- 30 Ocak 2015
- 19.832
- 28.427
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #105.981
Gunaydin canim bizim buraya yagmisti yagmurdan sonra gecen haftalarda arkasi gelmediGecen gun karla karisik yagmur yagmisti,iki saate kar yagacak diyor az bise. Bakalimgunaydinlar bu arada herkese
43 günKac gun oldu
Çookk azıcık hafifledi. şimdi de karnında bez bölgesi kızarıyo sürekli.Kolundaki azaldi mi . Bi tarafinda cok var demistin. M MazeGuase06
Napcan zaten birinin evinde havalar iyiyken gezin dışarlarda1 hafta cikmam artik evdendisarda arabada duruyo yorulmuyosnda birinin evine gitmek iskence
Kaç gündür ?Bende olmadımsinirli hallerimi ona bağlıyorum
Herkeste farkli. Benimde bir kac ay ilk yc gun o kadar kanamam oldu ki gece gunduz iki saatte bir ped degistiriyordum. Usutme almisti beni uc dort ay surdu. Bende gidecektim dr duzeldi. Simdi hap kullaniyorim normale dondu.43 günÖnceki adet bitiminden 1 hafta sonra birkaç gün leke geldi ama öyle çok değil normal akıntı gibi sadece rengi koyu idi. Birkaç gün önce de birer gün arayla iki kere leke geldi bu kadar yok yok yok gelmiyo adet. Tamam düzeni oturmamıştı daha ama hiç böyle ara lekelenme ve bu kadar uzın süreli olamadığım olmadı.
Çookk azıcık hafifledi. şimdi de karnında bez bölgesi kızarıyo sürekli.
Napcan zaten birinin evinde havalar iyiyken gezin dışarlarda
Kaç gündür ?
Ay ben de küçüklüğümden beri kabızlık problemi yaşıyodum haftada 1-2 ancak oda çookk zorla. Bikaç yıl öncesine kadar devan etti artık problem yaşamıyorum şükür. Çookk zor üzüldüm mis allah yardım etsin yaarucağa inşallah biran önce düzelir.Dün kontrolumuz vardi. Boyu kilosu iyi. Makatinda catlak var. İlac krem kullaniyoruz. Surup verdi bi kac gun kullanicaz. Yumusak olsun biraz rahatlasin diye. İdrari da degiyo yakiyordur orayi aciyordur dedi. Huzursuzlugi ondanda olabilir dedi. Catlak kontrolu yapacagim. Fitille yaptirdik. Sade ihlamurlu su veriyorum mama yerine . Cunku kabizligi cozecek herseyi veriyorum ona ragmen cikmiyor. Surup bile etkisiz. Suyu arttirmaya gayret ediyorum. Dun gece ıkınmaktan bir hal oldu. Gozumun icine bakiyor yardim et diye . Kabiz oldugu icin gazida vardi . Once saglikli olsunlar kiloyu cok takmayin cok zayif degilse.
Herkeste farkli. Benimde bir kac ay ilk yc gun o kadar kanamam oldu ki gece gunduz iki saatte bir ped degistiriyordum. Usutme almisti beni uc dort ay surdu. Bende gidecektim dr duzeldi. Simdi hap kullaniyorim normale dondu.
Bezi kiviriyormusin. Naylon kusmi degdirmiyorum. 3 ay ilac kullandik. Kestik artik suan icin yok. Yazin mutlaka deniz suyuna sokmaya calis.deniz suyuyla banyo yaptiriyordum. Kisin zor. Kollar olabilir ama biraz oyle bekletip durulanir.
kızlar baston puset alacağım ama internetten...siz hangi siteden alışveriş yapıyorsunuz,,güvendiğiniz adres verirmisiniz..bi de kapıda ödeme yapılıyormu..kredi kartı ile internetten yapmak istemiyorum..eşim beni keser...ayıptır söölemesi daha önce internet üzerinden güvenipte hiç alışveriş yapmadım,,hadi bi el atında şu ablanız alsın şu puseti hadi canlarım benim
Ben n11 evebek unnadó yapiyorum . Bir sorun yasamadim. Sanal kartla yapiyorum. Kapida odeme yok bunlarinkızlar baston puset alacağım ama internetten...siz hangi siteden alışveriş yapıyorsunuz,,güvendiğiniz adres verirmisiniz..bi de kapıda ödeme yapılıyormu..kredi kartı ile internetten yapmak istemiyorum..eşim beni keser...ayıptır söölemesi daha önce internet üzerinden güvenipte hiç alışveriş yapmadım,,hadi bi el atında şu ablanız alsın şu puseti hadi canlarım benim
canım öncelikle geçmiş olsun..bişey dicem...bebeğinde egzama mı alerji mi bir şey olmuştu değilmi ve kabızlığı var..sabak nette bağırsak florası hakkında araştırma yaptım ..bu bağırsak florası bozulunca vücuda etkilerinin içinde besin alerjisi ,egzama,ishal yada kabızlık yazıyordu..çocuğun acaba bağırsak florası mı bozuk..tükürükle test yapılabiliyormuş evde anlamak için..sakın yanlış anlama belki faydası olur diye aklıma geldi yazdım..Dün kontrolumuz vardi. Boyu kilosu iyi. Makatinda catlak var. İlac krem kullaniyoruz. Surup verdi bi kac gun kullanicaz. Yumusak olsun biraz rahatlasin diye. İdrari da degiyo yakiyordur orayi aciyordur dedi. Huzursuzlugi ondanda olabilir dedi. Catlak kontrolu yapacagim. Fitille yaptirdik. Sade ihlamurlu su veriyorum mama yerine . Cunku kabizligi cozecek herseyi veriyorum ona ragmen cikmiyor. Surup bile etkisiz. Suyu arttirmaya gayret ediyorum. Dun gece ıkınmaktan bir hal oldu. Gozumun icine bakiyor yardim et diye . Kabiz oldugu icin gazida vardi . Once saglikli olsunlar kiloyu cok takmayin cok zayif degilse.
Sagol canim olsun bakayim yine de birsey cikar belki. Baba tarafida kabizlik problemi var.canım öncelikle geçmiş olsun..bişey dicem...bebeğinde egzama mı alerji mi bir şey olmuştu değilmi ve kabızlığı var..sabak nette bağırsak florası hakkında araştırma yaptım ..bu bağırsak florası bozulunca vücuda etkilerinin içinde besin alerjisi ,egzama,ishal yada kabızlık yazıyordu..çocuğun acaba bağırsak florası mı bozuk..tükürükle test yapılabiliyormuş evde anlamak için..sakın yanlış anlama belki faydası olur diye aklıma geldi yazdım..
Ben on aydir ugrasiyorum ilac surup bi donem bebekken kullandi zor yapiyordu uine. Tek icmedigi su . Suyla biraz yumusarsa yumusar. Gece mama yerine su vercem. Hergun yapmiyo sertlesiyor sonra. Hareketli cocuk bide. Sezeryan dogumda flora bozuk oluyor zaten ama duzelmedi . Baba tarafina cekti. Dis bile ishal etmedi . Umarim buyudukce duzelir. Yemege bagli degil bunun bununki ne yerse yesin kabiz. Bide ev yemekleri yiyor kati genelde corba iciyor. mamalarda kabiz yapiyo. Bol su icmesi lazim. Sut yerine bir muddet su vercem catlagi duzelenr kadar. Sabah sadece sit veririm.Mis ben de ya biyerde okudum ya da duydum ailesinde de kabızlık problemi olanlarda yatkınlık oluyo diye. Bebekken nasıldım bilmiyorum ama dediğim gibi çocukluğumdan itibaren yıllarca çektim. Babam da dahil baba tarafında hep aynı problem var bizimde.
Ama beslenmeyle de çok alakalı ben biraz şımarık bi çocuktum düzgün beslenmiyodum çorba içmiyodum kesinlikle su ve süt dışında sıvı tüketmiyodum. Beslenmeyle çok güzel kontrol altına alınabiliyo endişelenme düzelir inşallah. Benim oğlumda da bikaç kez oldu kuru kayısıyı haşlayıp püre yapıp suyuyla birlikte yediriyodum o dönemlerde. M Mismommy
İnşallah düzelir missBen on aydir ugrasiyorum ilac surup bi donem bebekken kullandi zor yapiyordu uine. Tek icmedigi su . Suyla biraz yumusarsa yumusar. Gece mama yerine su vercem. Hergun yapmiyo sertlesiyor sonra. Hareketli cocuk bide. Sezeryan dogumda flora bozuk oluyor zaten ama duzelmedi . Baba tarafina cekti. Dis bile ishal etmedi . Umarim buyudukce duzelir. Yemege bagli degil bunun bununki ne yerse yesin kabiz. Bide ev yemekleri yiyor kati genelde corba iciyor. mamalarda kabiz yapiyo. Bol su icmesi lazim. Sut yerine bir muddet su vercem catlagi duzelenr kadar. Sabah sadece sit veririm.
Teşekkürler cemreSelam annisler
Hizlica okudum. H hiuf cok geçmiş olsun. Umarım minnos daha iyidir artık.
Sizede geçmiş olsun M MazeGuase06 fıtık olayını okuyunca cok korktum. Neyseki ciddi boyutta değilmiş. Atopik dermatit kızımda da var. Malesef bir yerinde geçip diğer yerinde çıkıyor. Bizede dermatolog yapma ilaç vermişti. Inşallah sizin bi daha hic çıkmaz.
Benim zilliden firsat bulup giremiyorum fazla. Siralamaya başladı. Bi an kafami baska yere cevirsem düşüyor. Ellerini bırakıyor ayaktayken bu ne cesaret anlamadım
Biri daha demis bi aglama cikardi. Istedigini yapmazsam kuru bir aglama. Nasil inatlasiyor tam bi oglak. Bi tanecik disimiz cikti nihayet. Cikarken de anamiz ağladı ikimizinde. Onun ki tam agladi hatta
Tek disi kalmis canavar gibi guluyor.. enne enne diye pacalarimi cekiyor zayifliktan bol gelen esofmanlarimi belimden indiriyor
Allah saglik versin de her zorluga katlaniliyor. Operim bebislerinizi
Ben yıllardır internetten ne alacaksam n11 den aliyrm. Güvenilir bence. Ben çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım. Tabi hep k.kartiylakızlar baston puset alacağım ama internetten...siz hangi siteden alışveriş yapıyorsunuz,,güvendiğiniz adres verirmisiniz..bi de kapıda ödeme yapılıyormu..kredi kartı ile internetten yapmak istemiyorum..eşim beni keser...ayıptır söölemesi daha önce internet üzerinden güvenipte hiç alışveriş yapmadım,,hadi bi el atında şu ablanız alsın şu puseti hadi canlarım benim
Bugunde gezdik iyi ki cikmicaktm43 günÖnceki adet bitiminden 1 hafta sonra birkaç gün leke geldi ama öyle çok değil normal akıntı gibi sadece rengi koyu idi. Birkaç gün önce de birer gün arayla iki kere leke geldi bu kadar yok yok yok gelmiyo adet. Tamam düzeni oturmamıştı daha ama hiç böyle ara lekelenme ve bu kadar uzın süreli olamadığım olmadı.
Kaç gündür ?
Son adetim Nisan 201543 günÖnceki adet bitiminden 1 hafta sonra birkaç gün leke geldi ama öyle çok değil normal akıntı gibi sadece rengi koyu idi. Birkaç gün önce de birer gün arayla iki kere leke geldi bu kadar yok yok yok gelmiyo adet. Tamam düzeni oturmamıştı daha ama hiç böyle ara lekelenme ve bu kadar uzın süreli olamadığım olmadı.
Kaç gündür ?
Cok geçmiş olsun canım kayısı denemissindirDün kontrolumuz vardi. Boyu kilosu iyi. Makatinda catlak var. İlac krem kullaniyoruz. Surup verdi bi kac gun kullanicaz. Yumusak olsun biraz rahatlasin diye. İdrari da degiyo yakiyordur orayi aciyordur dedi. Huzursuzlugi ondanda olabilir dedi. Catlak kontrolu yapacagim. Fitille yaptirdik. Sade ihlamurlu su veriyorum mama yerine . Cunku kabizligi cozecek herseyi veriyorum ona ragmen cikmiyor. Surup bile etkisiz. Suyu arttirmaya gayret ediyorum. Dun gece ıkınmaktan bir hal oldu. Gozumun icine bakiyor yardim et diye . Kabiz oldugu icin gazida vardi . Once saglikli olsunlar kiloyu cok takmayin cok zayif degilse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?