- 30 Ocak 2015
- 19.781
- 28.062
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #103.281
Aslinfa bende one cekmek istyrm biraz daha kendime vakit ayiririm dinlenirim ama bi yere gidince sknti oluyo iste 9 iyi smdilikBen 1 ay sonra düzenli şekilde hergün 7 de yatırdım
Sonra 4 günlük tatile gittik orada bozuldu ve neredeyse 1 ay uğraştım tekrar eski hali için...
Sonra tekrar düzene binmişti ki 1 ay sonra dişler başladı...
Eee bu dişler nereseyse 2 yaşına kadar tamamlanmayacak mı...
Ayvayı yedik
Yedi belki erken gibi ama
Kış geldi bence uygun
Gecmis olsun canim cocuklara bakmasi icin birini cagirsan sende rahat edersnyaaa canını sıktığın şee bak...hem yorgunum hem gripim hem de üç çocuk grip hem de açımsinirlenmeye dermanım bile yok,,çok üşeniyom
Ya ne bileyim hormonlar mı nedir bi ara öyle bi şe oldu..ama şimdi gerçekten acayip zor olurdu yaben vazgectım yaa. benımkı istese de ben istemem şuan. ona hiç açmadım bile bu konuyu
sağolasın canım..kimsem yokki yakınımda..Gecmis olsun canim cocuklara bakmasi icin birini cagirsan sende rahat edersn
Ahh ahhhAslinfa bende one cekmek istyrm biraz daha kendime vakit ayiririm dinlenirim ama bi yere gidince sknti oluyo iste 9 iyi smdilik
Ülen anasını satarım üleeeyyyyynn
Sende nasıl bi fevkalede bişisin
8.5 aylık....Kızlar 9 da bebekleri uyuyanlar günde bir kez mi uyuyorlar ben iki kez uyutuyorum aksam 11 de ancak uyuyor gece de sayamadigm kadar uyanıyor
Çok sevindim ağlamamasına...Millet..aşımızı olduk..gözünden yaş gelmedi ama yeri göğü inletmedi şükür..zaten yakıcı değilmiş..de de de ferruma başlamak istiyorum..
Malum demir eksikliği önemli..birde artık gece uyumak için emiyor..ee denir ihtiyacını alması lazım..ek gıdaları ne kadar çeşitli tutsamda yeterli görmüyorum..bugün başlatayım diyı
Yaa insallah esin yardimci oluyodursağolasın canım..kimsem yokki yakınımda..
AaaaaKizlar 3 gündür çok hastayım. 40.5-41.0 arasi değişen ateşim var. Parolle 39 a düşüyor.. Basim, kulaklarım ve bogazim ağrıyor. Çocuklarıma bile bakamadim 3 gündür. Doktora gidecek halde değilim, zira beni hastaneye götürmeye ambulans ve sedye gerek.
Bir dua gönderin lütfen...
Sağlıcakla kalın hepiniz...
Bizimde oyle dissrda cok gezdgmz soylenemez evdeyiz hep iste bi annemgl bi kvdegl arada bi avmye gdyrz oda oglenAhh ahhh
Uyuyor diye ne gece gezmeleri kaçırmış insanım deliliğimin zirvelerindeyken üstelik
Canim normal de gundz toplam 1 1bucuk saat uyuyodu 2 kere de şimdi gece surekli uyandigi icin gunduz 4 4 bucuk saat uyuyo 2 saat bi 2 saat bi smdi 5e ceyrek kala kalkti bi daha yatrmam 6dan sonra yatrmyrm cunku 9da uyumus oluyo en gec 9 bucukKızlar 9 da bebekleri uyuyanlar günde bir kez mi uyuyorlar ben iki kez uyutuyorum aksam 11 de ancak uyuyor gece de sayamadigm kadar uyanıyor
Gecmis olsun canim hava degisikligi iste insallah cabuk atlatirsin allah yardimcin olsnKizlar 3 gündür çok hastayım. 40.5-41.0 arasi değişen ateşim var. Parolle 39 a düşüyor.. Basim, kulaklarım ve bogazim ağrıyor. Çocuklarıma bile bakamadim 3 gündür. Doktora gidecek halde değilim, zira beni hastaneye götürmeye ambulans ve sedye gerek.
Bir dua gönderin lütfen...
Sağlıcakla kalın hepiniz...
yok 2 den vazgecmedım. erken ıstemıyorumSör zaten geç istemiyo muydun
Tümüyle 2.çocuktan mı vazgeçtin yoksa
Ogleden once bir . Ogleden sonra bir kez uyuyor. Aksam olunca ışigi yakmiyorum. Yada liş bir isik oluyor. Aksam oldugunu anlasin diye. Bir sıkintisi yoksa 8 de gece uykusuna geciyir. Ogleden sonra uyutuyorum . Cok gec uyutmuyorumki. 8 e kadar uykusu gelsinKızlar 9 da bebekleri uyuyanlar günde bir kez mi uyuyorlar ben iki kez uyutuyorum aksam 11 de ancak uyuyor gece de sayamadigm kadar uyanıyor
7 tane hint dizisi veriyor. Annem arada bakiyor. Valla kalp keizinden gidicem. Uzun uzun bakismalar. Bizimkilerden beterler iki saat bir lafi diyemiyorlar.
Ay ne gicik o hint dizileri kvdeye ne zaman gtsem sabah aksam kanal7 acik nefret ettm bide muzikler giriyo ya araya susuyorlar oyle bakisiyolar
Senin genel bilgiler verValla ben sana balık ihtiyoloji kitabi yazarım hangi baliği istiyorsan sor cevaplarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?