- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.021
Zaten butun gün uyuyor . Aksam da uykusu gelmiyordurAynen iskence gibi cocukla bi yere gitmek genelde oglen uykusundan sonra gidiyoruz corbasini yogurdunu yediriyorm 3 4 gundur iyi yiyo masallah nazar degmesin amangunduz uykulari duzene girdi gibi 11 bucuktan 1 bucuga kadar uyuyo bi kere uyaniyo emip geri uyuyo sonra aksama dogru 4 bucuk 5 gbi bi daha uyuyo 1 saat yada 45 dkka aksamda 9 da yatryrm ama gexe cok uyaniyo onuda halledeblsek yorulmicam bi yere gidince hic uyumuyo icerde birilerinin olduğunu biliyo ne emiyo ne uyuyo sonra huysuz bi sekilde geziyo kucağımda benden baskasinada gtmiyo olan bana oluyo bi ben bikmadan gezdiriyorum bide kp disari felan cikarir kucagindan indrmez durmuyosa o zzaman rahat edyrm
Emziriyorum canım.Bir günden bişey olmax ya
Emziriyosan düzensiz olması normal
Yok canım yaa ihtimal olmadığı halde yine de tedbir açısından 2 kere test yaptım.Icin rahat degilse git tabi baska bi ihtimal olma olasiligi var mi hamilelik gbi
Yaa benimki iciyo cok sukur bi bardaktan fazla iciyodur gunde surekli su istyoCANIM BNM ki de su içmiyor gündü 4. 5 çay kaşığı anca onuda kırk takla atarak veriyorum bir türlü çözemedim. Çorbayı da sulu yemiyor bays katı seviyor.
Ya tuh esin bi gun izin alsa birlikte gitsenizYok canım yaa ihtimal olmadığı halde yine de tedbir açısından 2 kere test yaptım.
Dr da kan tahlili isteyecek öğleden sonraya kalıcam bebekle napcam tam uyku saati gelecek falan filan..
Bakacak kimse yok annem şu an şehir dışında kv bakamaz. Benim yanımda bakıyo da anca oynatmayı becerir ne alt değiştirebiliyo ne üst. Yemek desen zar zor yedirir...
Cok mu uyuyo sence uykusu geldigi icin yatryorm yoksa yatrmicamda zaten 5i geçtiyse istedigi kadar aglasin uyutmuyormZaten butun gün uyuyor . Aksam da uykusu gelmiyordur
Canim sen subat annesiydin dimi.bebegin kac kilo dogdu suan ne kadarki kilosuSütün nasıl yetiyor cnm? benim çok azaldı. ek gıda vermesem emmekle doymaz. Allahtan maşallah güzel yiyor. Ama fazla kilo almamış kaç aydır. Hareketlenince zayıfladı
Evet şubat annesiyim. 3700 doğdu. Şuan 9700 ilk aylar iyi aldı ondan sonra yavaşladı.Canim sen subat annesiydin dimi.bebegin kac kilo dogdu suan ne kadarki kilosu
Ah canım oğlanı hastaneye götüreceğimiz zaman bile o kadar zor izin alıyo ki şimdi izin al diyemem..Ya tuh esin bi gun izin alsa birlikte gitseniz
Oğlan uyumadı uykusu var yırtınıyo son çare ayağımda sallayayım dedim arada sallıyorum. Odamızda salladım olmadı salonda oturuken salladım yırtındı kendini atmaya falan çalıştı ayağımdan iyice sinirlendim babasına bağırdım al oğlunu git gözüm görmesin sizi odada salla uyutmadan çıkma dedim uyutuamazsan sen bakarsın sakın yanıma gönderme dedim. Yeter ulan 1 gün rahat verin 1 gün beee dedim.
Rahatladım oturdum tv seyrediyorum.
Odadan ses yok..
selam ..
1.5 ay sonra bir yılı deviricez..
Şaka gibi ya..
Geriye dönüp bakınca şaşırıp kalıyorum..elle tutulur bişi yok..hergün söyleniyoruz ..vıdı vıdı..
Bitip gitmiş..
Büyümüş..
Sanırım gerçek bir anne dediği zaman gözümün içine baka baka..
O an ağlayacağım..
Artık eğitim aşamaları yavaştan kapımızı çalmaya başlıyor..
Vay be zaman ne göreceli bişisin
Canm ya ev işi çocuk uykusuzluk çok yoruyor ama onlar anlamuyorlar ben de aksama kadar temizlik yaptm pasa br dk durmuyor ben pert oldum yemeğe de anneme gttim yapamam çok yorgunum dedimOğlan uyumadı uykusu var yırtınıyo son çare ayağımda sallayayım dedim arada sallıyorum. Odamızda salladım olmadı salonda oturuken salladım yırtındı kendini atmaya falan çalıştı ayağımdan iyice sinirlendim babasına bağırdım al oğlunu git gözüm görmesin sizi odada salla uyutmadan çıkma dedim uyutuamazsan sen bakarsın sakın yanıma gönderme dedim. Yeter ulan 1 gün rahat verin 1 gün beee dedim.
Rahatladım oturdum tv seyrediyorum.
Odadan ses yok..
İçim gitti ama kuyruğu dik tuttum gitmedim yanlarınaIcin gidiyodur senin simdi,ozlemissindir hadi hadiii
Aynen sör yaa niydecüükköff her sey ne kadar sıkıcı yaaa
Önce oğlana kızdım biraz sonra kıyamadım babasına bağırıp çağırdım sinirimi ondan çıkardımCanm ya ev işi çocuk uykusuzluk çok yoruyor ama onlar anlamuyorlar ben de aksama kadar temizlik yaptm pasa br dk durmuyor ben pert oldum yemeğe de anneme gttim yapamam çok yorgunum dedim
Ay nesliii allah kolaylık versin bee çok zor..En geç bir aya kadar tasinacaz yarin gaz başvurusu yapacaz gelirse bir iki haftaya bile tasinacaz inşallah burda yaza kadar kira vermek mantiksiz soz de merkezi sistem alt ust yakmiyir bizim saysemiz de isiniyorlar sacma insanlar yajrndi evimize tasinacaz cok sukur ama bina bos orası da ısınacak mi nasıl olacak pasayla bilmiyorum taşınmak ayrı çok zor şimdiden kara kara düşünüyorum umarım kar yağmur yağmaz gecen yıl 37. Haftada hamileydim tasinmistim çok zordu simdi de pasa var
Sağol canım ya evet çok zor ama mecbur gidecez kira yakıt birçok derken buraya çok veriyoruz en azından kendi evime giderim bu son diyorum rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama paşanın eşyası bile çok fazla nasıl yerleşecek kafam da deli sorularİçim gitti ama kuyruğu dik tuttum gitmedim yanlarına
Zaten ağlamadı babasıyla gidince uyudu yoksam dayanamazdım teyzesii
Aynen sör yaa niydecüükk
Tam böyle isyanlara giricem eşek sıpası ( anası hariç babasına ben karışmam) bi gülüyo herşeyi unutturuyo bee
Önce oğlana kızdım biraz sonra kıyamadım babasına bağırıp çağırdım sinirimi ondan çıkardım
Ay nesliii allah kolaylık versin bee çok zor..
Anladm canim insallah gidebilirsinAh canım oğlanı hastaneye götüreceğimiz zaman bile o kadar zor izin alıyo ki şimdi izin al diyemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?