2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bide aklima gelmisken. Sirkeli suyla gargara mikrobu olduruyor. Bogaz icin. Bogaz agrisina ada cayida iyi geliyor. İcibilirsiniz yada demleyip gargara yapin. Demlendikten 24 saat duruyor. Hamilelikte cok isime yaradi. Gece agriyinca gargara yapiyordim. Hamilelikte verilen pastil ise yaramiyordu

Günaydın anneler bugun paşam ilk defa güzel uyudu ben de Dinlendim aylardır bu uykuya hasrettim çok şükür uykusuzluk beni çok yoruyor paşayı sünnet yaptiracaz yari sünnetli olduğu için ameliyat olacak doktorla konuştuk yürümeden olsun yoksa durmaz dedi gün alacaz ben şimdiden yusuf yusuf oldum nsil dayanacak hiuf nerelerdrsin senin minnos da öyle doğmuştu sen ne yaptın

Ay M MazeGuase06 hepimiz mi ayniyiz allahsen,uyumasalar uyumuyorlar deriz,uyusalar da uyanip da emseler diye bekleriz :) gece de olsam uyandirma derdim de kendi kalkmis zaten findik:) su an nasil bakalim? Bence o ucbucuk saatlik uyku ona da iyi gelmistir.

Millwt ya burayı boşlamayalım
Biliyorum çok zorluyo bebişler ama
Sizi öZlüyor merak ediyor sizinle yaşıyorum son bi buçuk yıldır dile kolay

Aynen lolla yaa ben de aynini dusunuyorum. Alismisiz iyice,bebegim az yedi,cok yedi,soyle uyudu bunu yapti :) insan yalniz olmadigini hissediyor. Ozellikle de benim gbi evde tek basina olanlara cok iyi,malum kimsemiz yok. Bu arada adet konusu bence cok normal,benim bebekten sonra ilk oldugumda. Bu yana her ay gecikmeli oluyr ki normalde eskiden gunu gunune olurdm. Emzirdigimiz icin oluyormus

Kızlar ben pütürlü yemek yedirmeye yeni başladım (biliyorum geç kaldım ) ama açıkçası hep korktum ...neyse dün yeni yeni başladım ama hem çok az yiyır böyle hemde çık yavaş çiğniyor ve doymuyor...sevmiyor da çiğnemeyi...ne kadar sürede alışır ? Yemek miktarı ne kadar sürede artar?
Misal ezerek 1 muz yiyor rahat hatta daha da üstüne yer ama küçük parça verince çeyrek muzla doyuyor....nasıl bir yol izlemeliyim...

Şuanda ayakta sallanıyor teyzesi uyumamak için direniyor. Pek ayakta sallamamnda arada böyle. Uykusu geldi uyumak istemiyo adam zorla şerle bi şekilde uyutuyorum
Döküntüler aynı şekilde çok canımı sıkıyo bizimki akşam gelsin bakalım alamadıysa izin bi şekilde kendimiz gitcez inşallah. Dermatoloğa gitmeden olmayacak..

Ulan binbir güçlükle uyuttum oğlanı alttaki çatlak yine zile bastı uyandırdı Bu kaçıncı yaa.. Bebeğim olduğunu biliyosun en ufak tıkırtıya uyanıyo geri de uyumuyo diye bahsettim kaç kere daha hala her kapıma gelişinde zili çalar her seferinde uyandırır oğlumu bi de aayyy ben mi uyandırdım kusura bakmaaa der. Lan bi kapıyı tıklat bee ! Koskoca kadın olmasa fena haşlardım. Ben de çok uykusuzum oğlanı uyuttum beşiğine aldım sevinçle başımı yastığa koydum tam dalıyorum.. zııırrrrrrrrr zil ! B.k var gel.. Ahanda hortladı uyumuyo şimdi oğlan benim kafa sepet..
Uykusuzluk sinir yaptı

Ben de sökecem yakında o olacak.. Hayır bilmeyen basar da hadi bilen de bazen unutur yanlışlıkla basar tamam eyvallah lan sen bile bile her seferinde niye yapıyosun bunu mal mısın.. Bi de aayyy ben mi uyandırdıımm kusura bakmaa.. Bi gün çok fena bakacam..

Bence aynı devam et ve ezme olayına bir daha geri dönme. Çünkü çok zeki ler hangisi kolayına gelirse onu ister. Zamanla da yemesini arttırır korkma

Gecmis olsun mis bi hafta oldu daha tam olarak iyilesemedik ikimizdr insallah siz cabuk atlatirsiniz

Benmki allahtan sese uyanmiyo yoksa isim cok zor alttakinin cocugu uyaniyo heralde kac kere esimi aramislar cocuk uyuyomsta ses varms bizim evde seste supurge sesi evide supurmicez valla onun clcuklari gece gunduz bagira bagira agliyo biz bsy demiyorz millet bi degsik tvnin sesi geliyoms bide onu soyluyoms iyi tvde izlemeyelim

Evdeki temizlikle onlarin evinde bebegin uyuma saatini sen nerden bileceksin ki teallahimm. Senin de evde bebegin var ne zaman o uyursa ya da durursa sen kendi isini hallediyorsun mecburen. Bile bile yapmak farkli seninki farkli da iste ne bilem bu insanlar cesit cesit

Ben de kapıya yazı asıcam basmayın zile kırarım o elinizi diye..
Ben asiyorum canim zile basmayin diye. Yaz sende zaten tanidiklar arar gelir. Benim oglanda uyumuyo. İlacta iciyorum oyle yorgunum oyle uykum varki . Bi ara bende o uyurken uyuyum dedim bogazim gicik tuttu. Sallamaktan ayak kemigim agriyor şişmiş. Pozisyon degistirirken ayagimi uyandi. Yarin aksam annem gelecek . Gelince ilk isim uyumak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…