2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İlk oyle yapiyorlar. Halada ara sira tabagini tam bitirmiyor taneli olunca . Diger turlu ezince hemen bitiriyor. Kolay cunku yemesi. Ben arada eziyorum arada taneli veriyorum. Bazen ana yemegi yiyince. Arada taneli seyler yediriyorum ki alissin diye. İlk oyle yapiyorlar merak etme. Zamanla alisiyorlar.

Ben su gunduz uykusuna hasretim aylardir valla,bi de bugunden sonra karar aldim,gunduz uyurken yemekti fln ugraisyordm ama artk dinlencem! Beyfendi uyanikken dursun yanimda benisimi o an yapayim,aglasa da dursa da hih ay hic dinlendigim vakit yok ciddi ciddi,cok bunaldim

Aynrn oyle canim ben onlara gore hareket edemem ki hadi bebegm olmasa belki biraz anlays gosterirdm gecen adam esimi ariyo mac izliyodu gol diye bagrdi esimde cocuklsr uyuyoda sessiz olur msnz diye ne kadar ses gideblrki yani. Ardada uyuyodu ayni evdeki cocuk uyanmiyoda onun cocgu mu uyaniyo bide cocugun yattigi oda nerde bzim salon nerde

Ben suan oyle yapyrm yattm uyucsm banyoya gircektm girmiyorm

Kafaya takmislar bunlar sizi sanirm,dedigngbi seninki uyanmiyor da o nasil uyaniyor ben de anlamadim.
Ay ben de dusa gircektm girmiom yarn esim izinli o zmn girerim haha:) uzun zmndan sonra su an uzandim kanepeye tv izliom :) az sonra uyanir firfir amaann

Yaa canım benim alttakinin bi kamyon torunu var onların da ağlamaları çığlıkları geliyo hep bazen benimkimde uyanıyo o seslere bizim sesimiz de onlara gidiyodur elbette ama napıcaksın çocuk bunlar diyecek bişi yok. Süpürge sesi de gidiyo herkesin herkese ama o sese de bebeğin uyanacağını sanmıyorum. Abartmışlar sanki.
Allah kolaylık versin mis hadi gözün aydın annen biraz dinlendirir bari seni.

Bende yarim saat uyudum bu seferde binada bi matkap sesi uyutmadi ardada kac kez uyandi uyudu allahtan geri

Evde tadilat mi var demsler guler msn aglar msn cocuk o saatlerde uyuyoda dems bidr banane benm cocugumda uyuyo ayni evin icinde uyanmiyoda sizinki nasl uyaniyo kadin aksama kadar cocuklara bagiriyo ben rahatsız olmyrm

Anneler bebeklerinizin size karşı davranışları nasıl? mesela ayrı kaldığınızda arıyor mu sizi? gördüğünde heycanlanıyor mu? dışarı çıkarken arkanızdan ağlıyor mu? benim oğlan pek beni sallamıyor. İlk başlarda normaldir diye düşündüm ama tepki vermesi gerekmez mi? Hiç oralı olmuyor. Bu durum sizce nasıl? Düzelir mi zamanla? Oğlum 5 şubat doğumlu.

Selam kızlar,
İnci toparladı çok şükür ama ben hala kendime gelemedim.

Çünkü hanımefendi geceler boyu uyumadı, sürekli uyandı ve beni hasta halimle uykusuz bıraktı, dolayısıyla vücut direncim uykusuzluk ve yorgunluktan iyice dibe vurdu.

Bugün yine babaannesi geldi, sağolsun hem İnci ye hem de bana baktı da, biraz kendime geldim.

Sizlerde durumlar nasıl, sanırım hastalık kol geziyor. Herkes ya hastalıkla ya da yeme problemiyle cebelleşiyor, ah annelik...

Benim oglum sagolsun yakami birakmiyo biraz rahat biraksa keske odadan cikmamla aglamasi bir oluyo disari kim cikarsa arkasindan agliyo onu soylemiyorm o yuzden ama onun disinda bana bagimli resmen

M Mismommy canım bir turlu soramadim iyilestiniz mi sen ve minigin. Allah şifa versin..
Valla ben de çok bunaldim. Eşime diyorum bütün odalarımız hatta dolap iclerimiz bile dağınık bu dağınıklık ruh halime de yansıyor ben de darmadaginigim. Allahtan eşim anlayışlı düzen takıntısı yok. Elinden geldiğince de yardım eder.
Halime acıdı git annenlere iki ay kal kafa dinle dedi ve ocağa bilet aldı. Gidip iki ay kalcam ınş.
İki çocuk ve kocaman bir ev kürdana döndüm valla

İsmi ile seslendiginde tepkisi nasıl? göz teması kuruyor mu?
İçin rahat değilse bir çocuk Norologuna götür muayene ettir istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…