2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de bu aralar öyle lola. 2 dk dötünün üstüne de oturmuyo kurtlu. Nerden buluyosa bu enerjiyi. Ama bugün kahvaltıda kaşarlı omletle mandalina suyu içti.
Bugunde gezdik iyi ki cikmicaktm sacini kestrdk oglusun yine parka frlan gittik evdede dustu yere agzini carpti bu 3 oldu ustum basim kan icinde nasl kanadi ordek gibi oldu dudakları sis
Oy kıyamaamm çok geçmiş olsun canım yaa allah iyilik versin.
Son adetim Nisan 2015

Sagol canim bu arada senin adetin gecikmis yine ben daha hic olmadim 1 bucuk sene oldu

Sagol canim bu arada senin adetin gecikmis yine ben daha hic olmadim 1 bucuk sene oldu

Canım ben 3-4 aydır oluyodum düzene oturmamıştı tam biraz gecikmeli falan ama yine oluyodum acaba dr gidip söktürücü mü alsam diye düşünüyorum. Dr da illa kan testi isticek şimdi uğraşmayı da istemiyorum ama...

1 hafta cikmam artik evden disarda arabada duruyo yorulmuyosnda birinin evine gitmek iskence
ben haftada 1 kv ye gıdıyorum yemege
onun dısında pek cıkmıyorum. cocugu hazırlaması, kendın hazırlanmak
dısarda yıyecegı yemek, uykusu, altı... sırf bu yuzden gezmek dahi istemıyorum. zaten haftada 1 kv gelıyor
onun dısında gelen gıden pek olmuyor. ara sıra arkadaslarım gelıyor bır de.
komsu var benım bebegı bızden 25 gün küçük, allahın her gunu dısarda. cocugun uyku saatı gece 2 falan düşün yani..bizden baya gec yatıp erken kalkıyor cocuk.
anladıgım bişi varsa; cocuk kendı yatagını ve ev düzenini istiyor. çocukla sık sık bir yerlere gıdılmez. hee gündüz uykuları kalkar, ya da 1 e düşer belkı o zaman olabılır.o da yine sık olmaz tabii.

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun miniğe, inş tez zamanda kurtulur bu kabız belasından. şükür ki 1 yaşına az kaldı, zaman gecıyor bı sekılde. şuan ıkınmayı beceremedıgı için oluyor
biraz kendını bılsın inş o da gececek

Cok sert kakasi . Yumusamiyor bir turlu. Sert oldugu icin İkinsada zor cikiyor. İnsallah gecer. İlacla yumusatmaya calisiyoruz

Icin rahat degilse git tabi baska bi ihtimal olma olasiligi var mi hamilelik gbi

Cok sert kakasi . Yumusamiyor bir turlu. Sert oldugu icin İkinsada zor cikiyor. İnsallah gecer. İlacla yumusatmaya calisiyoruz
su içmesi şart. kaşıkla mı içiyorsun? benımkı kaşıkla ıcmeyı seviyor
o sekılde idare edıyoruz. yoksa hiç içmeyecek. 2 gün önce bende kabız oldu sandım
uyanır uyanmaz kayısı püresi yedırdım
bamya da çok işe yarıyor. buzlukta sadece 2 öğünlük kaldı. aklıma gelseydı stoklayacaktım

Aynen iskence gibi cocukla bi yere gitmek genelde oglen uykusundan sonra gidiyoruz corbasini yogurdunu yediriyorm 3 4 gundur iyi yiyo masallah nazar degmesin aman gunduz uykulari duzene girdi gibi 11 bucuktan 1 bucuga kadar uyuyo bi kere uyaniyo emip geri uyuyo sonra aksama dogru 4 bucuk 5 gbi bi daha uyuyo 1 saat yada 45 dkka aksamda 9 da yatryrm ama gexe cok uyaniyo onuda halledeblsek yorulmicam bi yere gidince hic uyumuyo icerde birilerinin olduğunu biliyo ne emiyo ne uyuyo sonra huysuz bi sekilde geziyo kucağımda benden baskasinada gtmiyo olan bana oluyo bi ben bikmadan gezdiriyorum bide kp disari felan cikarir kucagindan indrmez durmuyosa o zzaman rahat edyrm

Canim gecmis olsun yeni okudum mesajini suyu niye sevmiyo ki ya corba felanda mi icmiyo zeytinyagi koysan yada her gun 2 kasik zeytinyagi icirsen icmez mi

Yok ya su icmiyor bi turlu. İlik ihlamur katip veriyorum cok az iciyor . Aksam yada gece biberonla su veriyorum. Hersey yapiyorum artik on aydir ne iyi gelir diye. Suyu zar zor vercem artik yapsada yumusak olmuyor. Su dedi dr.

Canim gecmis olsun yeni okudum mesajini suyu niye sevmiyo ki ya corba felanda mi icmiyo zeytinyagi koysan yada her gun 2 kasik zeytinyagi icirsen icmez mi
CANIM BNM ki de su içmiyor gündü 4. 5 çay kaşığı anca onuda kırk takla atarak veriyorum bir türlü çözemedim. Çorbayı da sulu yemiyor bays katı seviyor.

Yok ya su icmiyor bi turlu. İlik ihlamur katip veriyorum cok az iciyor . Aksam yada gece biberonla su veriyorum. Hersey yapiyorum artik on aydir ne iyi gelir diye. Suyu zar zor vercem artik yapsada yumusak olmuyor. Su dedi dr.
Canım çok geçmiş olsun. Bizimkisi de su içmiyor şırıngayla bile verdim ama nafile çıkartıyor geri ya da oyun oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…