- 30 Ocak 2015
- 19.858
- 28.586
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.701
Canim gecmis olsun ben bi yere gidince yorgani katlayip yere yatryrm yoksa 2 dkda bi gidip kontrol etmek zornda kalyrm aman dikkat et cok hareketlilerUyuyordu
Etrafı barikatlarla çevrili
Yastıklar kocaman ayıııı
Aşmış hepsini kendi bölümünden benim yatağa ordan da aşağı...
Dudağı patladı bu sefer dişler var ya
Yok lohusa şeysi deilHeh işte aynı dediğin nesliii
Çok korkuyorrr...
İlk an ağlayamıyo bile nefesi kesiliyo
Garibim...
Geçen yazmıştım ya anneyiz sarılırız geçer acıları diye...
Sarılıyom... yanında olduğumu hissettiriyorum ama o korku ikimizede yetiyo........
Sağol canımmmm....
Aman dikkat...
Felaket hızlı sürünüyo bide ... kuzdığımı biliyo ben kafayı çevirdiğim an tehlikeli yerlere koşuyo...
Zayıflık konusunu takma yaa
Benimki bu aralar zayıfladı
Dr bile gitmiom
Saçma elbette ama
Blw seven bir concon dahaaaa
Ne güzel
Biximki bu aralar çok sıkıntı
Sadece meyve seviyoo
Bende kestim artık meyveyiii..
Dün kabak köfte yaptım yemedi
Bugün tost makinada patates peynir tost yaptım yemedi
Kabagı ızgara yaptım onu biraz mıncıkladı...
Bakalımm moral bozmak yookk
Nolduuuu
Hayırdır inş
Yoksa lohusa şeysi miii
Çok şaşırdımHarika yaa harikasın
Bense şokta
Bisey mi kacrdm acabaÇok şaşırdım
Ben de şoktayım
2+2=5 loluDedikoducu teyzeden son dedikodu : dedikoducu teyze subliminal mesajlar veriyo
Seni yaramaz lolu anlamamak mümkün degilYeniden başladııııı
Canim benm oglanda kac gundr gece cok uyanmaya baslamsti dedm kesin dis bi hafta sonra patladi dis ucu cikms ustlerinKızlar oğlum bu gece sabaha kadar mizmizlandi nerdeyse hiç uyumadi. Dış belirtisi de yok. Niye uyum adi anlayamadim
Diş dişKızlar oğlum bu gece sabaha kadar mizmizlandi nerdeyse hiç uyumadi. Dış belirtisi de yok. Niye uyum adi anlayamadim
Benim kide oyleydi. Gunduz hic uyumadi. Gece dondu durdu. Ust disler kabardi ama cikmadi. Salyalar artti. Distendir bence. Baska bir sorun olmasin yinedeKızlar oğlum bu gece sabaha kadar mizmizlandi nerdeyse hiç uyumadi. Dış belirtisi de yok. Niye uyum adi anlayamadim
Benden kacar mi sekerimAnladın dimi ülen karı
Benimde jeton yeni düştü
Eymenta sen jenifir lopeze benziyon be..aynı osun hatta oo ooo ta kendisi..nedense şimdi geldin aklıma
Benden kacar mi sekerim
Senden daha güzel değilim
Bir daha olmadı şükür.Benim oglumda memleketten eve donecegimiz gun kustu. Gecede inlemisti. Dere kenari esintiliydi onceki gun. Üşuttu. Sonra bir daha olmadi. Karnina ve ayaginin altina sicak tut. Gecer insallah. Gecmezse dr a gidersin. Havalarda gunes ama bazen soguk oluyo. Corap mutlaka giydiriyorum. Gece ustlerinide aciyorlar. Gece bazen serin oluyo. Gunduz sicak. Ne giydircegimi sasiriyorum.
geçmiş olsun.Uyuyordu
Yastıklar kocaman ayıııı
Benimkide oyle kendi geziyo bize gelince yorgunum oluyo. Bayramda bir anneme gittim kaldim baska bir yere gitmedik. İki gün izni vardi zaten vde pinekledik yalnizda yollamiyo cocuklarla ayni dediğin gibiBir daha olmadı şükür.
geçmiş olsun.
Bayramdan birşey anlamadım. Yine hep evde geçti anasını satayım..
Dün kocama gezmeye götür dedim götürmedi. Kendi gitti gelmedi. Bugünde aynı şeyi yaptı. Akşamda arkadaşının düğünü varmış. Oraya götüreyim diyor birde. Biliyor, sevmem düğüne gitmeleri.
Gıcık...
Gıcık...
Gıcık...
Benimkide oyle kendi geziyo bize gelince yorgunum oluyo. Bayramda bir anneme gittim kaldim baska bir yere gitmedik. İki gün izni vardi zaten vde pinekledik yalnizda yollamiyo cocuklarla ayni dediğin gibi
Gıcık
Gıcık
Gıcık...
geçmiş olsun canım. ne kadar dikkat etsek de olacagı varsa oluyorUyuyordu
Yastıklar kocaman ayıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?