- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #105.821
Uykulu uykulu ememezki . Ne kadar kullanacaksin her aksam boyle olacak . Bi iki saat daha gecsin. Uyutmaya mi vermis. Gunduz gidecek misin . Yoksa kullanacaksinBugün pek doğru düzgün bişi yemedi yatmadan önce de bikaç kaşıkçık çorba içti. Bir taraftan seviniyorum yawrum güzelce uyuyup dinleniyo diye bir taraftan da ilaç yüzünden uyanamıyo yawrum ya açsa diyorum. Uyusa bi deertt uyumasa bi dert benimkisi de..
Geçmiş olsun canım. Bir tatlı kaşığı dolusu çiçek balı ye eğer varsa. Bana bahsettigin durumda çok iyi geliyor.Hastayim. Oglumun birun akintisi hapsirigi var sadece. Benim bogazlarda gicik gibi . İlac iciyorum ama dinlenemiyirum. OglN uyumuyor. Yatagimiza girdi. Aksam sallanmak istemiyor bizimle yatip iki saat yatakta dondukten inip kalktiktan sonra uyuyor.
Devam sutu iciriyorum iste zorla iki kere. 340 cc gibi toplamda. Onun disinda ayni seyler iste. Kahvalti, meyve, corba, yemek, yogurtsüt, devam sütü, muhallebı ıstemıyor. ne yıyor peki?
Tek basina da götürürsün canım. Biraz güven kendine.Eşimi sıkıştırıyorum izin için. Özel dermatoloji polikliniği var oraya götürmek istiyorum. Uzak tek başıma gidemem. Bakalım inşallah götürmek için uğraşıyorum.
Hastayim. Oglumun birun akintisi hapsirigi var sadece. Benim bogazlarda gicik gibi . İlac iciyorum ama dinlenemiyirum. OglN uyumuyor. Yatagimiza girdi. Aksam sallanmak istemiyor bizimle yatip iki saat yatakta dondukten inip kalktiktan sonra uyuyor.
Hemde cok fena...cocuktan dolayı beli agrıyan var mı?
İhlamur iciyoruz. İlk sevmedi simdi iciyor. Bal var hemde hakiki balda var.Geçmiş olsun canım. Bir tatlı kaşığı dolusu çiçek balı ye eğer varsa. Bana bahsettigin durumda çok iyi geliyor.
Aynilari bizdede mevcut suan. Babadan gecti, salgin var herhalde yine...Hastayim. Oglumun birun akintisi hapsirigi var sadece. Benim bogazlarda gicik gibi . İlac iciyorum ama dinlenemiyirum. OglN uyumuyor. Yatagimiza girdi. Aksam sallanmak istemiyor bizimle yatip iki saat yatakta dondukten inip kalktiktan sonra uyuyor.
Atim aluyor iste zar zor iciyor uine . Yeter bence o kadar . Sutu ne yapcanDevam sutu iciriyorum iste zorla iki kere. 340 cc gibi toplamda. Onun disinda ayni seyler iste. Kahvalti, meyve, corba, yemek, yogurt
Biraz daha bekliyim diyorum simdilikAtim aluyor iste zar zor iciyor uine . Yeter bence o kadar . Sutu ne yapcan
Aynen. Bir de ben 7 haftalık hamileyken evde düşmüştüm sırtüstü... Sakrum (bel ve kuyruksokumu arasındaki omurga bolumu) denen yeri vurmustum. Katmerlisi var o bel agrisinin bendeHemde cok fena...
Elmali ihlamur yaptim. Karanfil tarcin limon kendime ekliyorum. Karanfil limon birsey yapar diye vermedim ogluma. Vereyim o zamanGeçmiş olsun mis. Biz de öyle olduk bi ara ana oğul limonlu karanfilli ıhlamur içtik birkaç gün. İlerlemeden atlattık şükür. Siz de atlatırsınız inşallah.
Yarın gidemicez çarşamba için izin ayarlamaya çalışcaz. Yarın gece de veririm heralde çünkü döküntüler çoğalırsa diye de korkuyorum. Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık..Uykulu uykulu ememezki . Ne kadar kullanacaksin her aksam boyle olacak . Bi iki saat daha gecsin. Uyutmaya mi vermis. Gunduz gidecek misin . Yoksa kullanacaksin
Tek basina da götürürsün canım. Biraz güven kendine.
Mutlaka balı dene canim... Hem de hakikisi varsa süper.İhlamur iciyoruz. İlk sevmedi simdi iciyor. Bal var hemde hakiki balda var.
Ver ilaci o zaman . Allah sifa versin. Bu hafta gidersiniz stres yapma. Hafta sonu esin calisiyormu. Ozel yerse belki acik olur . Ararsin bi. Olaki esin izin alamadiYarın gidemicez çarşamba için izin ayarlamaya çalışcaz. Yarın gece de veririm heralde çünkü döküntüler çoğalırsa diye de korkuyorum. Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık..
Canım kendime güvenmediğimden değil çookk uzak bş semt bilmediğim bi yer tavsiye üzerine gidicez. Tamam allahın izniyle her halükarda bulurum ben orayı da yawrum yollarda rezil olur diye gitmeye kalkışamıyorum.
Bi aklım da kalk git diyo da işte... Bakalım izin olmazsa mecbur çıkıp gidicez yapacak bili yok..
Elmali ihlamur yaptim. Karanfil tarcin limon kendime ekliyorum. Karanfil limon birsey yapar diye vermedim ogluma. Vereyim o zaman
Eşini de zor durumda bırakma bence..Yarın gidemicez çarşamba için izin ayarlamaya çalışcaz. Yarın gece de veririm heralde çünkü döküntüler çoğalırsa diye de korkuyorum. Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık..
Canım kendime güvenmediğimden değil çookk uzak bş semt bilmediğim bi yer tavsiye üzerine gidicez. Tamam allahın izniyle her halükarda bulurum ben orayı da yawrum yollarda rezil olur diye gitmeye kalkışamıyorum.
Bi aklım da kalk git diyo da işte... Bakalım izin olmazsa mecbur çıkıp gidicez yapacak bili yok..
Haftasonu başlamıştı bu döküntüler aradım cumartesi haftasonu muayene yok dediler ne biçim özel yerse..Ver ilaci o zaman . Allah sifa versin. Bu hafta gidersiniz stres yapma. Hafta sonu esin calisiyormu. Ozel yerse belki acik olur . Ararsin bi. Olaki esin izin alamadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?