2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Uykulu uykulu ememezki . Ne kadar kullanacaksin her aksam boyle olacak . Bi iki saat daha gecsin. Uyutmaya mi vermis. Gunduz gidecek misin . Yoksa kullanacaksin

Geçmiş olsun canım. Bir tatlı kaşığı dolusu çiçek balı ye eğer varsa. Bana bahsettigin durumda çok iyi geliyor.

Geçmiş olsun mis. Biz de öyle olduk bi ara ana oğul limonlu karanfilli ıhlamur içtik birkaç gün. İlerlemeden atlattık şükür. Siz de atlatırsınız inşallah.

Aynilari bizdede mevcut suan. Babadan gecti, salgin var herhalde yine...

Geçmiş olsun mis. Biz de öyle olduk bi ara ana oğul limonlu karanfilli ıhlamur içtik birkaç gün. İlerlemeden atlattık şükür. Siz de atlatırsınız inşallah.
Elmali ihlamur yaptim. Karanfil tarcin limon kendime ekliyorum. Karanfil limon birsey yapar diye vermedim ogluma. Vereyim o zaman

Uykulu uykulu ememezki . Ne kadar kullanacaksin her aksam boyle olacak . Bi iki saat daha gecsin. Uyutmaya mi vermis. Gunduz gidecek misin . Yoksa kullanacaksin
Yarın gidemicez çarşamba için izin ayarlamaya çalışcaz. Yarın gece de veririm heralde çünkü döküntüler çoğalırsa diye de korkuyorum. Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık..

Tek basina da götürürsün canım. Biraz güven kendine.

Canım kendime güvenmediğimden değil çookk uzak bş semt bilmediğim bi yer tavsiye üzerine gidicez. Tamam allahın izniyle her halükarda bulurum ben orayı da yawrum yollarda rezil olur diye gitmeye kalkışamıyorum.
Bi aklım da kalk git diyo da işte... Bakalım izin olmazsa mecbur çıkıp gidicez yapacak bili yok..

Ver ilaci o zaman . Allah sifa versin. Bu hafta gidersiniz stres yapma. Hafta sonu esin calisiyormu. Ozel yerse belki acik olur . Ararsin bi. Olaki esin izin alamadi

Elmali ihlamur yaptim. Karanfil tarcin limon kendime ekliyorum. Karanfil limon birsey yapar diye vermedim ogluma. Vereyim o zaman

Verilebilir diye okumuştum hatta tarçın da koymuştum o da verilebiliyomuş. Bi de tarif vardı elma kabuğu birkaç çekirdeği limon tarçın karanfil ıhlamur.

Eşini de zor durumda bırakma bence..
Sen basarirsin, bebise de değişiklik olur.
Tekrar diyorum kendine güven

Ver ilaci o zaman . Allah sifa versin. Bu hafta gidersiniz stres yapma. Hafta sonu esin calisiyormu. Ozel yerse belki acik olur . Ararsin bi. Olaki esin izin alamadi
Haftasonu başlamıştı bu döküntüler aradım cumartesi haftasonu muayene yok dediler ne biçim özel yerse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…