- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #103.301
Gecmis olsun canim. Saglik ocagina bir yere git bari. Atesin cok fazla. İlac baslar mutlaka ya.Kizlar 3 gündür çok hastayım. 40.5-41.0 arasi değişen ateşim var. Parolle 39 a düşüyor.. Basim, kulaklarım ve bogazim ağrıyor. Çocuklarıma bile bakamadim 3 gündür. Doktora gidecek halde değilim, zira beni hastaneye götürmeye ambulans ve sedye gerek.
Bir dua gönderin lütfen...
Sağlıcakla kalın hepiniz...
KızSenin genel bilgiler ver
Daha balık yiyemiyoruz
Stok mu yapsamHangi balıkları nasıl koysam buzluğa
Erken yatiyoda gece uyaniyor. Arada ayakta salliyorum yine. Palamut hamsi somon veriyorum.Maşallah bebislerinize kızlar bizim o kadar uykumuz yok doğduğundan beri öyle alistik artikkizlar bebislernize hangi balktqn veryorsunuz kayınvalide balık yapmış bizi çağırıyor gidecez birazdan
Dişimi sıka sıka gittim..Çok sevindim ağlamamasına...
Geçmişler olsun...
Şu suriyelilerden sebep vurulan dimi
Bizde çağırıldık ama
O kadar yaptırmak içimden gelmiyo ki
Tarihi bile bilmiyorum
Bi söZ varyaYa ne bileyim hormonlar mı nedir bi ara öyle bi şe oldu..ama şimdi gerçekten acayip zor olurdu ya
Bende kararsızımyok 2 den vazgecmedım. erken ıstemıyorum
Stok yapman mantikli degil.. Sürekli balik var türkiyede cok şükür.. Ha saklarim diyosan filetosunu yada baliğin karni solungaci bide pulunu temizle öyle stokla -18 yada -20 de.. Palamut şu an mevsimi.. Göç zamanlari oldugu icin en lezzetli döneminde.. Hamsi levrek alabalik verebilirsinSenin genel bilgiler ver
Daha balık yiyemiyoruz
Stok mu yapsamHangi balıkları nasıl koysam buzluğa
Arkadasim 7 haftalik hamile oglu bir yasina girecek bu ay . Tayini baska memlekete cikti. Nasil yapacak bilmiyorum ama konsulari var orda vede oglu cok uysal. 7 aydan beri aksam uykusu gelince eeee diyormus yatagina koyuyorum uyuyo diyordu hala oyle. Yoldasim diyo onun icin düsun. Seninkide boyleyse yap bence ama diger turlu yipratici olur. Yaşin cok ileri degilse bekle bence. Burda konusu gecince insan gaza geliyor hevesleniyor ama. Sen bilirsin yine de karar senin. Sadece tek bakanlara uzuluyorum gercekten zor. Allah yardimciniz olsunBende kararsızım
Bende cocuk hasta aldim avm ye gittim alis veris yaptim.Öğrenim kredi borcumdan dolayi banka hesabima el kondu.. Hemen apar topar gidip yapilandirdim.. Su an bir ay 300 bir ay 540 olarak ödeyecem.. Bi okuyan pişman bide okumayan anasini satim..
Neyseki zam talebim kabul edildi ocakta maasim zamli olacak
Bu moral bozukluğunun ardindan gittim eymene alisveris yaptim.. Bu stresi anca böyle atabilirdim
Canım cevabın için çok teşekkür ederim...Arkadasim 7 haftalik hamile oglu bir yasina girecek bu ay . Tayini baska memlekete cikti. Nasil yapacak bilmiyorum ama konsulari var orda vede oglu cok uysal. 7 aydan beri aksam uykusu gelince eeee diyormus yatagina koyuyorum uyuyo diyordu hala oyle. Yoldasim diyo onun icin düsun. Seninkide boyleyse yap bence ama diger turlu yipratici olur. Yaşin cok ileri degilse bekle bence. Burda konusu gecince insan gaza geliyor hevesleniyor ama. Sen bilirsin yine de karar senin. Sadece tek bakanlara uzuluyorum gercekten zor. Allah yardimciniz olsun
Hobaaa...Öğrenim kredi borcumdan dolayi banka hesabima el kondu.. Hemen apar topar gidip yapilandirdim.. Su an bir ay 300 bir ay 540 olarak ödeyecem.. Bi okuyan pişman bide okumayan anasini satim..
Neyseki zam talebim kabul edildi ocakta maasim zamli olacak
Bu moral bozukluğunun ardindan gittim eymene alisveris yaptim.. Bu stresi anca böyle atabilirdim
EmziriyorumNapıyonuz be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?