sirasi varmis gibi kaldi aklimda.iyi bari bi sikinti olmasinda

Bayanlar kizima
Bez
Islak mendil
Pisik kremi
Mama
Bunlari alcam.sizin yakin zamanda internetten aldiginiz bi sayfa varmi bunlardan birilerini.sayfa onerirmisiniz

Cok gecmis olsun canim. Benimki de bayagi düştü bir hasar olmadi ama korktugu icin cok agladi. İnşallah bir daha böyle şeyler yasamayiz. Allahim meleklerini korusun. Rabbim buyuk aci yasatmasin hic birine
Uyuyordu
Etrafı barikatlarla çevrili
Yastıklar kocaman ayıııı
Aşmış hepsini kendi bölümünden benim yatağa ordan da aşağı...
Dudağı patladı bu sefer dişler var ya

Hiuf cok geçmiş olsun ben de çok korkuyorum dusurmekten hep yere yatiriyorm bir yere gidince çok hareketiler durmuyorlar yatakta paşanın da salya bu aralar çok fazla arttı ama hala dış yok merakla bekliyorum yemek de blw çok seviyor özellikle meyveyi asla küre yemiyor gecen arkadaşımın bebeği geldi bir ay küçük paşadan ama maşallah çok kilolu benim pasa zayif kaldı yaninda canım skildi ama sağlıklı olsun yeter zaman çok cabuk geçiyor her anları ayri güzel her gün yeni şeyler öğreniyor opuyor beni yavrumm Rabbim yavrularimizi korusun inşallah

Cok gecmis olsun canim. Benimki de bayagi düştü bir hasar olmadi ama korktugu icin cok agladi. İnşallah bir daha böyle şeyler yasamayiz. Allahim meleklerini korusun. Rabbim buyuk aci yasatmasin hic birine
Heh işte aynı dediğin nesliii
Çok korkuyorrr...
İlk an ağlayamıyo bile nefesi kesiliyo
Garibim...
Geçen yazmıştım ya anneyiz sarılırız geçer acıları diye...

Sarılıyom... yanında olduğumu hissettiriyorum ama o korku ikimizede yetiyo........

Sağol canımmmm....
Aman dikkat...
Felaket hızlı sürünüyo bide ... kuzdığımı biliyo ben kafayı çevirdiğim an tehlikeli yerlere koşuyo...

Zayıflık konusunu takma yaa
Benimki bu aralar zayıfladı
Dr bile gitmiom
Saçma elbette ama

Blw seven bir concon dahaaaa
Ne güzel
Biximki bu aralar çok sıkıntı
Sadece meyve seviyoo
Bende kestim artık meyveyiii..

Dün kabak köfte yaptım yemedi
Bugün tost makinada patates peynir tost yaptım yemedi
Kabagı ızgara yaptım onu biraz mıncıkladı...
Bakalımm moral bozmak yookk

Yeniden başladııııı

Nolduuuu
Hayırdır inş
Yoksa lohusa şeysi miii

Odasında bizim yorgan var elyaf onu 4 kat yada 2 kat seriyorum halı üstünr battaniye atıyorum önce..öğlen uykusu orda..kenarlarada yastıklar atıyorum ama o önemli değil yuvarlansada halıda oluyor yinede diziyorum..salonda hep yerde zaten..hergün yer örtüsü değiştiriyırum..gece yatağında en düşük seviyede..alt değşştirme üst değiştirme odasında hep o yorgan üstünde..genelde uyanınca sürünür oyuncaklarına gider tıkırtısı duyulur
Aman aman ya ..nazlanınca o keyifsizlik sesi bile beni üzer ..neşeli olsun isterim ..
Bi yürüse diyorumda galiba o daha zor ..
Dur düşücen dur orası yüksek
Elleme etme ...
Acaba yürüdükten sonra ne diceaz..gerçi yeğenim 4. Sınıf..şimdi diyor ablam okula gidebilse eve yakın..yada evde yalnız kalabilse duy söründür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…