2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

H hiuf çok geçmiş olsun son olsun inşallah
Sağol canım inşallahh inşallahh...
Bu arada sayende aylardır olmayan deterjan kutumu aldım madamdan
Mersii
Yerini çok seviom düşmese...
Duvar örcem....

Bebelerin sıkıntısı her yaşta
Bi dolu beyazlarım var sayesinde

Canim gecmis olsun ben bi yere gidince yorgani katlayip yere yatryrm yoksa 2 dkda bi gidip kontrol etmek zornda kalyrm aman dikkat et cok hareketliler

Sağol canım
Afacan bunlar
Bende her dk kontrol deli oldum ya

Yok lohusa şeysi deil
Yazmıyım şimdi ortalık karışmasın

Valla anlamadım bişee
Ama tamam
Ortalık karışmasın...

H hiuf
canim geçmiş olsun Rabbim korusun tüm yavrulari
İnşallah canım sağol
Kuzunun huzursuzluğu diştendir...

Ben anlamadim lolla yaa,zaten giremiyom ya bu tabletten gicik,keyf vermio,20sinde yolcuyuz turkiyeye. Hiuf gecmis olsun cnm aman aman... alpin sacini kestirdk tam erkek oldu masallah. Neyse annisler hepinizi optumm ben kacar
Sadece adana mı olcak rotada cisrikk
Yolunuz açık olsunn
Sağol bu arada tatlım

Teşekkürlerrr

geçmiş olsun canım. ne kadar dikkat etsek de olacagı varsa oluyor

Aynen sör
Olacağı varsa oluyo
Hergün yattığı yer
Hergün ki bariyer
.....

Rabbim korusun

Geçmiş olsun hiuf tam okuyamadim ama düştü sanırım. Biz de tattık o düşmeyi çok fena bişey. Rabbim korusun yavrularımızı.
Gündüz kendi yatağımda sallayıp etrafına yorgan dağı yapıyorum resmen. Yine de tepesine tırmanıyor Ne oynak bişey bunlar yaa

Eymen düstü otururken yüz üstü aklim cikti.. Yarim saat beraber ağladık yani.. Hatta bi ara baba kişisi duvara vurdu yumrukla.eymenin o cığliklarina.. Yavrum yirtti kendini.. Kusma vs. Olmadi.. Su an cizgi film bakiyo.. Gözlemledim bi sıkıntı yok şu an

Geçmiş olsun canım ya
Burnu acimistir bide düşünce çok korkuyorlar Rabbim bidaha yasatmasin
Nazar Değdi bebislere ya minnaklar

H hiuf canım sizede geçmiş olsun bende yatağın üzerine yatiriyorum besigine yaturinca hemen uyanıyor
Gözüm üzerinde oluyor etrafı yastiklarla çevrili
Annem hep diyor kızım ya besigine ya yere yatak yap yatir diyo

Kışın petegin önüne yatak yapıp orda uyutacagim kışa daha hareketli olurlar yandik

Aynen canım çok fenalar
Yattığı yerin iki tarafı kapalı yüksek aşamaZ yani diğer iki yanıda benim yatak iki koca yastık iki koltuk yastığı bi büyük ayı
İkide orta ölçekli ayı ile cephane yaptım resmen

Offf yaaa
İyi demedinnnn
Kıyamammm yerden mi düştü anlamadım
Yerde otururken mi yani

Sağol canımmm
Haklısın kış da işin ayrı bir boyutu
Kış bebekleri ama bişey anlamadık bence
Lohusalık ter vs derken benim pencereler açık...
Minnoş zaten oyuncak gibi nereye koysan orda duruyodu
Bu kış tam kışşş
Bide tam 1 yaşları olacak kısmetse yürüme de başlar... oooo tut tutabilirsen...

Kızlar bugün Migros ta mini el Rondosu aldım çok uygundu 12tl bebise kullanirim sadece

Pembedon5 bugün bende istemeye istemeye Danonenin bisküvili kahvaltılik yogurtlarindan aldım yarın sabah deniycem yemiyor sebze meyve yoğurt yemiyor yirtiyor kendini
Kıymalı sebze çorbası yaptım hevesle yemedi çok üzülüyorum ya

Haha aman gec ciksin yavrum mahvoldu 1 hafyadr aglayarak uyaniyo surekli

Çıktı mı minnoşun dişi? Benim kızçede gece çığlık atıyor resmen uykusunda ama gelen giden yok. Olan bizim memeye oluyor sussun diye

Geçmiş olsun.. kıyamam yaa : (
Daha şimdiden bunları yaşıyoruz. Yürüdüklerinde ne yapıcaz bakalım

Eymen eymen yavrum..kuzum..yaaa bıtakma şunu yaa geçende otururken düştü ..kuzum benimm..korkmuştur..ah be güzelim..ah be canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…