- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #105.861
İlk oyle yapiyorlar. Halada ara sira tabagini tam bitirmiyor taneli olunca . Diger turlu ezince hemen bitiriyor. Kolay cunku yemesi. Ben arada eziyorum arada taneli veriyorum. Bazen ana yemegi yiyince. Arada taneli seyler yediriyorum ki alissin diye. İlk oyle yapiyorlar merak etme. Zamanla alisiyorlar.Kızlar ben pütürlü yemek yedirmeye yeni başladım (biliyorum geç kaldım) ama açıkçası hep korktum ...neyse dün yeni yeni başladım ama hem çok az yiyır böyle hemde çık yavaş çiğniyor ve doymuyor...sevmiyor da çiğnemeyi...ne kadar sürede alışır ? Yemek miktarı ne kadar sürede artar?
Misal ezerek 1 muz yiyor rahat hatta daha da üstüne yer ama küçük parça verince çeyrek muzla doyuyor....nasıl bir yol izlemeliyim...
Ben asiyorum canim zile basmayin diye. Yaz sende zaten tanidiklar arar gelir. Benim oglanda uyumuyo. İlacta iciyorum oyle yorgunum oyle uykum varki . Bi ara bende o uyurken uyuyum dedim bogazim gicik tuttu. Sallamaktan ayak kemigim agriyor şişmiş. Pozisyon degistirirken ayagimi uyandi. Yarin aksam annem gelecek . Gelince ilk isim uyumak
Aynrn oyle canim ben onlara gore hareket edemem ki hadi bebegm olmasa belki biraz anlays gosterirdm gecen adam esimi ariyo mac izliyodu gol diye bagrdi esimde cocuklsr uyuyoda sessiz olur msnz diye ne kadar ses gideblrki yani. Ardada uyuyodu ayni evdeki cocuk uyanmiyoda onun cocgu mu uyaniyo bide cocugun yattigi oda nerde bzim salon nerdeEvdeki temizlikle onlarin evinde bebegin uyuma saatini sen nerden bileceksin ki teallahimm. Senin de evde bebegin var ne zaman o uyursa ya da durursa sen kendi isini hallediyorsun mecburen. Bile bile yapmak farkli seninki farkli da iste ne bilem bu insanlar cesit cesit
Ben suan oyle yapyrm yattm uyucsm banyoya gircektm girmiyormBen su gunduz uykusuna hasretim aylardir valla,bi de bugunden sonra karar aldim,gunduz uyurken yemekti fln ugraisyordm ama artk dinlencem! Beyfendi uyanikken dursun yanimda benisimi o an yapayim,aglasa da dursa da hihay hic dinlendigim vakit yok ciddi ciddi,cok bunaldim
Aynrn oyle canim ben onlara gore hareket edemem ki hadi bebegm olmasa belki biraz anlays gosterirdm gecen adam esimi ariyo mac izliyodu gol diye bagrdi esimde cocuklsr uyuyoda sessiz olur msnz diye ne kadar ses gideblrki yani. Ardada uyuyodu ayni evdeki cocuk uyanmiyoda onun cocgu mu uyaniyo bide cocugun yattigi oda nerde bzim salon nerde[/QUOTE
Bos verin ya hep mi sessiz duruyor onlarda. Ses yapmiyoruz normal ev hali de gec. Acmayin tlfnunu. Sikayet edicem dersin ararsan bi daha. Cit mi cikmayacak.
Aynrn oyle canim ben onlara gore hareket edemem ki hadi bebegm olmasa belki biraz anlays gosterirdm gecen adam esimi ariyo mac izliyodu gol diye bagrdi esimde cocuklsr uyuyoda sessiz olur msnz diye ne kadar ses gideblrki yani. Ardada uyuyodu ayni evdeki cocuk uyanmiyoda onun cocgu mu uyaniyo bide cocugun yattigi oda nerde bzim salon nerde
Benmki allahtan sese uyanmiyo yoksa isim cok zor alttakinin cocugu uyaniyo heralde kac kere esimi aramislar cocuk uyuyomsta ses varms bizim evde seste supurge sesi evide supurmicez valla onun clcuklari gece gunduz bagira bagira agliyo biz bsy demiyorz millet bi degsik tvnin sesi geliyoms bide onu soyluyoms iyi tvde izlemeyelim
Allah kolaylık versin mis hadi gözün aydın annen biraz dinlendirir bari seni.Ben asiyorum canim zile basmayin diye. Yaz sende zaten tanidiklar arar gelir. Benim oglanda uyumuyo. İlacta iciyorum oyle yorgunum oyle uykum varki . Bi ara bende o uyurken uyuyum dedim bogazim gicik tuttu. Sallamaktan ayak kemigim agriyor şişmiş. Pozisyon degistirirken ayagimi uyandi. Yarin aksam annem gelecek . Gelince ilk isim uyumak
Bende yarim saat uyudum bu seferde binada bi matkap sesi uyutmadi ardada kac kez uyandi uyudu allahtan geriKafaya takmislar bunlar sizi sanirm,dedigngbi seninki uyanmiyor da o nasil uyaniyor ben de anlamadim.
Ay ben de dusa gircektm girmiom yarn esim izinli o zmn girerim haha:) uzun zmndan sonra su an uzandim kanepeye tv izliom :) az sonra uyanir firfir amaann
Evde tadilat mi var demslerYaa canım benim alttakinin bi kamyon torunu var onların da ağlamaları çığlıkları geliyo hep bazen benimkimde uyanıyo o seslere bizim sesimiz de onlara gidiyodur elbette ama napıcaksın çocuk bunlar diyecek bişi yok. Süpürge sesi de gidiyo herkesin herkese ama o sese de bebeğin uyanacağını sanmıyorum. Abartmışlar sanki.
Allah kolaylık versin mis hadi gözün aydın annen biraz dinlendirir bari seni.
Takmaya bosver. Normal yasamina devam et. Kapiyida acma onlara.
Bi daha gelirlerse acmicak zaten esim ugrasilmaz boyleleriyle takintililarTakmaya bosver. Normal yasamina devam et. Kapiyida acma onlara.
Benim oglum sagolsun yakami birakmiyo biraz rahat biraksa keskeAnneler bebeklerinizin size karşı davranışları nasıl? mesela ayrı kaldığınızda arıyor mu sizi? gördüğünde heycanlanıyor mu? dışarı çıkarken arkanızdan ağlıyor mu? benim oğlan pek beni sallamıyor. İlk başlarda normaldir diye düşündüm ama tepki vermesi gerekmez mi? Hiç oralı olmuyor. Bu durum sizce nasıl? Düzelir mi zamanla? Oğlum 5 şubat doğumlu.
İsmi ile seslendiginde tepkisi nasıl? göz teması kuruyor mu?Anneler bebeklerinizin size karşı davranışları nasıl? mesela ayrı kaldığınızda arıyor mu sizi? gördüğünde heycanlanıyor mu? dışarı çıkarken arkanızdan ağlıyor mu? benim oğlan pek beni sallamıyor. İlk başlarda normaldir diye düşündüm ama tepki vermesi gerekmez mi? Hiç oralı olmuyor. Bu durum sizce nasıl? Düzelir mi zamanla? Oğlum 5 şubat doğumlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?