- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.001
Benimki de bu aralar öyle lola. 2 dk dötünün üstüne de oturmuyo kurtlu. Nerden buluyosa bu enerjiyi. Ama bugün kahvaltıda kaşarlı omletle mandalina suyu içti.Sabah patatesli kaşarlı omlet yenmedi
Dün Akşam yarım dolma yedi
Bugün dw aynısı vardı .çiğneyip çiğneyip tükürdü
Anne sütü dışında yarım muz ve yarım kase yoğurtla duruyo
Napiciiim ben bu minikle?
Oy kıyamaamm çok geçmiş olsun canım yaa allah iyilik versin.Bugunde gezdik iyi ki cikmicaktmsacini kestrdk oglusun yine parka frlan gittik evdede dustu yere agzini carpti bu 3 oldu ustum basim kan icinde nasl kanadi ordek gibi oldu dudakları sis
Son adetim Nisan 2015
Bizimkide oyle olmustu. Soguk sulu dislik ver. Sisligi gidiyor bir iki guneBugunde gezdik iyi ki cikmicaktmsacini kestrdk oglusun yine parka frlan gittik evdede dustu yere agzini carpti bu 3 oldu ustum basim kan icinde nasl kanadi ordek gibi oldu dudakları sis
Sagol canim bu arada senin adetin gecikmis yine ben daha hic olmadim 1 bucuk sene olduBenimki de bu aralar öyle lola. 2 dk dötünün üstüne de oturmuyo kurtlu. Nerden buluyosa bu enerjiyi. Ama bugün kahvaltıda kaşarlı omletle mandalina suyu içti.
Oy kıyamaamm çok geçmiş olsun canım yaa allah iyilik versin.
Verdim canim aksam suan şişlik kalmamisBizimkide oyle olmustu. Soguk sulu dislik ver. Sisligi gidiyor bir iki gune
Sagol canim bu arada senin adetin gecikmis yine ben daha hic olmadim 1 bucuk sene oldu
ben haftada 1 kv ye gıdıyorum yemege1 hafta cikmam artik evdendisarda arabada duruyo yorulmuyosnda birinin evine gitmek iskence
çok geçmiş olsun miniğe, inş tez zamanda kurtulur bu kabız belasından. şükür ki 1 yaşına az kaldı, zaman gecıyor bı sekılde. şuan ıkınmayı beceremedıgı için oluyorDün kontrolumuz vardi. Boyu kilosu iyi. Makatinda catlak var. İlac krem kullaniyoruz. Surup verdi bi kac gun kullanicaz. Yumusak olsun biraz rahatlasin diye. İdrari da degiyo yakiyordur orayi aciyordur dedi. Huzursuzlugi ondanda olabilir dedi. Catlak kontrolu yapacagim. Fitille yaptirdik. Sade ihlamurlu su veriyorum mama yerine . Cunku kabizligi cozecek herseyi veriyorum ona ragmen cikmiyor. Surup bile etkisiz. Suyu arttirmaya gayret ediyorum. Dun gece ıkınmaktan bir hal oldu. Gozumun icine bakiyor yardim et diye . Kabiz oldugu icin gazida vardi . Once saglikli olsunlar kiloyu cok takmayin cok zayif degilse.
Cok sert kakasi . Yumusamiyor bir turlu. Sert oldugu icin İkinsada zor cikiyor. İnsallah gecer. İlacla yumusatmaya calisiyoruzçok geçmiş olsun miniğe, inş tez zamanda kurtulur bu kabız belasından. şükür ki 1 yaşına az kaldı, zaman gecıyor bı sekılde. şuan ıkınmayı beceremedıgı için oluyor
biraz kendını bılsın inş o da gececek
Icin rahat degilse git tabi baska bi ihtimal olma olasiligi var mi hamilelik gbiCanım ben 3-4 aydır oluyodum düzene oturmamıştı tam biraz gecikmeli falan ama yine oluyodum acaba dr gidip söktürücü mü alsam diye düşünüyorum. Dr da illa kan testi isticek şimdi uğraşmayı da istemiyorum ama...
su içmesi şart. kaşıkla mı içiyorsun? benımkı kaşıkla ıcmeyı seviyorCok sert kakasi . Yumusamiyor bir turlu. Sert oldugu icin İkinsada zor cikiyor. İnsallah gecer. İlacla yumusatmaya calisiyoruz
Aynen iskence gibi cocukla bi yere gitmek genelde oglen uykusundan sonra gidiyoruz corbasini yogurdunu yediriyorm 3 4 gundur iyi yiyo masallah nazar degmesin amanben haftada 1 kv ye gıdıyorum yemege
onun dısında pek cıkmıyorum. cocugu hazırlaması, kendın hazırlanmak
dısarda yıyecegı yemek, uykusu, altı... sırf bu yuzden gezmek dahi istemıyorum. zaten haftada 1 kv gelıyor
onun dısında gelen gıden pek olmuyor. ara sıra arkadaslarım gelıyor bır de.
komsu var benım bebegı bızden 25 gün küçük, allahın her gunu dısarda. cocugun uyku saatı gece 2 falan düşün yani..bizden baya gec yatıp erken kalkıyor cocuk.
anladıgım bişi varsa; cocuk kendı yatagını ve ev düzenini istiyor. çocukla sık sık bir yerlere gıdılmez. hee gündüz uykuları kalkar, ya da 1 e düşer belkı o zaman olabılır.o da yine sık olmaz tabii.
Takma ben bi hafta hic bisey yapmadmda yemedide israr etmedm 3 4 gundur surekli yemek yemek istyo bi daha masallah dicem valla bu cocuga hemen nazarim degiyoBenim miniğe peynirli kekikli kraker yaptım en sağlıklısından .onu da yemedikafaya takmıyım di mi
Canim gecmis olsun yeni okudum mesajini suyu niye sevmiyo ki ya corba felanda mi icmiyo zeytinyagi koysan yada her gun 2 kasik zeytinyagi icirsen icmez miDün kontrolumuz vardi. Boyu kilosu iyi. Makatinda catlak var. İlac krem kullaniyoruz. Surup verdi bi kac gun kullanicaz. Yumusak olsun biraz rahatlasin diye. İdrari da degiyo yakiyordur orayi aciyordur dedi. Huzursuzlugi ondanda olabilir dedi. Catlak kontrolu yapacagim. Fitille yaptirdik. Sade ihlamurlu su veriyorum mama yerine . Cunku kabizligi cozecek herseyi veriyorum ona ragmen cikmiyor. Surup bile etkisiz. Suyu arttirmaya gayret ediyorum. Dun gece ıkınmaktan bir hal oldu. Gozumun icine bakiyor yardim et diye . Kabiz oldugu icin gazida vardi . Once saglikli olsunlar kiloyu cok takmayin cok zayif degilse.
Yok ya su icmiyor bi turlu. İlik ihlamur katip veriyorum cok az iciyor . Aksam yada gece biberonla su veriyorum. Hersey yapiyorum artik on aydir ne iyi gelir diye. Suyu zar zor vercem artik yapsada yumusak olmuyor. Su dedi dr.su içmesi şart. kaşıkla mı içiyorsun? benımkı kaşıkla ıcmeyı seviyor
o sekılde idare edıyoruz. yoksa hiç içmeyecek. 2 gün önce bende kabız oldu sandım
uyanır uyanmaz kayısı püresi yedırdım
bamya da çok işe yarıyor. buzlukta sadece 2 öğünlük kaldı. aklıma gelseydı stoklayacaktım
CANIM BNM ki de su içmiyor gündü 4. 5 çay kaşığı anca onuda kırk takla atarak veriyorum bir türlü çözemedim. Çorbayı da sulu yemiyor bays katı seviyor.Canim gecmis olsun yeni okudum mesajini suyu niye sevmiyo ki ya corba felanda mi icmiyo zeytinyagi koysan yada her gun 2 kasik zeytinyagi icirsen icmez mi
Canım çok geçmiş olsun. Bizimkisi de su içmiyor şırıngayla bile verdim ama nafile çıkartıyor geri ya da oyun oynuyorYok ya su icmiyor bi turlu. İlik ihlamur katip veriyorum cok az iciyor . Aksam yada gece biberonla su veriyorum. Hersey yapiyorum artik on aydir ne iyi gelir diye. Suyu zar zor vercem artik yapsada yumusak olmuyor. Su dedi dr.
Bir günden bişey olmax yaKızlar ben 3 aydır düzenli adet görüyordum bir gün gecikti sizce neden olsbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?