- 6 Ağustos 2010
- 1.892
- 3.809
- 333
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #105.841
İyi gecelerBenim de telefonumun da sarjı bitmek üzere..
Hepinizi ve pogaca yanaklı kuzulari sevgiyle öperim...
İyi geceler.
Kalın sağlıcakla...
Aynen ya ne olacak halimiz. Simdi sende yat uyu keyfini cikar. Acikinca uyaniyormus. RahatlaHer gece nerdeyse saat başı uyanıyo diye kızıyodum doğru düzgün uykusunu da alamıyo diye. Bu gece de başında uyanmasını bekledim resmen
İyi geceler canımBenim de telefonumun da sarjı bitmek üzere..
Hepinizi ve pogaca yanaklı kuzulari sevgiyle öperim...
İyi geceler.
Kalın sağlıcakla...
Şimdi de sevinçten uyuyamazmışım misAynen ya ne olacak halimiz. Simdi sende yat uyu keyfini cikar. Acikinca uyaniyormus. Rahatla
Millwt ya burayı boşlamayalım
Biliyorum çok zorluyo bebişler ama
Sizi öZlüyor merak ediyor sizinle yaşıyorum son bi buçuk yıldır dile kolay
Ay M MazeGuase06 hepimiz mi ayniyiz allahsen,uyumasalar uyumuyorlar deriz,uyusalar da uyanip da emseler diye bekleriz :) gece de olsam uyandirma derdim de kendi kalkmis zaten findik:) su an nasil bakalim? Bence o ucbucuk saatlik uyku ona da iyi gelmistir.
Bence aynı devam et ve ezme olayına bir daha geri dönme. Çünkü çok zeki ler hangisi kolayına gelirse onu ister. Zamanla da yemesini arttırır korkmaKızlar ben pütürlü yemek yedirmeye yeni başladım (biliyorum geç kaldım) ama açıkçası hep korktum ...neyse dün yeni yeni başladım ama hem çok az yiyır böyle hemde çık yavaş çiğniyor ve doymuyor...sevmiyor da çiğnemeyi...ne kadar sürede alışır ? Yemek miktarı ne kadar sürede artar?
Misal ezerek 1 muz yiyor rahat hatta daha da üstüne yer ama küçük parça verince çeyrek muzla doyuyor....nasıl bir yol izlemeliyim...
Gecmis olsun mis bi hafta oldu daha tam olarak iyilesemedik ikimizdr insallah siz cabuk atlatirsinizHastayim. Oglumun birun akintisi hapsirigi var sadece. Benim bogazlarda gicik gibi . İlac iciyorum ama dinlenemiyirum. OglN uyumuyor. Yatagimiza girdi. Aksam sallanmak istemiyor bizimle yatip iki saat yatakta dondukten inip kalktiktan sonra uyuyor.
Benmki allahtan sese uyanmiyo yoksa isim cok zor alttakinin cocugu uyaniyo heralde kac kere esimi aramislar cocuk uyuyomsta ses varms bizim evde seste supurge sesi evide supurmicez valla onun clcuklari gece gunduz bagira bagira agliyo biz bsy demiyorz millet bi degsik tvnin sesi geliyoms bide onu soyluyoms iyi tvde izlemeyelimBen de sökecem yakında o olacak.. Hayır bilmeyen basar da hadi bilen de bazen unutur yanlışlıkla basar tamam eyvallah lan sen bile bile her seferinde niye yapıyosun bunu mal mısın.. Bi de aayyy ben mi uyandırdıımm kusura bakmaa.. Bi gün çok fena bakacam..
Benmki allahtan sese uyanmiyo yoksa isim cok zor alttakinin cocugu uyaniyo heralde kac kere esimi aramislar cocuk uyuyomsta ses varms bizim evde seste supurge sesi evide supurmicez valla onun clcuklari gece gunduz bagira bagira agliyo biz bsy demiyorz millet bi degsik tvnin sesi geliyoms bide onu soyluyoms iyi tvde izlemeyelim
Ben asiyorum canim zile basmayin diye. Yaz sende zaten tanidiklar arar gelir. Benim oglanda uyumuyo. İlacta iciyorum oyle yorgunum oyle uykum varki . Bi ara bende o uyurken uyuyum dedim bogazim gicik tuttu. Sallamaktan ayak kemigim agriyor şişmiş. Pozisyon degistirirken ayagimi uyandi. Yarin aksam annem gelecek . Gelince ilk isim uyumakBen de kapıya yazı asıcam basmayın zile kırarım o elinizi diye..
Sagol canim insallah atlatiriz hep birlikte.Gecmis olsun mis bi hafta oldu daha tam olarak iyilesemedik ikimizdr insallah siz cabuk atlatirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?