- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.721
Kızam ...lolu ya onlar ona ona
Özel mesaj yazcaktım yazamadım :)Ben anlamadim lolla yaa,zaten giremiyom ya bu tabletten gicik,keyf vermio,20sinde yolcuyuz turkiyeye. Hiuf gecmis olsun cnm aman aman... alpin sacini kestirdk tam erkek oldu masallah. Neyse annisler hepinizi optumm ben kacar
Sağol canım inşallahh inşallahh...
Yerini çok seviom düşmese...Odasında bizim yorgan var elyaf onu 4 kat yada 2 kat seriyorum halı üstünr battaniye atıyorum önce..öğlen uykusu orda..kenarlarada yastıklar atıyorum ama o önemli değil yuvarlansada halıda oluyor yinede diziyorum..salonda hep yerde zaten..hergün yer örtüsü değiştiriyırum..gece yatağında en düşük seviyede..alt değşştirme üst değiştirme odasında hep o yorgan üstünde..genelde uyanınca sürünür oyuncaklarına gider tıkırtısı duyulur
Aman aman ya ..nazlanınca o keyifsizlik sesi bile beni üzer ..neşeli olsun isterim ..
Bi yürüse diyorumda galiba o daha zor ..
Dur düşücen dur orası yüksek
Elleme etme ...
Acaba yürüdükten sonra ne diceaz..gerçi yeğenim 4. Sınıf..şimdi diyor ablam okula gidebilse eve yakın..yada evde yalnız kalabilseduy söründür
Canim gecmis olsun ben bi yere gidince yorgani katlayip yere yatryrm yoksa 2 dkda bi gidip kontrol etmek zornda kalyrm aman dikkat et cok hareketliler
Yok lohusa şeysi deil
Yazmıyım şimdi ortalık karışmasın
İnşallah canım sağol
Sadece adana mı olcak rotada cisrikkBen anlamadim lolla yaa,zaten giremiyom ya bu tabletten gicik,keyf vermio,20sinde yolcuyuz turkiyeye. Hiuf gecmis olsun cnm aman aman... alpin sacini kestirdk tam erkek oldu masallah. Neyse annisler hepinizi optumm ben kacar
TeşekkürlerrrBir daha olmadı şükür.
geçmiş olsun.
Bayramdan birşey anlamadım. Yine hep evde geçti anasını satayım..
Dün kocama gezmeye götür dedim götürmedi. Kendi gitti gelmedi. Bugünde aynı şeyi yaptı. Akşamda arkadaşının düğünü varmış. Oraya götüreyim diyor birde. Biliyor, sevmem düğüne gitmeleri.
Gıcık...
Gıcık...
Gıcık...
geçmiş olsun canım. ne kadar dikkat etsek de olacagı varsa oluyor
Geçmiş olsun hiuf tam okuyamadim ama düştü sanırım. Biz de tattık o düşmeyi çok fena bişey. Rabbim korusun yavrularımızı.Sağol canım inşallahh inşallahh...
Bu arada sayende aylardır olmayan deterjan kutumu aldım madamdan
Mersii
Yerini çok seviom düşmese...
Duvar örcem....
Bebelerin sıkıntısı her yaşta
Bi dolu beyazlarım var sayesinde
Sağol canım
Afacan bunlar
Bende her dk kontrol deli oldum ya
Valla anlamadım bişee
Ama tamam
Ortalık karışmasın...
İnşallah canım sağol
Kuzunun huzursuzluğu diştendir...
Sadece adana mı olcak rotada cisrikk
Yolunuz açık olsunn
Sağol bu arada tatlım
Teşekkürlerrr
Aynen sör
Olacağı varsa oluyo
Hergün yattığı yer
Hergün ki bariyer
.....
Rabbim korusun
HahaHerkes üçüncü - dördüncü dişlerin derdinde..
Bizimki hala nenem gibi dolaşıyo etrafta
Sende bu yaşam enerjisi olduğu sürece yaşlanmazsın zaten pembitoOha ya
Yarın okula gidicem ..Vay be..bide öğrencilik
Vize final vize final
Yahu ben yaşlanmam
Geçmiş olsun canım yaEymen düstü otururken yüz üstü aklim cikti.. Yarim saat beraber ağladık yani.. Hatta bi ara baba kişisi duvara vurdu yumrukla.eymenin o cığliklarina.. Yavrum yirtti kendini.. Kusma vs. Olmadi.. Su an cizgi film bakiyo.. Gözlemledim bi sıkıntı yok şu an
Geçmiş olsun hiuf tam okuyamadim ama düştü sanırım. Biz de tattık o düşmeyi çok fena bişey. Rabbim korusun yavrularımızı.
Gündüz kendi yatağımda sallayıp etrafına yorgan dağı yapıyorum resmen. Yine de tepesine tırmanıyorNe oynak bişey bunlar yaa
Eymen düstü otururken yüz üstü aklim cikti.. Yarim saat beraber ağladık yani.. Hatta bi ara baba kişisi duvara vurdu yumrukla.eymenin o cığliklarina.. Yavrum yirtti kendini.. Kusma vs. Olmadi.. Su an cizgi film bakiyo.. Gözlemledim bi sıkıntı yok şu an
Sağol canımmm
Hahaaman gec ciksin yavrum mahvoldu 1 hafyadr aglayarak uyaniyo surekli
Geçmiş olsun.. kıyamam yaa : (Eymen düstü otururken yüz üstü aklim cikti.. Yarim saat beraber ağladık yani.. Hatta bi ara baba kişisi duvara vurdu yumrukla.eymenin o cığliklarina.. Yavrum yirtti kendini.. Kusma vs. Olmadi.. Su an cizgi film bakiyo.. Gözlemledim bi sıkıntı yok şu an
Eymen eymen yavrum..kuzum..yaaa bıtakma şunu yaa geçende otururken düştü ..kuzum benimm..korkmuştur..ah be güzelim..ah be canımEymen düstü otururken yüz üstü aklim cikti.. Yarim saat beraber ağladık yani.. Hatta bi ara baba kişisi duvara vurdu yumrukla.eymenin o cığliklarina.. Yavrum yirtti kendini.. Kusma vs. Olmadi.. Su an cizgi film bakiyo.. Gözlemledim bi sıkıntı yok şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?