2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tam 2 saat uyudu...
2.kez yatırmak istemiyorum bugün...
Yediye kadar dayanır mı ki...

Gerçi böylede yaptım sonra yatıp 15 dk sonra kalkıp 11 - 12 ye kadar uyumadı...

Eee...
Off
Dayanmaz... uyku uykuyu ceker hem cildirma gelince uyut :) benimkide bugun sabah 1 saat zor uyudu, simdi ikinci uykusunu yarim saat uyuyup uyandi geri sallaniyor, uyumazsa aksam uzeri tekrar yaticak mecbur. Uyursa soyle 1,5 saat falan yetiyor ama...

1 - 2 aylıkken 2 saat uyurdu gündüzleri atom
Sonra max 45 dk...
Şimdi noldu da 2 saat uyuyabilio...
Bir gun az yoruluyodur, bir gun cok yoruluyordur, bir gun aklinda bisey kaliyodur, uyumuyodur zeynepde oyle... bir de yuzu gozu cok kasiniyor zeynebin ona da cok uyaniyor, doktor alerjiktir dedi dun bi recete yazdi, daha bakamadim ne verdigine. El kadar bebeklere herseyi kullaniyoruz, zorunda kaliyoruz ya

Bizimde bir ara cok kasiniyordu kasintidan uyuyamiyordu. Birde emzik elinde ne varsa onunla kasiyordu gozunun icini kanlatiyordu. Damla kullandik bizde

Geve uykusuna 2 aydir 9 yatrms olyrm o duzenli cok sukur arada oynadigi oluyo ama o kadarda olcak gece sık uyanmalarida bitse bi rahatlicamda iste gundz uykusu onceden yoktu soylenirdm smdi gexe uykusu yok gunduz yine idare edyrm ama gece ikimiz icinde zor oluyo

Benm oglanda uyanir uyanmaz ayaga kalkiyo yaa gecede aynisini yapiyo korkyrm duscek diye sabaj uyandim yine besikten tutunup kalkms kendini salliyo

Sorma ya...
Küçücük bedenleri..
Artık yere bıraktığım için efor sarfediyor..
Eskiden 5 saatte uyanık olsa banyo yaptırdığım halde uyutamazdım.
Şimdi evin dört bi tarafını kurcalıyo dolanıyo
Bu keşif hem bedenini hem beynini yoruyo..
Bazen çok oynayıp zıpladıysa 3 saat sonra uyumak için ağlıyo...

Zeynebin teni hassas sanırım
Allah yardımcınız olsun...
Sağlık için mecbur atom
İnşallah bütüyünce hassasiyeti geçer
Bende bu arada sorcam sorcam unutuyorum sana

Bi ara zeynebin vücudunda bi tek yerde egzama gibi bişey var demiştin...
Benim oğlanında yanağında çıktı
Nohut büyüklüğünde derisi pütürlü gibi oldu
Bide sağ kolunun altında
Sordunmu dr a sen

haslayip catalla ezip yediriyorum butun yumurtayi :)

Bebeklerin burun kokleri genis oldugundan oyle iceri bakiyo gibi goruyomusuz, yukari baktirip kontrol edebilirmisiz, tabi tam saglikli kontrol edemeyecegimizden doktor muayenesi sart. Bu kadar erken yaptirmamin sebebi bendede ufak bi kayma problemi olmasiydi, gozumun biri tembel neredeyse hicbisey secemiyorum bozuk gozumle, kucukken tedavi edilebiliyo sadece, gozun birini bantla kapatarak. Oyle bi durum olursa gozunu kapattirmayacak akli erince, o yuzden bu kadar erken davrandim biraz daha sonra baktirilabilir aslinda. Bende ilerde katarak ameliyati olucam yapicak bisey yok artik :)
kesinlikle katiliyoruz :)

Evet hiuf ya aynen dedigin gibi sagliksiz bi sekilde veriyorum bende.. lop lop karnim zaten ...

Haslanmis veriyorum canim. Catalla ezip yediriyorum. Iyice ezsen yemezmi yaaa?
masallah cadiya :) benimki anca geri emeklesin koca got gec yurur bu benimkide yuvarlanma asigi, bakti ileri gidemiyo, istedigi seye yuvarlanarak ulasiyor [/QUOTE]
Bende bi deneyim insallah sever sarisini pek sevmedi cunku

Ben 1 ay sonra düzenli şekilde hergün 7 de yatırdım
Sonra 4 günlük tatile gittik orada bozuldu ve neredeyse 1 ay uğraştım tekrar eski hali için...

Sonra tekrar düzene binmişti ki 1 ay sonra dişler başladı...
Eee bu dişler nereseyse 2 yaşına kadar tamamlanmayacak mı...
Ayvayı yedik
Yedi belki erken gibi ama
Kış geldi bence uygun

Biraz gündemden yakaladıklarımı paylaşayım...

İkeanın büyük fili tekrar satışta 60 tl sanırım...

Sonunda bi mühendis istediğimi yapmış ve tek kullanımlık mama sandalyesi örtüsü yapmış.ama hiç başarılı bulmadım...

Birde dün şöyle bir ürün gördüm
Ahşap diş saklayıcı yapmışlar
Bebeğinizin dişleri düştüğünde hangi dişi düştüyse ahşap kutuda ilgili yere koyup saklıyorsunuz
Anlamlı ve güzel dizaynı vardı
...

Sirtinde 4-5 yerde vardi cildiyeye goturdum, egzama dedi, bi damla verdi onu kullandik birde urecort surdum gunde 1 kere

Benim oğlan bugün 2 kez altını açtığımda işedi...
Hem üstü hem çarşaflar battı
Hava bugün soğudu sanırım üşüdü altını açınca...

Birde 3 gündür farkettim ki idrarı kokuyor...
Hiç kokmazdı...

Bu arada dünden beri kendi kendine güler gibi bişey yapmaya çalışıyo
Vücudunu gerdirerek ittiriyo
Ve korku filmi gibi ses çıkarıyo

Çok sinirliyim
Gece yorgunluktan ölmemiş olursam dökcem içimi.
Gece ölmezsem yarın ölürüm dirilince yazarım
yaaa canını sıktığın şee bak...hem yorgunum hem gripim hem de üç çocuk grip hem de açım sinirlenmeye dermanım bile yok,,çok üşeniyom

Ülen anasını satarım üleeeyyyyynn

Sende nasıl bi fevkalede bişisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…