2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam ..
1.5 ay sonra bir yılı deviricez..
Şaka gibi ya..
Geriye dönüp bakınca şaşırıp kalıyorum..elle tutulur bişi yok..hergün söyleniyoruz ..vıdı vıdı..
Bitip gitmiş..
Büyümüş..

Sanırım gerçek bir anne dediği zaman gözümün içine baka baka..
O an ağlayacağım..
Artık eğitim aşamaları yavaştan kapımızı çalmaya başlıyor..
Vay be zaman ne göreceli bişisin

Zaten butun gün uyuyor . Aksam da uykusu gelmiyordur

Icin rahat degilse git tabi baska bi ihtimal olma olasiligi var mi hamilelik gbi
Yok canım yaa ihtimal olmadığı halde yine de tedbir açısından 2 kere test yaptım.
Dr da kan tahlili isteyecek öğleden sonraya kalıcam bebekle napcam tam uyku saati gelecek falan filan..
Bakacak kimse yok annem şu an şehir dışında kv bakamaz. Benim yanımda bakıyo da anca oynatmayı becerir ne alt değiştirebiliyo ne üst. Yemek desen zar zor yedirir...

Akşama kadar temizlikle çamaşırla uğtaştım kociş oğlana baktı arada bana yardım etti ama hala tozlar alınacak duruyo artı 2 posta çamaşır var daha ben pert

Ya tuh esin bi gun izin alsa birlikte gitseniz

Oğlan uyumadı uykusu var yırtınıyo son çare ayağımda sallayayım dedim arada sallıyorum. Odamızda salladım olmadı salonda oturuken salladım yırtındı kendini atmaya falan çalıştı ayağımdan iyice sinirlendim babasına bağırdım al oğlunu git gözüm görmesin sizi odada salla uyutmadan çıkma dedim uyutuamazsan sen bakarsın sakın yanıma gönderme dedim. Yeter ulan 1 gün rahat verin 1 gün beee dedim.
Rahatladım oturdum tv seyrediyorum.
Odadan ses yok..

Icin gidiyodur senin simdi,ozlemissindir hadi hadiii

Lak lak ede ede 1yili devirecez pembis dogru diyosn:)

Canm ya ev işi çocuk uykusuzluk çok yoruyor ama onlar anlamuyorlar ben de aksama kadar temizlik yaptm pasa br dk durmuyor ben pert oldum yemeğe de anneme gttim yapamam çok yorgunum dedim

En geç bir aya kadar tasinacaz yarin gaz başvurusu yapacaz gelirse bir iki haftaya bile tasinacaz inşallah burda yaza kadar kira vermek mantiksiz soz de merkezi sistem alt ust yakmiyir bizim saysemiz de isiniyorlar sacma insanlar ya jrndi evimize tasinacaz cok sukur ama bina bos orası da ısınacak mi nasıl olacak pasayla bilmiyorum taşınmak ayrı çok zor şimdiden kara kara düşünüyorum umarım kar yağmur yağmaz gecen yıl 37. Haftada hamileydim tasinmistim çok zordu simdi de pasa var

Icin gidiyodur senin simdi,ozlemissindir hadi hadiii
İçim gitti ama kuyruğu dik tuttum gitmedim yanlarına
Zaten ağlamadı babasıyla gidince uyudu yoksam dayanamazdım teyzesii
öff her sey ne kadar sıkıcı yaaa
Aynen sör yaa niydecüükk
Tam böyle isyanlara giricem eşek sıpası ( anası hariç babasına ben karışmam ) bi gülüyo herşeyi unutturuyo bee

Canm ya ev işi çocuk uykusuzluk çok yoruyor ama onlar anlamuyorlar ben de aksama kadar temizlik yaptm pasa br dk durmuyor ben pert oldum yemeğe de anneme gttim yapamam çok yorgunum dedim
Önce oğlana kızdım biraz sonra kıyamadım babasına bağırıp çağırdım sinirimi ondan çıkardım
Ay nesliii allah kolaylık versin bee çok zor..

Sağol canım ya evet çok zor ama mecbur gidecez kira yakıt birçok derken buraya çok veriyoruz en azından kendi evime giderim bu son diyorum rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama paşanın eşyası bile çok fazla nasıl yerleşecek kafam da deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…